Carucior DHS bun doar pe Babyneeds.ro gasesti

Carucior DHS bun doar pe Babyneeds.ro gasesti 5.00/5 (100.00%) 2 vot[uri]


dhs baby
Carucior DHS, asta au in minte multi parinti atunci cand vor sa cumpere un carucior pentru micutul lor. DHS este o marca arhicunoscuta, iar carucioarele DHS sunt recomandate in primul rand pentru marca lor. Pe internet, un magazin care are o sectiune de carucioare de copii cu brandul DHS este Babyneeds.ro, un magazin ce dispune de carucioare de copii dhs de o complexitate si o calitate nemaipomenita.

Deviza magazinului „Baby Needs, Baby Gets” se aplica si in situatia carucioarelor realizate de DHS. Copilasii au nevoie de carucioare care sa le confere siguranta si confort in timpul unei deplasari. Micutii vor beneficia de carucioare sigure si confortabile. La cel mai bun pret intalnit pe piata si fiind afisate pe Babyneeds.ro, carucioarele DHS sunt ideale pentru a iesi cu copilasii la plimbare, mai ales ca vremea a devenit perfecta pentru iesiri la aer curat.

BREAKING NEWS:  Tricicletele pentru copii de la Bebelas.ro – alegerea unor parinti responsabili

Carucioarele de copii DHS de la Babyneeds.ro: De cate feluri pot fi acestea?

carucior dhsCarucioarele de copii DHS vin in diferite modele si dimensiuni. Pe acest website sunt aproximativ 30 de modele la carucioare DHS, suficient incat sa acopere mai multe preferinte, in special in cazul in care acestea se pot schimba in timp: ele trebuie sa fie perfecte pentru varsta copilului si sa asigure usurinta in utilizare, bineinteles acestea pot fi alese dupa designul preferat si de culoare:

  • Carucior DHS cu maner reversibil – este practic, are un spatar reglabil pe 3 niveluri si poate fi folosit inca de la cea mai frageda varsta a copilasului.
  • Carucior DHS sport – este dotat cu un spatar foarte moale, este indicat pentru copii care au depasit varsta de 6 luni, rotile au sistem de franare, caruciorul prezinta centura de siguranta pentru evitarea posibilelor accidente
  • Sistem modular – este o noua optiune pentru caruciorul de copii; carucior si ladou, landoul are un fund tare, rezistent si are o saltea moale pentru ca micutul sa-si odihneasca capusorul in timpul plimbarii; copertina caruciorului este anti-vant si anti-UV; frana este la roti, manerul are 7 niveluri de ajustare
  • Carucioare DHS 2 in 1 – caruciorul are landou
  • Carucioare DHS 3 in 1 – in momentul desfacerii centurilor, caruciorul se modifica intr-un carucior obisnuit, care poate avea si landou, asezarea caruciorului sport in pozitie perfect orizontala il poate transforma intr-un carucior standard
BREAKING NEWS:  Lenjeriile de patut de la Ilbambino.ro sunt confectionate din bumbac si au preturi reduse

Comandarea caruciorului DHS de pe Babyneeds.ro: timp si bani economisiti

carucioare dhsCele mai multe modele sunt cele modulare, iar marele avantaj este ca fericitii parinti aleg ce sa fie sau nu adaugat caruciorului, astfel incat copilasul lor sa se bucure de cea mai buna experienta posibila.

BREAKING NEWS:  BabyNeeds.ro intampina iarna cu o oferta variata de carucioare pentru gemeni

Combinatia perfecta intre flexibilitate si nivelul inalt de calitate al componentelor, sunt cele mai puternice argumente aduse pentru cumpararea unui carucior DHS. Este cea mai buna solutie pentru parintii care asteapta sa aiba un nou membru in familie sau au utilizat pana acum un carucior invechit, ce nu mai este la fel de bun si sigur.

Pentru mai multe detalii echipa magazinului online Babyneeds.ro poate fi contactata la numerele de telefon 0726817023 si 0740672091, sau printr-o scrisoare electronica trimisa la adresa office@babyneeds.ro.