Caminul de batrani din Bucuresti Asociatia Crestina Sf Nicolae & Sf Alexandru

Caminul de batrani din Bucuresti Asociatia Crestina Sf Nicolae & Sf Alexandru 1.00/5 (20.00%) 1 vot[uri]

Caminul de batrani din Bucuresti Asociatia Crestina Sf Nicolae & Sf Alexandru doreste ca prin cele doua locatii pe care le detine in Bucuresti sa fie locul unde batranii sa beneficieze de toate conditiile de care au nevoie pentru a duce un trai mai bun si mai linistit.

Caminul de batrani ideal din Bucuresti

camin particular pentru o viata linistitaDupa cum s-a precizat mai sus, caminul de batrani dispune de 2 locatii acestea fiind usor accesibile dinspre multe parti ale Bucurestiului oferiind posibilitatea batranilor sa fie vizitati de rude sau cunostinte.

BREAKING NEWS:  Vești bune: SCAD prețurile la SUTE de medicamente din oncologie, diabet și boli cardiovasculare

Gama de servicii oferita este una completa acoperiind o arie mare de nevoi ale oricarui batran cum ar fi nevoile medicale si de supraveghere dar si nevoile de socializare cu ceilalti, toate acestea facandu-i pe cei varstnici sa nu se simta singuri si sa aiba parte de multa caldura si iubire din partea celor care ii inconjoara. Alege acest camin de batrani din Bucuresti perfect pentru cei varstnici.

BREAKING NEWS:  Ce impact au operatiile estetice asupra… psihicului. Liposuctia si implanturile cu silicon, preferatele romancelor

In acest camin de batrani personalul este unul calificat cu ani de experienta in medicina si in lucrul cu batranii prin urmare acestia din urma vor primi cea mai buna asistenta medicala si sociala care ii vor face sa se simta ca acasa.

Cunoastem cu totii nevoia de socializare a celor varstnici si cei de la Asociatia Crestina Sf Nicolae si Sf Alexandru au avut in vedere aceasta nevoie, prin urmare cei care le vor calca pragul vor avea parte de jocuri de socializare de petrecere a timpului liber intr-un mod cat mai placut.

BREAKING NEWS:  Noi iti oferim un camin de batrani numai bun pentru bunica ta!

Se vor avea in vedere sarbatorirea zilelor onomastice, jocuri care sa animeze atmosfera cum ar fi sahul, remi, carti si totodata se va avea in vedere transportul la biserica stiut fiind faptul ca cei batrani sunt foarte credinciosi si apropiati de Cel de Sus.