Arhivarul acreditat devine persoana care a urmat cursul descris pe Stefadina.ro

Arhivarul acreditat devine persoana care a urmat cursul descris pe Stefadina.ro 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

arhivarArhivarul este acea persoana care a urmat un curs de arhivar acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). Acest curs este organizat de Stefadina, o firma de prestari de servicii legate de arhiva si de formare profesionala in speta. Cursul de arhivar descris pe Stefadina.ro se adreseaza atat celor care sunt insarcinati deja cu prelucrarea si gestionarea de arhive, precum si tuturor acelora care doresc sa activeze in domeniu. Cursul se intinde pe durata a 120 de ore, iar partea practica este de 2 ori mai lunga decat partea teoretica.

In afara de faptul ca este acreditat ANC, cursul de arhivar organizat de Stefadina este avizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei Nationale, conditie esentiala pentru acest tip de cursuri de arhivar.

BREAKING NEWS:  Samsung le cere tuturor posesorilor de telefoane Galaxy Note 7 să le închidă şi să le returneze cât mai repede

Cursul de arhivar de la Stefadina.ro ofera o experienta utila

curs-arhivar

Cursul de arhivar de la Stefadina.ro le va oferi celor inscrisi nnumeroase cunostinte. Functionarul de arhiva care va prefera cursul de la Stefadina in detrimentul altor cursuri de arhivar disponibile va avea ocazia sa dobandeasca anumite cunostinte si, in primul rand, sa le experimenteze suficient de mult astfel incat dupa obtinerea acreditarii sa nu fie necesara adaptarea informatiei dobandite la activitatea de zi cu zi.

BREAKING NEWS:  Google anunţă că din 2017 centrele sale de date vor fi alimentate doar cu energie regenerabilă

Formatorii acestui curs de arhivar sunt specialisti in arhivarea fizica si management al documentelor. Tot acestia asigura si livrarea cursului de arhivist (curs destinat exclusiv persoanelor cu studii superioare, care urmeaza cursului de arhivar).

Arhivarii absolventi ai cursului de la Stefadina.ro vor detine competentele standardului ocupational

Arhivarii care au absolvit cursul de arhivar descris pe Stefadina.ro asigura dobandirea tuturor competentelor care sunt incluse in standardul ocupational de arhivar din Codul Ocupatiilor din Romania (C.O.R). Iata care sunt acestea:

cursuri arhivar

• Intocmirea, elaborarea Nomenclatorului Arhivistic pentru arhivele companiei in speta
• Normele de inaintare a Nomenclatorului catre Arhivele Nationale
• Operatiunile specifice de prelucrare a tuturor tipurilor de documente
• Valorificarea informatiilor din documente (gestionarea datelor pentru a fi usor de gasit si de utilizat)
• Crearea si mentinerea conditiilor optime de pastrare si conservare a documentelor din depozit

BREAKING NEWS:  Tinder si Badoo: Aplicatii de intalniri care te pot pune la RISC! Iata de ce!

Inscrierea la curs este online, si se poate face completand anumite campuri pe Stefadina.ro. Informatiile despre pret vor fi comunicate ulterior de catre Stefadina. Documentele necesare inscrierii sunt minime, acestea putandu-se trimite prin fax sau e-mail.

Pentru acest curs de arhivar de la Stefadina, se pot obtine informatii suplimentare apeland oricare dintre numerele 0733.810.526 sau 0756.716.638, sau trimitand un e-mai la adresa cristina.bulfan@stefadina.ro.