Amenda pentru buchetele de flori rupte din gradini

Amenda pentru buchetele de flori rupte din gradini 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Un târgujian va plăti 5000 de lei pentru câteva fire de narcise după ce a rupt florile din poiana păzită de polițiștii locali! Când a auzit cât este amenda, omul a început să plângă. Nu are atâția bani pentru a plăti un buchetele de flori din aria protejată de lângă municipiu pentru că abia își duce existența de zi cu zi. Misiunea polițiștilor locali de a păzi poiana cu narcise nu este deloc ușoară. Deja au surprins și amendat un bărbat pe care l-au găsit cu buchetele de flori asupra sa, a declarat agentul de poliție, Vasile Romanescu.

BREAKING NEWS:  Vexio.ro a lansat o noua gama de drujbe electrice fabricate de cei mai cunoscuti producatori: Stern, Ruris, Stihl

În urmă cu mai mulți ani Poiana Narciselor de la Tg-Jiu a fost declarată arie protejată prin Hotărâre de consiliu local. În aceste condiții pedepsele pentru cei care rup flori sunt de-a dreptul usturătoare. 5000 de lei are de achiatat acum bărbatul care a fost surprins cu buchetele de flori pe care urma să le vândă, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu Jiu, Lavinia Trușcă.

BREAKING NEWS:  Ficus Construct ofera servicii pentru renovarile de casa la preturi avantajoase

Când a aflat cât are de achitat bărbatul a început să plângă. Spune că nu are niciun venit iar banii ce urma să îi primească pentru flori erau pentru hrana copiilor săi.
2015 este primul an când polițiștii locali aplică sancțiuni pentru ruperea narcselor. În anii trecuți sutele de persoane care veneau la Sărbătoarea narciselor plecau în voie acasă cu brațele încărcate de flori.

BREAKING NEWS:  Tancul de racire a laptelui oferit de Inoxcenter.ro – performanta si calitate superioara la cele mai bune preturi