Bumbacul satinat este disponibil in peste 150 de modele pe Sabaev.ro

Bumbacul satinat este disponibil in peste 150 de modele pe Sabaev.ro 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]


bumbac satinat
Bumbacul satinat este o tesatura obtinuta prin prelucrarea tesaturii de bumbac pentru a dobandi o textura matasoasa si un aspect lucios. Sabaev.ro este magazinul online care ofera posibilitatea de achizitionare a rolelor de bumbac satinat care infatiseaza peste 150 de modele. Toate rolele au 30 de metri lungime, insa difera latimea lor, modelul si culorile acestora.

Persoanele care doresc sa achizitioneze material din care sa confectioneze lenjerii de pat au deosebit de multe posibilitati din care sa aleaga. Bumbacul satinat este un material recomandat pentru lenjeriile de pat utilizate in sezonul cald, racorind, lasand pielea sa respire si conferind o senzatie placuta, confortabila.

Materialul bumbac satinat existent pe Sabaev.ro si variantele in care acesta apare

bumbac satinat metrajMaterialul bumbac satinat retine foarte bine pigmenti; astfel, se mentine culoarea intensa pentru mai mult timp, si de aceea producatorii de bumbac satinat la metraj pentru lenjerii de pat folosesc multi pigmenti si multe variatii de culoare. De aceea, modelele si motivele se regasesc pe Sabaev.ro in urmatoarele ipostaze:

  • Motive naturale (ramuri decorate, pasari in pozitie de zbor si altele)
  • Modele cu motive geometrice (de culoare mov sau gri; acestea prezinta cercuri albastre pozitionate marginal, sau dungi transversale bine delimitate intre ele)
  • Modele special concepute pentru lenjeriile de pat utilizate in domeniul Ho.Re.Ca., ce impune un anumit standard, o anumita uniformizare a culorilor si imprimeurilor
  • Bumbacul satinat este un material care ofera conditiile propice pentru somnul lin al copiilor; de aceea, nu pot lipsi modelele din desene animate sau modelele jucause pe aceste suluri de bumbac satinat de pe Sabaev.ro
  • Modele florale in culori pastelate, uneori trandafiri, alteori buchete de flori sau ramuri; exista anumite modele speciale, cu fundalul alb,dar cu o portiune maro pe care, ca o funda, este imprimat un trandafir sclipitor (de asemenea, de culoare maro)
  • Atat doamnele, cat si domnisoarele vor dori sa aiba parte de lenjerii de pat obtinute din material satinat modelat cu inimioare de o dimensiune considerabila, inteligent dispusa
BREAKING NEWS:  Lampi cu led de la BenefitLED- eficienta maxima cu consum minim

Materialele bumbac satinat beneficiaza de o fisa tehnica pe Sabaev.ro

bumbac satinat materialAceste materiale sunt descrise si prin cifre pe acest magazin, pentru ca cei aflati in cautarea lor sa afle inca din primele secunde care este compozitia, greutatea, desimea sau finetea materialului in cauza. Bumbacul satinat are acelasi metraj. 30 metri lungime pe rola, si ca latime 240 cm (plus sau minus 3 cm, dupa caz).

BREAKING NEWS:  Cum ar fi sa ai apa calda in orice moment din zi, cu un cost 0? Panourile solare, de la Inicinstal.ro, sunt cheia

Compozitia este de bumbac 100%, asadar bumbacul satinat nu inseamna bumbac in combinatie cu un alt material, ci bumbac 100% care a fost prelucrat. Densitatea acestuia este de 343 de fire de urzeala si 255 de fire de batatura pentru 10 cm de material.

BREAKING NEWS:  Tenis la superlativ in peste 30 de turnee simultane la Romania Joaca Tenis!

Legat de acest material, trebuie precizat faptul ca pe Sabaev.ro exista spre vanzare si material damasc satinat, care foloseste celor din domeniu pentru a produce lenjerii de o calitate, de asemenea, inalta.

Pentru alte informatii, precum si pentru detalii despre fiecare sul de bumbac satinat vandut ca material pentru obtinerea lenjeriilor de pat, doritorii sunt invitati sa acceseze Sabaev.ro.

Compania care detine magazinul Sabaev.ro poate fi contactata prin apel la numarul 0731.593.990.