Clack.ro lupta impotriva nitratilor cu arma denumita denitrificator de apa

Da un vot:

Este cunoscut faptul ca pana si apele minerale imbuteliate pot avea nitrati peste limita maxima admisa, dar nu intotdeauna aceste lucruri sunt recunoscute sau depistate. Magazinul online de echipamente profesionale pentru tratarea apei Clack.ro dispune de aparate de inlaturare a nitratilor din apa denumite “denitrificatoare de apa”, prin care apa de la robinet va fi lipsita de nitrati, precum e apa minerala sau chiar mai bine decat la apele minerale. Nitratii reprezinta un real pericol la adresa sanatatii omului, de aceea denitrificatoarele de pe Clack.ro sunt binevenite in casa oricui.

Denitrificatorul nu lupta impotriva altor particule sau substante nocive din apa, dar face ceea ce purificatoarele de tot felul nu pot sa faca: elimina surplusul de nitrati si de sulfati, pastrand cantitatea de sare din apa. Apa trece printr-o rasina de tip anionic cu regenerare permanenta, iar prin procesul acesta devine perfect potabila.

BREAKING NEWS:  Design interior: Afla cum te folosesti de lemn pentru a obtine un decor unic!

denitrificatoare pentru apa

Denitrificatorul de apa Clack.ro deserveste un cabinet, o sursa de apa sau chiar doua

Producatorii americani de la Clack au realizat 3 categorii de denitrificatoare pentru apa cu rezultate dovedite, ca sa acopere necesare diferite de consum de apa:

  • Denitrificatoare de apa pentru cabinet – 2 modele, de capacitate de 20 sau 25 litri, unul permitand un debit de 2 mc/ h si are un consum de sare de 2,4 kg; au forma paralelipipedica
  • Denitrificatoare Simplex – 7 modele, cu o capacitate intre 25 si 100 litri, cu un debit maxim de 6 mc/ h; au forme cilindrice, de-a lungul carora apa trece de sus in jos
  • Denitrificatoare Duplex – 2 modele, care deservesc doua surse de apa
BREAKING NEWS:  Pompele submersibile de la Vexio.ro- ideale atat pentru apele murdare, cat si pentru cele curate

Denitrificatorul este automatizat de o valva electronica de comanda si functioneaza pe acelasi principiu ca un dedurizator – apa trece printr-o rasina de tip anionic, iar cand nu se foloseste apa si este programata regenerarea, o saramura compusa din sare si apa denitrificata parcurge acea rasina in sens invers (de sus in jos), pentru regenerare. Desi poate parea dificil de folosit, denitrificatorul nu necesita multa atentie, ci lasa consumatorul de apa sa se bucure de o apa numai buna de baut.

De unde provin nitratii pe care denitrificatoarele de apa de la Clack.ro ii elimina?

Fertilizatorii cu azot (denumirea chimica: N) sunt principalii respnsabili de existenta nitratilor in apa, dar nici deseurile umane nu sunt mai putin responsabile. Desi activitatea umana non-ecologica este sursa infectarii pentru majoritatea apei, si excrementele animale poarta o vina pentru acest lucru.

BREAKING NEWS:  La Boutique Wedding va asteapta haioasele figurine de Craciun!

Un lucru este cert: nitratii sunt toxici pentru organism, in masura in care nu mai lasa celulele sa se oxigeneze suficient si astfel se produc modificari celulare care duc la imbolnaviri, la o calitate slaba a vietii si la o stare generala proasta a organismulul. Tocmai de aceea, cazurile punctuale de infestare cu nitriti peste limita maxima admisa este preluata ca stire de importanta majora de catre mass-media.

Clack.ro este magazinul online prin care compania Clack International Solutions, care provine din S.U.A., ofera solutia profesionala de inlaturare a nitratilor din apa: denitrificatorul de apa, confectionat din materiale si substante calitative.

Clack International Solutions poate fi contactata si telefonic, la numarul 0749.661.835, sau prin e-mail, la adresa office@clack.ro.