Elemente de caroserie schimbate des pentru Dacia Logan

bara-protectie-logan

Cine si-a cumparat recent un Logan trebuie sa stie la ce sa se astepte. Nu de putine ori, anumite elemente de caroserie vor ceda si vor trebui inlocuite. Dar dintre atatea elemente care formeaza caroseria de la Logan, care dintre ele merita o atentie mai mare?

Exemple

Acoperisul escamontabil este destul de rezistent, si numai in urma caderii unor corpuri grele pe el trebuie schimbat. Ori grindina foarte mare care sa afecteze vopseaua, ori caderea unor copaci sau a altor elemente. Aripile fata si spate se regasesc pe Logan intr-o stare usor ruginita, dar din fericire se pot schimba usor cu altele mai putin ruginite, daca nu chiar foarte bine intretinute!

cumpar-bara-de-protectie-pentru-dacia-logan

Bara de protectie de fata si bara de protectie de spate se intampla sa fie deteriorate si sa fie inlocuite mai repede decat ruginesc, pentru ca acestea sunt primele care intra in contact cu celelalte masini in cazul unor tamponari frontale.

Capota de pe fata si capota de pe spate pot sa prezinte indoiri pe margini, si la un moment dat, ele sa nu mai poata fi inchise bine. Grila de la radiator este intotdeauna un element de caroserie care ar merge schimbat, pentru ca se deterioreaza in timp, sau exista alte probleme si necesita inlocuirea.

Pana si macaraua pentru usa este incadrata la elemente de caroserie, deoarece se afla in stransa legatura cu elemente de caroserie foarte importante (usile de Logan, cele care poate sa necesite schimbari tot in urma unor tamponari, de data asta laterale – aripile si usile se schimba in acest context nefericit).

Bara de protectie, un element important de caroserie

La o masina precum Dacia Logan, pragul este cel care mai devreme sau mai tarziu trebuie sa fie schimbat . Dar la capitolul „elemente de caroserie care mai degraba trebuie inlocuite decat lasat asa” se numara si mai-sus mentionate  barele de protectie pe fata.

Aici, platforma de anunturi Dezmembrarimasini.ro ofera destule variante de bare de protectie de fata, tocmai pentru ca ele trebuie inlocuite destul de des (mai des in comparatie cu alte elemente).

Elementele de caroserie, de analizat pe Internet

bara-de-protectie-pentru-dacia-logan

Preturile pentru barele de protectie variaza intre 100 de lei si 550 de lei, ca un plafon maxim relativ. Acestea mai scumpe au proiectoare si mai multe particularitati care le fac sa fie preferate de cei care au Logan si vor sa le ofere un aspect deosebit in fata, dincolo de protectie imbunatatita.

De aceea este necesara o plaftforma online de anunturi nu numai in legatura cu barele de protectie de pe fata, ci si in legatura cu alte elemente de caroserie. A putea compara anunturile intre ele duce la cumpararea celor mai bune piese auto pentru un buget cat mai mic.

Daca s-ar constitui un top, stabilit prin votul celor care au in posesie si conduc o Dacia Logan, bara de protectie pentru fata ar avea mari sanse sa fie prezenta pe podium, poate chiar pe primul loc.

Revizieshop.ro ofera 16 kituri cu piese pentru ambreiaj potrivite la 6 marci auto

kituri-ambreiaj

Revizieshop.ro este magazinul online care asigura piese de schimb utile in procedura de revizie periodica, iar pentru 6 marci auto, asigura kiturile de ambreiaj chiar aici, pe care oricine si le doreste pentru masina sa. Kiturile sunt complete in functie de marca si tip de motor; de pe Revizieshop.ro se pot comanda nu mai putin de 16 kituri din acestea, cate unul sau mai multe pentru fiecare marca auto. Producatorii de la care reprezentantii Revizieshop.ro au obtinut piesele sunt LUK si SACHS, de aceea calitatea pieselor oferite aici nu poate fi pusa la indoiala.

Un ambreiaj trebuie sa functioneze bine pentru ca masina ca intreg sa poata functiona optim. Semnele care arata ca anumite componente de la ambreiajul auto trebuie schimbat sunt mai multe insa de obicei, o situatie exacta se poate afla numai dupa o diagnoza facuta in service.

Cu toate acestea, este oricand binevenita achizitionarea unui kit care sa cuprinda toate piesele, astfel incat daca la revizia periodica se inlocuieste o parte din sistem, ulterior reviziei sa fie disponibile imediat celelalte piese.

Care sunt marcile auto pentru care se dedica kiturile de ambreiaj de la Revizieshop.ro?

kit-ambreiaj

Volanta, discul de ambreiaj si placa de presiune sunt regasite la oricare dintre ambreiajele auto, si de aceea se vor regasi in fiecare dintre cele 16 kituri. Iata marcile auto si variantele de motor de la fiecare pentru care o comanda de pe Revizieshop.ro ar asigura piesele necesare:

 • Pentru marca BMW sunt disponibile 3 seturi de piese, fiecare continand piese auto cu specificatiile variantelor de motor IM52B20, M47 204 D1 ori M47N 204 D1
 • Un detinator de Audi gaseste pe Revizieshiop.ro kituri potrivite pentru BKE sau BGK
 • Persoanele cu Skoda pot plasa comenzi de piese daca varianta lor de motor este una dintre BGU, ALH sau BMM
 • BRU, CBDC si BKP sunt variantele de motor specifice Volkswagen; pentru fiecare dintre acestea, exista pe stoc kituri cu piese pentru ambreiaj
 • Se gaseste un kit pentru Ford, aferent variantei G8DA de motor
 • Masina Seat de tip BKG poate beneficia in acest mod de piese noi la ambreiaj

Ambreiajele auto sunt intretinute usor datorita Revizieshop.ro

kit-ambreiaj-auto

Revizieshop.ro este unul dintre cele mai avantajoase magazine online dedicate livrarii de piese auto utile in cadrul procesului de revizie, dar si in afara acestuia. Calitatea pieselor auto potrivite pentru inlocuirea pieselor uzate din cadrul ambreiajelor auto este una ridicata daca acestea sunt procurate printr-o comanda online plasata pe pagina aferenta de la Revizieshop.ro.

Preturile practicate sunt avantajoase, iar vinderea pieselor la kit aduce posesorilor auto avantaje de ordin financiar si al disponibilitatii (nu mai este necesara consultarea mai multor magazine online pentru a gasi toate piesele de care este nevoie).

Pentru toate tipurile de informatii suplimentare referitoare la produsele comercializate (componenta kitului, informatii despre producatori, comenzi), specialistii auto reprezentanti ai Revizieshop.ro pot fi apelati fie pe numarul 0728.672.787, fie pe numarul 0773.903.69 sau numarul special 072SERVICE (0727378423). Comunicarea prin scris este asigurata datorita disponibilitatii adresei de e-mail service@revizieopel.ro.

Chip tuning oferit de Maxxperformance.ro, la cele mai bune preturi

Chiptuningul sau tuningul electronic este din ce in ce mai cautat de proprietarii de automobile din Capitala fiind o forma usor de abordat pentru modificarea autoturismelor. Aceste modificari sunt urmarite, mai ales, de soferii implicati in diferite activitati sportive, dar si de cei care vor sa obtina de la masinile lor performantele maxime.

 chip tuning

Specialistii de la Maxxperformance.ro realizeaza remaparea in Bucuresti pentru numeroase marci auto, indiferent de motorizarea lor. Printre cele aproximativ 40 de marci de masini care pot fi tunate electronic se numara Volkswagen, Mercedes, Opel, Renault, Bentley, Alfa Romeo, Toyota, Land Rover, Audi etc.

Ce este chip tuningul auto

Un proces de chip tuning reprezinta schimbarea software-ului care se ocupa de numeroasele echipamente electronice folosite in masinile moderne. Producatorii auto folosesc din fabrica setari moderate, care insa reduc din puterea motorului si implicit din performantele acestuia. Acest lucru este facut pentru ca masinile de serie sa functioneze bine, in toate mediile geografice, fie ele calde sau reci, in conditii tehnice mai bune sau mai rele si cu un combustibil de multe ori neconform.

Daca insa, aceste conditii sunt respectate, chiptuningul nu dauneaza masinii, motorul functionand in limitele de siguranta prevazute de producator, singura schimbare fiind cresterea puterii acesteia, dar fara defectiuni aduse motorului.

Avantajele chip tuningului auto

Chip tuningul presupune modificari minime aduse automobilului, dar cu efecte extrem de vizibile asupra autovehiculului.

chiptuning

Prin chiptuning, automobilul devine mult mai performant, cu o putere si un cuplu motor mult sporit, iar avantajele sunt numeroase:

 • Profesionalismul angajatilor de la Maxxperformance.ro;
 • Folosirea softurilor cu licenta, neexistand pericolul distrugerii motoarelor in urma remaparii;
 • Chiptuningul are un pret avantajos, fiind cea mai ieftina forma de tunare a masinii personale;
 • Cresterea puterii motorului in mod vizibil intre 10 si 30 %, in functie de marca si motorizare;
 • Scade consumul de carburant prin arderea mai eficienta a acestuia datorita eficientizarii aprinderii si a amestecului aer-carburant;
 • Scade poluarea in urma arderii mai eficiente a combustibilului;
 • Durata scurta a chiptuningului auto, aproximativ o ora.

Chip tuningul se realizeaza extrem de simplu, fara a aduce modificari fizice automobilului, fie prin rescrierea softului prin intermediul mufei OBD prezenta la majoritatea masinilor, fie prin schimbarea fizica a chipului la automobilele mai vechi.

Astfel, pentru un automobil Audi A4 cu motor de 1800 cm cubi si cu 16 cilindri in V din 2011, prin chip tuning puterea acestuia este crescuta de la 170 de CP varianta standard la 204 CP in urma remaparii, iar cuplul motor creste de la 320 Nm la 370 Nm, ceea ce inseamna o crestere reala de 20% a performantelor masinii. Mai mult de atat, prin aceste modificari limitele de siguranta impuse de producatori nu sunt depasite, atat in cazul motorului, cat si in cazul cutiei de viteza.

Proprietarii de automobile pot avea incredere deplina in profesionistii de la Maxxperformance.ro, avand in vedere numeroasele testimoniale realizate de fosti clienti multumiti de serviciile acestei firme de chiptuning auto in Capitala.

chip-tuning

Pentru detalii suplimentare, Maxxperformance.ro pune la dispozitia clientilor sai un site bine realizat, cu numeroase amanunte, un numar de telefon 0765446442 care poate fi apelat de luni pana vineri, intre orele 10-18. De asemenea, orice doritor poate merge direct la atelierul Maxxperformance.ro pe Bulevardul Iuliu Maniu, numarul 7, unde va afla posibilitatile de chip tuning auto, precum si alte modificari puse la dispozitia clientilor.

Maxxperformance.ro ofera serficii de anulare EGR pentru Opel

Maxxperformance.ro este o firma, care isi presteaza serviciile in mediul online si care s-a specializat in domeniul auto, mai exact in chiptuning-ul si tuning-ul masinilor.

anulare egrUnul dintre serviciile pe care le pune la dispozitia posesorilor de Opel consta in anularea Egr-ului.

Anularea Valvei Egr pentru Opel este o operatiune ce in absenta unor cunostinte riguroase de mecanica, a unei diagnosticarii auto facute cu profesionalism sau a echipamentelor licentiate nu poate fi efectuata.

Cu toate acestea, anularea valvei Egr pentru Opel, un proces greu de realizat, este dus la bun la sfarsit de specialistii in chiptuning si tuning  de la Maxxperformance.ro. Acestia efectueaza acest proces in conditii optime astfel incat parametrii impusi de constructor nu sunt dati peste cap.

In cazul in care acest proces nu este efectuat de experti din domeniul auto, masina va avea un consum de combustibil mult mai ridicat si va elibera mai multe noxe. De asemenea, ciclul de viata al motoarelor va fi redus in mod evident. Pe langa aceste aspecte, daca procesul nu este realizat in cele mai bune conditii, exista riscul ca masina sa se detoneze.

Pentru a evita toate aceste consecinte mai mult decat nefavorabile, vi se recomanda sa optati pentru serviciile puse la dispozitie de firma Maxxperformance.ro.

Anularea Egr pentru Opel – cand este necesara efectuarea acestui proces?

anulare egr opelIn genere, persoanele care isi doresc sa participe la concursuri auto opteaza pentru anularea valvei EGR.

Masinile care intampina probleme cu valva EGR functioneaza intr-un mod defectuos. Acestea nu accelereaza in parametrii impusi de fabricant din cauza faptului ca turbinele intra in functiune doar dupa ce s-au depasit 3000 de turatii/ minut.

Asadar, daca turbina masinii dumneavoastra intra in functiune, de exemplu, la 2500 de rotatii/minut, acesteia ii este necesar procesul de anulare a valvei EGR.

 Pe langa aceste aspecte, procesul de anulare a valvei EGR mai este necesar in cazul in care conducatorul auto vede unul dintre lucrurile expuse in randurile de mai jos:

 • In cazul in care masina nu porneste sau porneste dupa mult timp atunci cand temperatura este scazuta
 • In cazul in care atunci cand se apasa pedala de acceleratie, masina trepideaza
 • In cazul in care motorul masinii se supraincinge
 • In cazul in care ventilatorul de racire functioneaza o perioada mai lunga decat in mod obisnuit
 • In cazul in care pe teava de esapament este emis un fum negru si dens

Maxxperformance.ro ,Firma specializata in anularea valvei EGR, efectueaza aceasta operatiune din softul computerului motorului.

Beneficiile acestei operatiuni constau in faptul ca masina va functiona doar cu aer curat deoarece gazele arse sunt eliminate definitiv.

De asemenea, maxxperformance.ro poate duce la bun sfarsit aceast proces si pentru alte tipuri de masini precum cele fabricate de companiile Afla Romeo, Renault, Smar, Volvo, Saab, Suzuki, Citroen, BMW, Jaguar, Dodge, Fiat, Iveco, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Porsche, Chevrolet, Nissan, Peugeot, Kia, Jeeo, Mini Cooper si multe altele.

Cum se poate contacta firma specializata in anularea valvei EGR?

anulare valva egr

In cazul in care aveti intrebari cu privire la acest proces sau daca va doriti efectuarea sa, puteti lua legatura cu un reprezentant al firmei Maxxperformance.ro la numarul de telefon 0765.44.64.22.

Baterii de Kia fabricate de Varta sau Bosch – Neobat.ro dispune de un stoc generos

baterie pentru kiaMagazinul online Neobat.ro are la baza o echipa formata din experti in domeniul auto, al caror scop consta in comercializarea, livrarea si montarea (pentru clientii din Bucuresti si din Ilfov) bateriilor de Kia.

Bateriile de Kia furnizate de Neobat.ro asigura pornirea si functionarea, indiferent daca temperaturile sunt scazute sau ridicate, oricarui model de masina fabricata de producatorul corean.

In plin sezon cald, magazinul online Neobat.ro a anuntat lansarea unui nou stoc de baterii pentru Kia, un stoc vast, ce cuprinde zeci de tipuri diferite de acumulatori.

Bateriile pentru Kia de la Neobat.ro sunt fabricate de companii recunoscute la nivel global, precum Varta sau Bosch. De asemenea, Neobat.ro furnizeaza si acumulatori fabricati de compania romaneasca Rombat.

Preturile acumulatorilor sunt cuprinse intre 200 de Ron si 570 de ron. Diferenta de preturi are loc in functie de dimensiunile bateriilor de Kia, de capacitatea acestora si in functie de curentul de pornire.

Baterii pentru Kia de la Neobat.ro sunt optime oricarui model

baterii kia

Asadar, cei care detin o masina fabricata de cunoscutul constructor corean si care au nevoie de o baterie auto, daca acceseaza stocul magazinului online Neobat.ro, vor vedea ca au la dispozitie numeroase tipuri de acumulatori.

Bateriile de Kia de la Neobat.ro asigura curentul necesar functionarii in parametrii impusi de fabricant oricarui model de Kia, atat masinilor SUV, cat si celor de dimensiuni mici.

In conformitate cu cele de mai sus, stocul magazinului, concentrat intr-un catalog virtual, dispune de urmatoarele tipuri de acumulatori:

 • Baterii pentru Kia Ceed
 • Baterii pentru Kia Rio
 • Baterii pentru Kia Pro Ceed
 • Baterii auto pentru Kia Sorento
 • Baterii auto pentru Kia Sportage

Pe langa acestea, specialistii de la Neobat.ro va pot oferi consiliere profesionista, in cazul in care nu stiti ce acumulator este bun pentru masina dumneavoastra, astfel incat sa faceti alegerea optima cu privire la bateria de Kia.

baterie kia

In genere, aspectele care trebuie avute in vedere in momentul schimbarii acestei componente sunt urmatoarele:

 • Capacitatea cilindrica a motorului
 • Tipul de combustibil
 • Regimul de condus al masinii
 • Daca exista consumatori electrici in plus fata de echiparea initiala a masinii

De asemenea, pentru a nu va expune riscului de a ramane in pana de curent, bateria de Kia necesita a fi schimbata daca aceasta s-a umflat si au loc scurgeri, daca simtiti un miros de sulf, daca nu invarte bine electromotorul sau daca electrolitul din baterie este sub nivelul indicatorului.

Bateriile de Kia de la Neobat.ro au latimea cuprinsa intre 172 de milimetri si 179 de milimetri, inaltimea intre 190 m si 225 de mm, iar lungimea variaza de la 207 mm la 306 mm.

Totodata, acestea au fie polaritatea normala, fie inversa, iar curentul de pornire este cuprins intre 450 A si 830 A.

In posesia bateriilor de Kia de la Neobat.ro se intra prin intermediul unei comenzi online

Avand in vedere ca magazinul Neobat.ro isi presteaza serviciile pe Internet, persoanele care au nevoie de o baterie de Kia si-o pot achizitiona rapid prin intermediul functiei “Adauga in cos”.

Astfel, deplasarile si verificarile rafturilor magazinelor care comercializeaza astfel de acumulatori nu mai sunt necesare intrucat comanda online se poate realiza indiferent de locul in care va situati. Singura conditie este sa dispuneti de o sursa de Internet.

De asemenea, bateriile de Kia se pot comanda si telefonic la numarul 0726.439.089.

Revizieshop.ro va pune la dispozitie o gama generoasa de piese de BMW

piese auto pentru bmwPiese de BMW ale caror preturi de cumparare sunt competitive, piese originale pentu revizia masinilor fabricate de constructorul bavarez sunt plasate pe piata de magazinul online RevizieShop.ro.

Revizia unei masini este un proces esential de intretinere, care asigura un ciclu de viata mai lung motoarelor. Filtrele de aer se imbacsesc pentru ca uzura masinii are loc constant. Din acest motiv, revizia trebuie facuta la intervale de timp bine stabilite.

Persoanele care au nevoie de piese de BMW pentru revizie isi pot indrepta atentia catre gama pusa la dispozitie de magazinul online RevizieShop.ro intrucat acesta contine componente ideale procesului de intretinere a masinilor.

Piesele de BMW originale sunt fabricate de Bosch sau Mann-Filter

Piesele de BMW originale comercializate de magazinul online RevizieShop.ro sunt fabricate de doi mari producatori, anume Mann-Filter si Bosch.

Avand in vedere ca furnizeaza piese pentru revizia mai multor modele de masini fabricate de BMW, idealul acestui magazin este de a multumi cerintele si necesitatile unui public tinta cat mai cuprinzator.

piesa bmw

In gama pusa la dispozitie de RevizieShop.ro se gasesc si urmatoarele componente:

 • Pachete de filtre fabricate de Mann-Filter sau de Bosch pentru revizia masinilor BMW Seria 3 E90, 320D, 163 de cai putere, BMW Seria 3 E46, 320D, 150 de cai putere, BMW Seria 3 E90, 320D, 163 de cai putere
 • Pachet de filtre fabricate de Mann-Filter sau de Bosch pentru revizia automobilelor BMW X5, 3.0D, 218 cai putere, BMW Seria 5 E60, 520D, 150 de cai putere, BMW Seria 5 Touring, 535D, 272 de cai putere, BMW Seria 1, 118D, 143 de cai putere, BMW Seria 3, 316I, 115 de cai putere, BMW Seria 5 E39, 520D, 136 de cai putere

piese bmw

Pachetele de filtre din oferta magazinului online RevizieShop.ro sunt originale si cuprind filtre pentru combustibil, filtre de ulei, filtre de aer si filtre de polen.

Piesele auto pentru BMW daca nu sunt confectionate de producatori cunoscuti sau daca nu sunt originale, exista riscul de a fi achizitionate in zadar.

In momentul actual, piata abunda de magazine care furnizeaza piese de BMW neautentice, incapabile sa asigure functionarea optima a acestor masini. Pentru a nu va supune riscului de a cumpara componente auto confectionate din materiale de proasta calitate, care se degradeaza intr-un timp rapid, se recomanda sa va orientati catre stocul din ofera RevizieShop.ro.

Piesele auto de BMW de la RevizieShop.ro se comanda online

Persoanelor aflate in cautarea unor piese auto de BMW, RevizieShop.ro le pune la dispozitie o modalitate de cumparare rapida, care consta plasarea unei comenzi online. Astfel, cei care au nevoie de piese pentru revizie nu mai sunt nevoiti sa isi faca timp special pentru a le cumpara sau sa isi piarda vremea in trafic atunci cand se indreapta spre magazinele stradale.

Tot ce au de facut clientii RevizieShop.ro consta in a deschide un calculator si in a accesa catalogul virtual intrucat comanda se plaseaza direct pe site.

Tractoare noi  de la Magazialucostica.ro – performante superioare in muncile agricole

tractor nouTractoare noi de vanzare se pot cumpara prin online datorita unui magazin de familie ce a fost infiintat pentru a sustine munca micilor fermieri. Un colectiv prietenos, profesionist, care ofera utilaje de cea mai buna calitate, format din oamenii de incredere corecti si sinceri, care pun mai presus de orice satisfacerea clientului, este gata in orice clipa sa raspunda nevoilor cumparatorului.

Apasa click aici pentru a vedea oferta magazinului Magazialucostica.ro la tractoare noi

Magazialucostica.ro vine in intampinarea agricultorilor cu experienta, dar si a celor care isi anunta debutul in acest domeniu, cel al agriculturii, cu sfaturi pretioase si corecte. Pentru ca in ziua de astazi agricultura nu se mai face cu secera si sapa, orice fermier trebuie sa se gandeasca sa-si achizitioneze cateva utilaje absolut necesare pentru muncile agricole in continua evolutie. Agricultura de subzistenta este de domeniul trecutului, performanta si modernitatea sunt acum de actualitate.

In plus, orice client al acestui magazin online trebuie sa stie faptul ca la Costica este usor de returnat orice produs cumparat, in 15 zile de la primirea comenzii, returul fiind gratuit, service-ul este rapid si sigur. Daca e necesar, atunci Magazialucostica.ro pune clientul in legatura cu o divizie de consultanti in fonduri europene in agricultura.

Tractoare noi – modele aparute pe piata romaneasca, eficiente si moderne

tractorTractoare noi exista in vanzare la Magazialucostica.ro in doua modele: Lamborghini, care au cucerit prin fiabilitate, rezistenta si o putere crescuta de functionare, si LS, cu capacitati de functionare variate ale motorului.

Cu o traditie indelungata in domeniu, tractoarele Lamborghini sunt masini perfecte pentru utilizarea lor la muncile agricole, iar tractoarele LS  sunt echipamente de ultima generatie , create de un brand coreean, care pune mai presus de orice pasiunea pentru pamant a taranilor.

Dintre modelele acestea pot fi amintite:

 • Tractoare senilate Lamborghini, dezvoltate pentru a depasi orice obstacol, denivelare, disponibile in doua modele asemanatoare;
 • Tractoare cu roti Lamborghini pentru terenuri normale, cele mai comune dintre toate;
 • Tractoare LS cu o putere a motorului de sub 50 CP;
 • Tractoare LS cu o putere a motorului cuprinsa intre 50 si 100 CP.

Preturile oferite de Magazialucostica sunt pentru bugetul tuturor, asadar acesta este in avantajul fermierilor.

Tractorul nou– modalitate usoara de a dezvolta o ferma

tractoare noiPentru ca viata la ferma este una destul de grea, conditiile de trai fiind cu mult mai aspre decat cele din orase, MagazialuCostica vine in intampinarea fermierilor oferindu-le ajutorul de fiecare zi pentru muncile agricole.

Datorita tractorului, in sfarsit se poate obtine profitul dorit, munca va excela si va fi rasplatita cu roade bogate ale pamantului.  Cum poate deveni tractorul un partener de seama al fermierului?

Urmatoarele situatii sunt edificatoare:

 • Transporta seminte si cereale pentru insamantare;
 • Cara cantitati mari de pamant;
 • Aduna resturi de plante si de vegetatie;
 • Ara, praseste, seamana;
 • Aduce roadele pamantului acasa in anotimpul toamnei etc.

Echipamentele agricole sunt indispensabile unei afaceri agricole de succes, asadar orice fermier care isi doreste performanta si eficienta, durabilitate si design modern, trebuie sa apeleze la magazinul online Magazialucostica.ro prin numarul de telefon 0741.077.261 sau e-mailul  comenzi@magazialucostica.ro. Adresa magazinului este Str. Strandului nr. 70, Ploiesti, DN 1B, Sos. Ploiesti-Buzau,  iar Codul postal 100189.

Chip tuning-ul de BMW realizat de Maxxperformance.ro va transforma masina standard intr-una unica


chip tuning bmw
Chip tuningul pentu BMW este un proces de optimizare electronica efectuat de firma specializata in acest domeniu, anume Maxxperformance.ro, in urma caruia masinile fabricate de constructorul german pomenit, indiferent de seria din care fac parte, dobandesc un cuplu mai bun si mai multi cai putere.

Persoanele care detin un BMW si care isi doresc sa isi modifice masina dintr-una standard intr-una personalizata in functie de propriile preferinte, se pot orienta catre firma Maxxperformance.ro intrucat aceasta le pune la dispozitie un pachet de servicii complet, realizat de profesionisti care lucreaza in mod exclusiv cu aparate licentiate, un pachet in care sunt incluse si urmatoarele:

 • Chiptuning pentru BMW
 • Remapare Soft DSG
 • Anularea limitei de viteza
 • Dezactivare Lambda/O2
 • Anularea valvei EGR

Punand la dispozitia persoanelor interesate de chiptuning si tuning posibilitatea de a isi imbunatati masina printr-o serie numeroasa de procese electrice si mecanice, miza magazinului Maxxperformance.ro este de a multumi o plaja cat mai vasta de bugete sau de preferinte.

Tuningul de BMW- ce presupune acest proces?

chiptuning bmwTuning-ul de BMW realizat de firma Maxxperformance.ro se adreseaza persoanelor care isi doresc ca masina lor sa fie diferita. In urma realizarii unui proces de chiptuning pentru BMW, masina va accelera mai rapid, va avea un cuplu mai puternic, va frana mai eficient, va avea o stabilitate optima, toate acestea in timp ce consumul de carburant va fi redus substantial.

Asadar, chiptuning-ul pentru BMW efectuata de Maxxperformance.ro include urmatoarele:

 • Schimbarea componentelor de caroserie standard cu unele fabricate din fibra de carbon de marii producatori ai acestui domeniu, precum Hamann sau Lorinser. Noile componente sunt mult mai usoare si au forme mai aerodinamice, ceea ce inseamna ca masina va fi mai aspectuoasa, dar si mai rapida
 • Schimbarea jantelor- Maxxperformance.ro va poate monta jante unice, mai mari sau sport, in functie de preferintele dumneavoastra. Unul dintre producatorii furnizati de Maxxperformance.ro este OZ Racing
 • Chiptuning- scopul acestui proces este de a ameliora sistemul de management al motorului. In urma sa, BMW-ul va dobandi mai multi cai putere
 • Schimbarea franelor- Sistemul de franare standard al masinii dumneavoastra se poate schimba cu unul mai eficient, lucru recomandat mai ales atunci cand masinii dumneavoastra i-au fost imbunatatite puterea si cuplul
 • Schimbarea suspensiilor- miza acestui proces este de a ii ameliora stabilitatea masinii, chiar si atunci cand este condusa la viteze mai mari

Pe langa aceste lucruri, Maxxperformance.ro poate modifica BMW-urile care sunt prevazute cu o cutie DSG. Cutiile DSG, in momentul accelerarii, au niste momente de intarziere. Resoftarea acestor cutii are urmatoarele avantaje:

 • Nu vor mai exista intarzieri
 • Schimbarea treptelor de viteza este imbunatatita cu 20%
 • Se ajusteaza limita de turatie si se modifica rpm launch control-ul

Chiptuning-ul de BMW-  caror modele li se pot modifica performantele?

chip-tuning bmwMaxxperformance.ro poate oferi servicii de chiptuning pentru BMW persoanelor care detin modelele Seria 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sau celor care detin o masina din seria X.

Pentru mai multe informatii, un reprezentant Maxxperformance.ro va sta la dispozitie la numarul de telefon 0765.44.64.22.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chiptuning-ul pentru Opel – Maxxperformance.ro va imbunatateste masina la preturi competitive


chip-tuning-opel
Chiptuning-ul pentru Opel este un proces de imbunatatire a performantelor masinii pe care il poate realiza firma Maxxperformance.ro. Firma de chiptuning si de tuning Maxxperformance.ro este compusa din specialisti in industria auto, prin mana carora au trecut masini exclusiviste si care folosesc echipamente licentiate, ce beneficiaza de tehnologii de ultima generatie.

Daca va doriti ca masina dumneavoastra sa aiba un aspect unic sau sa ii fie imbunatatite performantele -lucru care duce si la scaderea consumului de carburant- va puteti indrepta atentia catre firma Maxxperformance.ro accesand acest link https://www.maxxperformance.ro/chiptuning/opel/ intrucat aceasta plaseaza pe piata componente auto fabricate de unele dintre cele mai notorii companii de chiptuning si de tuning. In acest sens, in urma procesului de chiptuning realizat de Maxxperformance.ro, masina dumneavoastra marca Opel va dobandi mai multi cai putere, un cuplu mai bun, un design unic si o stabilitate optima.

Tuning-ul de Opel- cum poate modifica Maxxperformance.ro masina dumneavoastra?

chiptuning opelTuning-ul de Opel efectuat de firma specializata Maxxperformance.ro este diferit de la masina la masina si se realizeaza in functie de mai multe aspecte, anume capacitatea cilindrica a motorului, anul de fabricatie al masinii si numarul de kilometri parcursi.

Maxxperformance.ro va ofera un pachet de servicii complet, care are scopul de a imbunatati atat performantele masinii, cat si aspectul acesteia. Astfel, Maxxperfomance.ro poate aduce urmatoarele modificari masinii dumneavoastra:

 • Schimbarea jantelor- daca jantele Opelului dumneavoastra sunt standard si va doriti un model de jante sport, care sa amelioreze stabilitatea masinii si care sa fie si spectaculoase deopotriva, Maxxperformance.ro va pune la dispozitie o gama generoasa de jante. Unul dintre producatorii furnizati se numeste OZ Racing
 • Tuningul- acest proces are drept scop imbunatatirea aerodinamicitatii masinii dumneavoastra sau de a ii scade din masa totala. Pentru ca aceste lucruri sa fie cu putina, Maxxperformance.ro va poate schimba elementele de caroserie standard cu unele fabricate din carbon, a caror forma este foarte aerodinamica
 • Chiptuning pentru Opel- in urma acestui proces, Opel-ul dumneavoastra va avea mai mult cai putere in timp ce va consuma mai putin combustibil
 • Schimbarea sistemului de evacuare- si acest proces are scopul de a creste numarul de cai putere
 • Schimbarea suspensiilor- suspensiile sport montate de Maxxperformance.ro vor imbunatati stabilitatea masinii astfel incat aceasta sa nu derapeze nici la viteze mai mari
 • Inlocuirea sistemul de franare- Direct proportional cu cresterea numarului de cai putere trebuie imbunatatit si sistemul de franare intrucat cel standard nu va mai fi la fel de eficient

Chiptuning-ul de Opel- cati cai putere dobandeste masina dumneavoastra?

chip tuning opelChiptuning-ul de Opel este un proces care creste vizibil numarul de cai putere ai masinii. In randurile de mai jos, se vor prezenta sub unghi comparativ masini Opel standard si masini Opel, care au fost imbunatatite de Maxxperformance.ro:

 • Daca un Opel Insignia standard este dotat cu un motor de 1.6 Turbo care dezvolta 170 de cai putere, acelasi model, imbunatatit de Maxxperformance.ro, dezvolta 231 de cai putere
 • Daca un Opel Adam standard de 1.4, 16 valve dezvolta 87 de cai putere, acelasi model, imbunatatit de Maxxperformance.ro, dezvolta 89 de cai putere
 • Daca un Opel Astra GTC de 1.6 benzina dezvolta 115 cai putere, acelasi model, imbunatatit de Maxxperformance.ro, va dezvolta 131 de cai putere

Daca subzista intrebari cu privire la chiptuning-ul de Opel, un reprezentant Maxxperformance.ro va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare la numarul de tefon 0765.44.64.22.

Amortizoarele de Opel Astra G va sunt puse la dispozitie de RevizieShop.ro

opel astra g amortizorAmortizoarele de Opel Astra G sunt niste piese auto pe care magazinul online RevizieShop.ro le pune la dispozitia persoanelor interesate de cumpararea unei astfel de componente.

Magazinul online RevizieShop.ro plaseaza pe piata o gama cuprinzatoare de amortizoare auto pentru Opel Astra G, iar persoanele care detin acest model de masina si au nevoie de un amortizor isi pot indrepta atentia catre stocul magazinului RevizieShop.ro intrucat contine astfel de piese auto, care se pot achizitiona la preturi competitive. De asemenea, Revizieshop.ro pune la indemana clientilor posibilitatea de a efectua o comanda online, direct pe site-ul magazinului.

amortizoare opel astra g

Astfel, in catalogul virtual de amortizoare de Opel Astra G clientii pot gasi urmatoarele piese auto:

 • Amortizor pentru partea dreapta din fata de Opel Astra G- pretul acestei piese este de 179.00 ron si este compatibil cu masinile care au pachet pentru drumuri grele, dar si cu cele care nu sunt prevazute cu acest pachet. Producatorul acestui amortizor este Bilstein
 • Amortizor pentru partea stanga din fata de Opel Astra G- si acest amortizor este fabricat de Bilstein si are acelasi pret cu cel al amortizorului pentru partea dreapta
 • Amortizor pentru partea din spate a masinii- acest amortizor este compatibil cu masinile a caror transmisie este automata, dar si cu cele care au transmisa manuala. De asemenea, este compatibil cu modelul Opel Astra G, indiferent ca acesta este dotat cu pachet de drumuri grele sau nu

Suspensiile de Opel Astra G – pe langa aceaste componente, ce piese auto mai exista in oferta RevizieShop.ro?

Suspensiile de Opel Astra G furnizate de magazinul online RevizieShop.ro au preturi competitive, care difera de la model la model in functie de compania care le fabrica.

amortizor opel astra g

Pe langa aceste piese auto, RevizieShop.ro mai pune la dispozitia clientilor urmatoarele componente:

 • Arcuri elicoidalepentru puntea din fata a masinii Opel Astra G
 • Arcuri pentru puntea spate
 • Bielete antiruliu pentru Opel Astra G
 • Bielete pentru bara stabilizatoare
 • Bielete de directie
 • Flanse de amortizoare pentru Opel Astra G

Amortizoarele sunt unele dintre cele mai importante componente ale unei masinii. Acestea au rolul de a amortiza socurile cauzate de drumurile care prezinta denivelari sau gropi si implicit au rolul de a asigura confortul conducatorului auto sau al pasagerilor.

Amortizorul pentru Opel Astra G – cum se poate achizitiona?

Persoanele care detin un Opel Astra G si care intampina probleme cu amortizoarele, inainte de a se deplasa la magazinele de piese auto stradale, isi pot indrepta atentia catre stocul pus la dispozitie de RevizieShop.ro. Piesele din acest magazin se pot comanda online, din confortul caminului, ceea ce inseamna ca timpul necesar deplasarii la magazinele din punctele fixe este economisit.