Bloggeriţele Alina Tanasă şi Diana Enciu de la Fabulous Muses sunt noua imagine Ploieşti Shopping City

Da un vot:

Ploiesti, 25 Septembrie 2015: Ploiesti Shopping City marcheaza o premiera si lanseaza campania dedicata noilor colecţii, de toamna – iarna, ce le are ca imagine pe nimeni altele decat cele mai cunoscute bloggerite de moda din Romania: Alina Tanasa şi Diana Enciu de la www.fabulousmuses.net.

Urmarite de sute de mii de fani din intreaga lume, cele doua bloggerite au acceptat provocarea de a fi imaginea celui mai important centru comercial din judeţul Prahova. Colaborarea vine dupa ce in primavara acestui an au mai realizat un proiect in parteneriat cu Ploiesti Shopping City si au fost prezente la Fashion & Beauty Corner. Alina si Diana au cunoscut celebritatea dupa ce stilul lor vestimentar a fost apreciat de cei mai mari fotografi de street style si de cele mai importante publicatii de moda din lume, de la Vogue la Elle, Harper’s Bazaar si nu numai, fiind o prezenta constanta la prezentarile de la saptamana modei de la Paris, Londra, New York sau Milano.

BREAKING NEWS:  Preturi atractive la ghetele de barbati pentru iarna

„Ne-am bucurat foarte tare cand cei de la Ploiesti Shopping City ne-au propus sa fim imaginea campaniei de toamna – iarna. Am descoperit in mall multe branduri dragi noua si item-uri ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nimanui in acest sezon.”, a declarat Alina Tanasa.  „Avem foarte multi followeri in Prahova si suntem incantate ca in acest mod putem sa fim mai aproape de ei.”, a adaugat Diana Enciu.

BREAKING NEWS:  Oktober Rocks! – Festivalul de rock al celei mai mari berarii din estul Europei

Bloggeritele ilustreaza in noua campanie de imagine Ploiesti Shopping City stilurile glam chic si street chic si ii invita pe pasionatii de moda sa isi innoiasca garderoba cu piesele must – have ale noilor colectii din cele peste 100 de branduri prezente in mall, printre care se numara si Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Kotton si Collin’s.

BREAKING NEWS:  Start-up-ul romanesc VisionBot a castigat premiul Cisco Technopreneurship Award in cadrul competitiei europene de antreprenoriat de la Lisabona

“Ne-am dorit sa trecem la urmatorul nivel cu noua campanie Ploiesti Shopping City, iar alegerea Alinei si Dianei ca imagine a mall-ului a fost cea mai buna decizie. Sunt un etalon de stil pentru clientii nostri, care cu siguranţa vor fi inspirati de sfaturile lor si de naturaletea cu care combina piesele vestimentare.” a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploiesti Shopping City.

Surprizele nu se incheie aici. Alina si Diana urmeaza sa lanseze un nou proiect realizat in Ploiesti Shopping City in care vor impartasi cu fanii lor sfaturi de stil pentru sezonul de toamna – iarna.