Cat a cheltuit Traian Basescu pe botezul fiicei sale?

Cat a cheltuit Traian Basescu pe botezul fiicei sale? 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

In data de 26 aprilie, Elena Băsescu şi-a botezat băieţelul în mare secret. Traian junior a avut parte de o petrecere la cel mai scump local din Capitală, unde doar o salată costă mai mult de 100 de lei.

BREAKING NEWS:  Beia Consult International anunta noutatile de la Siemens Unify, Gigaset, Snom, LANCOM, Dialogic, InVision, Voxtron, Enterasys, Dassault Systemes

Pe 26 aprilie a fost eveniment mare în familia lui Traian Basescu. Fiica sa cea mica, Elena, l-a botezat pe băieţelul ei, Traian. La eveniment au participat doar rudele apropiate şi naşii, rude care au fost foarte impresionate invitatiile de botez primite.

Sunt o femeie împlinită. Am doi copii superbi și sănătoși. Îmi mai doresc o fetiță“, le-a spus Elena Băsescu jurnaliştilor prezenti la eveniment.

După botez, a urmat petrecerea, care a avut la unul dintre cele mai scumpe localuri din Bucureşti. Meniul pentru invitaţi a fost ales pe sprânceană, iar familia Băsescu a cheltuit destul de mulţi bani pe mâncare si pe invitatiile de botez care au fost extraordinare.

BREAKING NEWS:  Pana duminica, 16 noiembrie, ai sansa sa aplici la peste 3000 de joburi in cadrul Angajatori de TOP Virtual

De exemplu, o salată de homar costă în respectivul restaurant 135 lei, o porţie de oeuf mollet cu trufe, 52.00 Lei, o salată de fasole verde cu piept de raţă, 49.00 lei, o porţie de rillettes de somon, 48.00 lei, iar o supă cremă de dovleac, 43.00 lei.

BREAKING NEWS:  Bloggeriţele Alina Tanasă şi Diana Enciu de la Fabulous Muses sunt noua imagine Ploieşti Shopping City

sursa: romaniatv.net