Baterii de Kia fabricate de Varta sau Bosch – Neobat.ro dispune de un stoc generos

Da un vot:

baterie pentru kiaMagazinul online Neobat.ro are la baza o echipa formata din experti in domeniul auto, al caror scop consta in comercializarea, livrarea si montarea (pentru clientii din Bucuresti si din Ilfov) bateriilor de Kia.

Bateriile de Kia furnizate de Neobat.ro asigura pornirea si functionarea, indiferent daca temperaturile sunt scazute sau ridicate, oricarui model de masina fabricata de producatorul corean.

In plin sezon cald, magazinul online Neobat.ro a anuntat lansarea unui nou stoc de baterii pentru Kia, un stoc vast, ce cuprinde zeci de tipuri diferite de acumulatori.

Bateriile pentru Kia de la Neobat.ro sunt fabricate de companii recunoscute la nivel global, precum Varta sau Bosch. De asemenea, Neobat.ro furnizeaza si acumulatori fabricati de compania romaneasca Rombat.

Preturile acumulatorilor sunt cuprinse intre 200 de Ron si 570 de ron. Diferenta de preturi are loc in functie de dimensiunile bateriilor de Kia, de capacitatea acestora si in functie de curentul de pornire.

BREAKING NEWS:  Ionuț Lupu, noul Director Executiv EIT Forum Auto

Baterii pentru Kia de la Neobat.ro sunt optime oricarui model

baterii kia

Asadar, cei care detin o masina fabricata de cunoscutul constructor corean si care au nevoie de o baterie auto, daca acceseaza stocul magazinului online Neobat.ro, vor vedea ca au la dispozitie numeroase tipuri de acumulatori.

Bateriile de Kia de la Neobat.ro asigura curentul necesar functionarii in parametrii impusi de fabricant oricarui model de Kia, atat masinilor SUV, cat si celor de dimensiuni mici.

In conformitate cu cele de mai sus, stocul magazinului, concentrat intr-un catalog virtual, dispune de urmatoarele tipuri de acumulatori:

  • Baterii pentru Kia Ceed
  • Baterii pentru Kia Rio
  • Baterii pentru Kia Pro Ceed
  • Baterii auto pentru Kia Sorento
  • Baterii auto pentru Kia Sportage

Pe langa acestea, specialistii de la Neobat.ro va pot oferi consiliere profesionista, in cazul in care nu stiti ce acumulator este bun pentru masina dumneavoastra, astfel incat sa faceti alegerea optima cu privire la bateria de Kia.

BREAKING NEWS:  TOP 5 aspecte pe care să le ai în vedere când cumperi o mașină second-hand

baterie kia

In genere, aspectele care trebuie avute in vedere in momentul schimbarii acestei componente sunt urmatoarele:

  • Capacitatea cilindrica a motorului
  • Tipul de combustibil
  • Regimul de condus al masinii
  • Daca exista consumatori electrici in plus fata de echiparea initiala a masinii

De asemenea, pentru a nu va expune riscului de a ramane in pana de curent, bateria de Kia necesita a fi schimbata daca aceasta s-a umflat si au loc scurgeri, daca simtiti un miros de sulf, daca nu invarte bine electromotorul sau daca electrolitul din baterie este sub nivelul indicatorului.

Bateriile de Kia de la Neobat.ro au latimea cuprinsa intre 172 de milimetri si 179 de milimetri, inaltimea intre 190 m si 225 de mm, iar lungimea variaza de la 207 mm la 306 mm.

BREAKING NEWS:  EIT Forum Auto estimează o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro pentru 2018

Totodata, acestea au fie polaritatea normala, fie inversa, iar curentul de pornire este cuprins intre 450 A si 830 A.

In posesia bateriilor de Kia de la Neobat.ro se intra prin intermediul unei comenzi online

Avand in vedere ca magazinul Neobat.ro isi presteaza serviciile pe Internet, persoanele care au nevoie de o baterie de Kia si-o pot achizitiona rapid prin intermediul functiei “Adauga in cos”.

Astfel, deplasarile si verificarile rafturilor magazinelor care comercializeaza astfel de acumulatori nu mai sunt necesare intrucat comanda online se poate realiza indiferent de locul in care va situati. Singura conditie este sa dispuneti de o sursa de Internet.

De asemenea, bateriile de Kia se pot comanda si telefonic la numarul 0726.439.089.