Cat costa o ora intr-un escape room in Bucuresti?

Cat costa o ora intr-un escape room in Bucuresti? 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Cryptex te asteapta cu camerele escape room deschise pentru tine si prietenii tai! Inca nu ai aflat despre aceste misterioase camere escape room in Bucuresti? Atunci Cryptex te anunta ca acesta este jocul care se afla in tendintele actuale, iar toti cei care iubesc distractia si adora sa dezlege mistere si ghicitori, sa identifice mesaje codate sau sa identifice indicii pot trece pragul escape room in Bucuresti de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 – 22:00 sau de Sambata pana Duminica intre orele 10:00 – 23:20!

BREAKING NEWS:  Parada obiectelor promotionale, numai la Gifts Show 2014

Ai curaj sa intri in escape room?

cryptex 1

Intra si evadeaza! Acesta este conceptul dupa care Cryptex si-a creat povestile pline de mister din camerele escape room din Bucuresti! Crezi ca poti face fata jocului alaturi de prietenii tai? Atunci cryptex.ro te anunta ca nimic nu este atat de simplu pe cat pare! Indiciile sunt foarte multe, iar in momentul in care pasiti in escape room trebuie sa te inarmezi cu rabdare si vigilenta pentru a pune cap la cap puzzle-ul care te va conduce catre gasirea ultimei chei de la incuietoare ce deschide usa spre liberate. Trebuie sa stii cum sa intelegi povestea, sa intuiesti pasii si sa reusesti sa iti coordonezi echipa pentru ca rezultatul sa fie unul de succes! Cryptex te asteapta in escape room in Bucuresti cu unele dintre cele mai misterioase camere care te vor capta prin modul in care construieste povestile codificate.
La Cryptex vei intalni cele mai distractive camere escape room la pret realmente avantajos. Atunci cand vrei sa ai parte de putina relaxare intr-un mod interactiv, cryptex.ro te anunta ca poti rezerva camerele escape room la pret special. In acest link gasiti preturile la escape room de la Cryptex si acestea difera in functie de numarul de persoane care participa la solutionarea unei camere, cat si in functie de intervalul orar. Pentru mai multe informatii pagina web site-ului cryptex.ro va sta la dispozitie si in plus, tot aici puteti realiza o rezervare online pentru a face cunostiinta cu povestile din camerele escape room!

BREAKING NEWS:  Entomologie - Metodă de investigaţie criminalistică