In perioada Craciunului placile de gips carton de la Mag Constructii sunt la oferte speciale

De Craciun, toata lumea isi doreste tot soiul de lucruri, care mai de care mai pretentioase. Eu o sa fac, anul acesta, pe propriul Mos Craciun, si o sa aduc familiei mele niste placi de gips carton de toata frumusetea, pe care o sa le folosesc dupa trecerea sarbatorilor pentru a-mi renova casa. Se spune ca omul gospodar isi face vara, sanie si iarna, car. Drept pentru care, nu voi astepta vara ca sa pot sa construiesc cu placi de gips carton. Nu; placa de gips carton este atat de versatila prin constructie incat se poate construi la fel de bine cu ea si iarna, ba chiar mai bine decat vara pentru ca preturile platite pentru gips carton si toate celelalte accesorii sunt mai mici. Placile de gips carton fac parte din oferte felurite, drept pentru care, iarna asta eu zic ca o sa fac furori cu casa mea cea renovata!

Placile de gips carton: versatile si usor de folosit

placile de gips carton de la acest magazin de materiale de constructiiPrin urmare, placile de gips carton vin la pret excelent, accesoriile – la fel, tot ce mai ramane de facut este ca Mos Craciun sa le aduca pe toate sub brad. Bine, nu sub brad, se poate si in depozit, dar sa le aduca, pentru ca am planuri mari cu ele. Drept urmare, vreau sa imi aduca placi de gips carton din toate felurile:

 

  • Alb, universal
  • Roz, ignifug
  • Verde, hidrofug

Asta ca sa pot sa construiesc in toata casa cu placile de gips carton, indiferent de faptul ca vorbim de baie, bucatarie sau restul casei. In fond, eu am mai facut odata, demult, un tavan fals cu placi de gips carton si pana in ziua de astazi, nu am intampinat nicio problema cu el. Bine, trebuie sa fii mester priceput ca sa iti iasa o constructie rezistenta, insa daca apelezi, spre exemplu, la Mag Constructii, vei reusi in tot ceea ce iti propui!

Placile de gips carton de la Mag Constructii: intr-adevar bune!

logo magconstructiiPlacile de gips carton sunt, prin urmare, excelente daca sunt alese de la Mag Constructii, magazinul online cu cea mai buna oferta de astfel de produse, la preturi categoric mai bune deca in alte parti. Orice mester va putea sa isi achizitioneze cantitatea dorita, iar aceasta va ajunge in cel mai scurt timp posibil. Pana si Mos Craciun poate sa se aprovizioneze cu placi de gips carton la pret extraordinar de pe Mag Constructii. Astfel, fie ca vorbim despre placile de gips carton in sine, ori despre accesoriile pentru aceste constructii, precum benzi de etansare, benzi autoadezive ori surburi si chituri de tot felul, ceea ce trebuie scos in evidenta este ca, in oferta celor de la Mag Constructii, toate isi fac loc la pret imbatabil. Este astfel imposibil sa nu iti iei ceva de acolo si sa nu faci pe Mos Craciun pentru familia ta. Fie ca vrei sa le faci o surpriza sau fie ca stiu deja, placile de gips carton la pret accesibil de pe Mag Constructii ii vor face pe toti sa zambeasca. Asta pentru ca un camin confortabil este si un camin fericit!

MagConstructii a lansat o noua campanie de reduceri la otelul din beton pentru constructii

Depozitul online MagConstrucții pune la dispoziția clienților noi tipuri de oțel beton la preț avantajos și cu oferte promoționale de nerefuzat. Pentru toți cei care își doresc construcții trainice, MagConstrucții le oferă materiale de cea mai bună calitate și cu un preț care să satisfacă orice buzunar.

Ce tip de otel din beton gasiti la acest magazin online

magazin cu materiale de constructii bune

Utilizat, cu precădere, pentru armarea betonului, oțelul de beton ieftin de la MagConstrucții are ca menire creșterea rezistenței clădirilor pe care le construiți, indiferent că este vorba despre clădiri industriale sau despre locuințele proprii. Specialiștii recomandă utilizarea materialului de constructii din oțel beton ca principalul aliat împotriva oricărui factor de mediu care poate fi nefavorabil și poate dăuna proiecțiilor dumneavoastră. Cu MagConstrucții, construiți la preț redus, datorită oțelului din beton ieftin pe care îl comercializează și pe care din ce în ce mai multă lume și-l poate achiziționa, fără a face rabat de la calitate.

MagConstrucții comercializează noi tipuri de oțel beton, însă păstrează prețurile imbatabile pentru fiecare material de construcții în parte. Astfel, în depozitul online, veți putea găsi oțel beton PC2, striat și de tip bară, cu o rezistență mare la smulgere, precum și oțel beton OB 37, neted și de tip colac, oțel beton fasonat și oțel beton românesc, cu o rezistență foarte mare în timp. Indiferent de tipul de oțel beton pe care îl alegeți, la MagConstrucții, sunteți siguri că aveți parte de cele mai avantajoase prețuri și oferte promoționale, în funcție de cantitățile pe care le comandați. Deși la un preț mic, oțelul beton ieftin de la MagConstrucții păstrează cea mai bună calitate, pentru ca toți clienții să construiască clădirile dorite, beneficiind de cele mai profesionale materiale de construcții.

DESPRE MagConstrucții

MagConstrucții este un depozit online care oferă o gama variată de materiale de construcții, de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase. Clienții au la dispozitie tot ce este nevoie pentru construirea unei case și nu numai. Pentru comenzi și mai multe informații, personalul depozitului de materiale de constructii vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0736 361 728, adresa de e-mail office@magconstructii.ro, precum și la sediul societății, din București, sector 6. ###

 

 

Foloseste cu eficienta placile OSB pentru a realiza o lucrare rezistenta la un mediu neprielnic

utilizeaza placi osb pentru constructia ta

Magazinul de materiale de constructii MagConstructii dispune de o gama larga de placi OSB de diferite dimensiuni de la 8 la 22 mm. Aceste placi OSB sunt realizate pe baza de lemn si sunt alcatuite aschii rasinoase cu suprafata mare ce sunt lipite intre ele cu adeziv si totodata sunt orientate incrucisat.

Acest placi OSB sunt materiale de constructii cu proprietati mecanice de calitate ce le fac sa fie potrivite pentru lucrul in constructii. Placile OSB se folosesc ca invelis de pereti, astereala, podele si nu numai. Alte domenii in care OSB-ul este utilizat sunt reprezentate de productia de mobila.

Structura placilor OSB
Placile OSB sunt alcatuite din 3 straturi:
1.Aschiile din straturile de suprafata superioara si inferioara sunt orientate longitudinal cu directia de productie
2.Aschiile din stratul de miez sunt orientate transversal
Aceasta structurare permite placilor OSB o stabilitate dimensionala excelenta si o mare rezistenta. Placile OSB sunt materialul ideal pentru constructiile care au cadrul din lemn – constructii ecologice de viitor!

Caracteristicile excelente fac din placile OSB materialul de constructii ideal pentru lucrarile cu structura  cu cadru de lemn. Odata cu cresterea popularitatii placilor OSB se pune tot mai mult accentul pe caracteristicile unice ale acestora.

In ceea ce priveste domeniile in care placile OSB se pot folosi acestea sunt diverse: paleti, containere de transport, ambalaje, complexe de locuinte, straturi portante si de uzura pentru pardoseli, elemente portante pentru constructiile de plafoane
Pentru a vedea intreaga gama de placi OSB de la MagConstructii puteti intra pe site-ul cu acelasi nume si sa va alegeti placile OSB care se potrivesc nevoilor dvs.