Alegerea perfecta pentru agricultori – motopompa

Da un vot:

Activitatile agricole din ziua de astazi necesita in primul rand achizitia catorva echipamente de maxima importanta pentru asigurarea succesului in acest domeniu a oricarui agricultor care se respecta pe el si munca lui.

Unul dintre aceste agregate fara de care nici un agricultor nu si-ar putea desfasura munca in conditii optime este motopompa, un utilaj alcatuit dintr-un motor si o pompa, montate pe un sasiu comun. Extrem de importanta cand vine vorba despre perioade lungi de seceta sau din contra, atunci cand au loc inundatii, motopompa este utilizata si pentru irigatiile ce astfel sporesc productia sau poate umple cu apa diverse bazine, acolo unde acest lucru se cere.

Motopompa foloseste apa din puturi, fantani, rezervoare, rauri, canale, iar pentru a functiona trebuie sa existe o diferenta  de nivel intre sursa de apa si locul de irigat, dar si o sursa de energie electrica.

BREAKING NEWS:  Patuturi pliante pentru copilul tau - o investitie pe termen lung

Vexio.ro este un magazin online din capitala, care se evidentiaza prin servicii de inalta calitate, prin produse diverse, tehnologii de ultima generatie, dar si printr-un website cu un design extrem de atractiv, lejer de parcurs, eficient si preturi avantajoase si corecte. Oricine isi doreste sa cumpere o motopompa de calitate poate da o raita prin acest magazin online foarte bine inzestrat la acest capitol.

Criteriile de alegere a unei motopompe eficiente

Vexio.ro propune clientilor interesati de o astfel de achizitie, cateva modele de motopompe care sa satisfaca cerintele cele mai pretentioase. De remarcat sunt brandurile puse in vanzare de aceasta firma, calitatea superioara a produselor sale, dar si seriozitatea cu care rezolva orice nevoie a clientilor sai.

BREAKING NEWS:  Compresoare fiabile de cea mai buna calitate pentru nevoile tale de la Vexio.ro

Motopompele sunt clasificate in cateva categorii:

 • Motopompe pe benzina, pentru apa curata;
 • Motopompe Diesel, pentru apa curata;
 • Motopompa pe benzina, pentru curatarea produselor chimice;
 • Motopompa pe benzina pentru apa murdara;
 • Motopompe pentru ape semimurdara.

motopompa

Pentru ca o motopompa sa fie eficienta, Vexio.ro atrage atentia cumparatorilor sa tina seama de: consum, intretinerea motopompei, accesul la curent electric, adancimea de aspiratie, capacitatea de pompare, tipul de pornire al acesteia si desigur pretul de achizitie care trebuie sa se muleze pe bugetul clientului.

Branduri de motopompe recomandate in mediul online

motopompe

Ca orice produs care se achizitioneaza online, motopompele trebuie sa raspunda unor cerinte obligatorii ale clientilor. Una dintre ele se refera la producatorul care le fabrica.

Dintre cei mai importanti producatori de motopompe care pot fi achizitionate in magazinul online Vexio.ro pot fi amintiti:

 • Ruris;
 • Tricomserv;
 • Antor;
 • Gardelina;
 • Stern;
 • Honda;
 • Kipor;
 • Einhell;
BREAKING NEWS:  Magazialucostica.ro pune la dispozitia clientilor o gama cuprinzatoare de motopompe

motopompa

De exemplu, una dintre alegerile foarte des facute de clientii Vexio.ro este motopompa Honda, care este robusta, eficienta si extrem de usor de transportat. De asemenea, se poate observa ca are un consum redus de combustibil si un pret accesbil bugetului oricarui agricultor care isi doreste performanta.

Indiferent de ce fel de marca de motopompa alege un client, este imperios necesar sa cerceteze inainte toate tipurile pentru a se decide exact asupra produsului de care are nevoie. Pentru detalii suplimentare, Vexio.ro pune la dispozitie un numar de telefon 0374477111, pentru a facilita colaborarea intre reprezentantii magazinului si client, dar si un e-mail de contact comenzi@vexio.ro.