Compresoare fiabile de cea mai buna calitate pentru nevoile tale de la Vexio.ro

Compresoare fiabile de cea mai buna calitate pentru nevoile tale de la Vexio.ro 5.00/5 (100.00%) 3 vot[uri]

Compresoarele cu aer pot fi o adevarata necesitate la casa unui barbat mereu preocupat cu mesteritul masinilor sau a celor care lucreaza intr-un mediu de tip atelier unde au neaparata nevoie.

Magazinul online Vexio este o firma cu mare notorietate pentru produsele realizate din materiale de calitate, aceasta a castigat de-a lungul timpului, clienti fideli. Au o rata de satisfactie crescuta la produse. Cu peste 2300 de pareri, mai mult de 85% dintre cumparatori ar recomanda achizitionarea online de pe pagina web a magazinului Vexio.

compresoare

Aparatul de comprimat de la Vexio.ro isi face bine treaba

Aparatul de comprimat cu aer isi gaseste bine locul la gospodaria barbatilor harnici, priceputi si dornici sa-si puna mana si sa rezolve orice problema de unii singuri. Vexio.ro, magazinul de specialitate al profesionistilor in utilaje de lucru si compresoare, a pregatit pentru cei mai iscusiti barbati, aparate de comprimat cu aer, la preturi bune, avantajoase pentru a satisface toate necesitatile ce le pot avea acestia fie la serviciu, fie in propria lor gospodarie.

BREAKING NEWS:  Noile modele de ghete si cizme impermeabile de la Leatherbrandsnow sunt acum disponibile la oferte promotionale

Printre modelele de compresoare se numara:

  • Compresorul marca Stanley – este un aparat de comprimat din categoria celor ieftine si bune. Pretul de achizitie al acestui utilaj este pe buzunarul oricarui roman dornic de a face o treaba buna si cu un cost mic de investitie. Datorita faptului ca are dimensiuni mai mici in comparatie cu alte compresoare, este portabil si depozitarea acestuia nu necesita mult spatiu. Puterea presiunii acestuia exprimata in bari depaseste la unele modele chiar si cifa de 8, o putere de presiune destul de ridicata avand in vedere faptul ca acest tip poate fi utilizat si pentru unele unelte din gama pneumatica. Se remarca prin rapiditatea de actionare si in acelasi timp fiind si eficient multumita puterii ce atinge 1.5 cai putere si debitul de 180l/min.
BREAKING NEWS:  Compresoarele de aer bune sunt modelele cele mai vandute pe Vexio.ro

compresoare aer

  • Compresor de aer Stager – da dovada de un raport excelent dintre calitate si pret. Este perfect in a fi folosit de catre priceputi in ale mesteritului in activitatile domestice, avand o capacitate a rezervorului de 50l. Este un compresor mai puternic, deoarece acesta functioneaza cu o presiune de pana la 8 bari, facandu-l util si pentru a fi folosit in activitatile de alimentare a uneltelor pneumatice.
  • Compresoarele de aer Airmaster – sunt perfecte pentru folosirea acestora in utilizarile semi-profesionale la suflat, umflat roti, la actionarea capsatoarelor dar si in atelierele din service-uri auto, in atelierele de vopsitorie auto si de vulcanizare. Felul in care actioneaza acest compresor este unul rapid datorita faptului ca genereaza 122 de litri de volum de aer pe minut. Reprezinta o solutie buna.
BREAKING NEWS:  Usile de garaj sectionale, cel mai simplu sistem de control acces, oferit de A2T.ro

compresor cu aer

Compresorul de aer de la Vexio este potrivit necesitatilor tale

Echipa magazinului profesional de utilaje Vexio va sta la dispozitie la numarul de telefon 0374 477 118 pentru a va prelua comanda si a va raspunde la intrebari de orice fel in legatura cu produsele de pe pagina acestora. Tot pentru comenzi cat si pentru nelamuriri sau sugestii, puteti scrie un e-mail la adresa comenzi@vexio.ro iar un reprezentat va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Vexio.ro promite si garanteaza cea mai buna calitate pentru toate produsele afisate pe pagina oficiala a magazinului.