Apa cea mai pura, cu deferizatoarele de la Clack.ro

Da un vot:

Proprietarii de locuinte, mai ales cei care se aprovizioneaza din foraje si puturi propri, se lovesc de multe ori de problema impuritatii apei, ceea ce o face nepotabila, de multe ori periculoasa pentru sanatate chiar.

Una dintre problemele des intalnite este poluarea apei cu fier si mangan, poluare des intalnita in Romania, aparuta fie in urma dizolvarii minereurilor in apa izvoarelor, fie in urma ruginirii instalatiilor facute din fier.

Legile cu privire la potabilitatea apei din Romania prevad limite maxime clare cu privire la prezenta acestor doua substante chimice in apa de baut, acestea fiind de maxim 0,2 mg/l de fier si 0,05 mg/l de mangan. De multe ori, aceste limite sunt depasite, existand insa o solutie simpla si la indeamna oricui, anume instalarea unui deferizator care poate fi procurat cu usurinta online, de la magazinul Clack.ro.

BREAKING NEWS:  Motosapa cu motor de prestigiu la super pret doar la Motosapeieftine

deferizatoare

Ce este deferizatorul?

Deferizatorul este un dispozitiv care elimina in mod eficient fierul si manganul in apa transformand lichidul intr-unul propice consumului uman.

Filtrele pentru indepartarea fierul si manganului de la Clack.ro sunt sisteme profesionale bazate pe tehnologii de ultima generatie, care garanteaza obtinerea unei ape pure, lipsite de poluanti chimici.

Deferizatoarele de la Clack.ro se adreseaza tuturor nevoilor in functie de situatiile specifice intalnite in fiecare gospodarie, existand trei categorii de filtre:

  • Deferizatorul BIRM, care este eficient in conditii specifice legate de Ph-ul apei si de cantitatea de oxigen dizolvat;
  • Deferizatoarele Pyrolox, care functioneaza indiferent de valoarea pH-ului chiar si in prezenta clorului;
  • Deferizatoarele GreenSand – dispozitive care cuprind filtre super performante de cea mai noua generatie.

Aceste trei categorii de filtre prezente la Clack.ro acopera orice situatie intalnita si garanteaza satisfactia clientilor in obtinerea unei ape potabile pure.

BREAKING NEWS:  Cum sa cumperi o lenjerie de pat la pret corect

deferizator

Ce avantaje aduce un deferizator

Folosirea acestui tip de filtru aduce doar avantaje indiferent de modelul si tipul procurat. Profesionistii magazinului Clack.ro vor studia cu atentie conditiile in care este necesara instalarea acestui dispozitiv si vor recomanda cea mai buna alegere pentru rezolvarea problemei.

Dintre avantajele pe care le asigura acest dispozitiv pot fi amintite:

  • Eliminarea totala din apa a fierului, manganului si a unor cantitati mici de hidrogen sulfurat;
  • Usurinta de montare a acestui dispozitiv, montare care poate fi realizata chiar si de catre nespecialisti;
  • Impiedicarea dezvoltarii bacteriilor, fiind stiut ca acestea se dezvolta mai bine in locurile in care se depune fier si mangan;
  • Aspectul estetic deosebit care permite montarea lui in orice loc al locuintei;
  • Durata lunga de viata a dispozitivului si lipsa consumabilelor, filtrul regenerandu-se printr-o simpla spalare.

O recomandare a magazinului online pentru rezolvarea acestei probleme este deferizatorul cu Pyrolox 1465ws1 tc. Acest filtru are un debit crescut de 1,2mc/h, fiind necesar atunci cand apa are in componeta ei dizolvat fier si mangan, ceea ce ii da o culoare galbuie si un gust si miros metalic. Mediul filtrant al acestui dispozitiv este format din Pyrolox, care este o substanta naturala, granulara, folosita cu mare succes la eliminarea fierului din apa.

BREAKING NEWS:  Cadouri pentru barbati. Sugestii si idei

Mediul filtrant are un volum de 80 de litri si poate fi folosit perioade foarte lungi de timp, fara a fi nevoie inlocuirea acestuia fiind necesar doar o spalare inversa de 10-20 de minute la anumite perioade de timp. Dispozitivul sau filtrul este automatizat  nefiind nevoie de interventie umana in timpul folosirii acestuia.

logo clack

Pentru informatii suplimentare, poate fi vizitata pagina de net oficiala sau poate fi contactata echipa Clack la e-mail office@clack.o sau la numarul de telefon 0749661835.