Caruciorul de copii pe care l-am primit de ziua celui mic este minunat!

Da un vot:

In urma cu ceva timp a fost ziua bebelului meu de doar 3 anisori si am primit de la sora mea un cadou extrem de util si de neasteptat in acelasi timp si anume un carucior de copii pentru cel mic. A fost o surpriza nemaipomenita pe care nu am s-o uit niciodata. Chiar in urma cu ceva timp caruciorul pentru cel mic se stricase si chiar ma gandeam ca va trebui sa iau altul cat de curand.

BREAKING NEWS:  Yahoo! s-a vândut: Suma URIAȘĂ a scăzut cu 350 de milioane de dolari din cauza...hackerilor

Carucioarele pentru copii Cosatto de la il Bambino

carucior pentru copii

Bucuria a fost cu atat mai mare cu cat caruciorul de copii primit este foarte bun si dotat cu multe facilitati pentru bebelul meu dar si pentru mine care il folosesc. Caruciorul de copii de la il Bambino imi place in primul rand deoarece este usor de manevrat si imi permite sa il transport pe cel mic foarte usor chiar si atunci cand am distante mari de parcurs.

BREAKING NEWS:  Metrorex, sute de milioane de euro pentru investiții în 2017. Când se va circula în Drumul Taberei

Totodata imi place ca manerul parental de impins se poate regla in functie de inaltime permitandu-i si sotului meu mai inalt sa il poate folosi cu foarte mare usurinta si confort. Aceste carucioare de copii Cosatto de la iL Bambino sunt dotate si cu capotine mari care imi permite sa il protejez pe cel mic de soarele puternic de afara pe timp de vara atunci ca radiatiile sunt foarte puternice.

Acest minunat carucior de copii de la iL Bambino mai dispune si de husa pe care o folosesc atunci cand este ploaie in special in aceasta perioada cand ploile sunt foarte frecvente si astfel am posibilitatea de a-l proteja pe cel mic de vant si de picaturile de ploaie reci.

BREAKING NEWS:  Oferte promotionale la carucioare de copii online pe ilbambino.ro!

In final vreau sa va mai spun ca acest carucior de copii Cossato de la il Bambino este disponibil in mai multe modele si culori in functie de dorintele si preferintele fiecaruia. Vi le recomand cu mare incredere.