Corpul perfect se obtine cu ajutorul mezoterapiei de la Bioestetika.ro

Da un vot:

Frumusetea la varste inaintate, lipsa ridurilor, a celulitei, a inesteticelor vergeturi au determinat femeile sa faca tot felul de compromisuri sau tratamente care sa le ofere tineretea pierduta. Daca in trecut terapiile constau in diverse potiuni stranii, care nu aveau nici un fel de efect, totul tinand de predispozitia pe care o avea femeia la o imbatranire prematura, in ziua de astazi au aparut tot felul de tratamente cu echipamente de ultima generatie, ale caror rezultate sunt uimitoare.

Un salon de tratamente corporale extrem de cunoscut este Bioestetika.ro, unde femeile pot beneficia de terapii de ultima ora, precum mezoterapia virtuala (pentru detalii, intrati AICI), un tratament extrem de benefic asupra corpului uman.

mezoterapie-virtuala

De ce aceasta clinica se afla pe primul loc in acest domeniu?

 • Pentru ca sustine un stil de viata sanatos, o dezvoltare armonioasa a corpului;
 • Pentru echipamentele performante, cu tehnologii inovatoare;
 • Pentru ca efectueaza tratamente personalizate;
 • Realizeaza diagnosticarea gratuita;
 • Are personal bine pregatit in acest domeniu, care doreste mai presus de orice ca un client sa plece multumit din aceasta clinica;
 • Ofera bonusuri pentru plata integrala, fidelitate sau recomandare.
BREAKING NEWS:  Tratamentele faciale de la Bioestetika.ro: personalizate, in functie de nevoile clientilor

Bioestetika.ro vine cu reduceri de 50%, dar si cu posibilitatea de a face doua sedinte la pret de una, pentru prima vizita. Mezoterapia este un tratament impotriva celulitei, pe care multe dintre femei il folosesc si de care se declara multumite, costul fiind unul accesibil, iar rezultatele putand fi observate si in rubrica de testimoniale a site-ului.

Pentru doamnele care se intreaba daca cumva mezoterapia corporala este dureroasa, Bioestetika.ro vine cu precizarea ca terapia aceasta este nedureroasa, atat in timpul efecturarii ei, cat si dupa ce se termina aceasta.

mezoterapie

Beneficiile mezoterapiei virtuale

Bioestetika.ro aduce o serie de beneficii importante clientilor care urmeaza mezoterapia virtuala. Pretul acesteia este unul avantajos, care se muleaza usor pe bugetele doamnelor ce doresc sa ramana vesnic frumoase. In afara de acest aspect, mezoterapia este foarte eficienta asupra urmatoarelor zona ale trupului: coapse, fese, zona ”aripioarelor”, extrem de inestetica, care nemultumeste toate femeile.

BREAKING NEWS:  The5thElement.ro lanseaza colectia de cizme de dama de calitate superioara

Dintre beneficiile mezoterapiei virtuale practicate de Bioestetika.ro pot fi amintite urmatoarele:

 • Ingredientele care sunt introduse in derm au un puternic efect anticelulitic;
 • Reduce cu succes adipozitatea;
 • Are un efect de imbunatatire a aspectului si texturii pielii;
 • Pielea devine mai ferma, mai tonifiata.

Mezoterapia corporala combina extrem de eficient pentru trupurille clientilor doua tipuri de terapii foarte puternice: electroporatia si electroforeza, obtinand rezultate spectaculoase datorita tehnologiei noi.

Contraindicatiile mezoterapiei corporale

Bioestetika.ro doreste sa aiba grija de clientii care trec pragul clinicii, pentru ca o persoana multumita de serviciile sale de mezoterapie pentru celulita va reveni ori de cate ori va avea nevoie tot in salonul sau de modelare corporala.

BREAKING NEWS:  Sfaturi UTILE pentru tratarea buzelor uscate in sezonul rece!

Durata sedintei este de 30 de minute, pentru inceput fiind nevoie de 8-10 sedinte pe saptamana, apoi la fiecare 2 saptamani, clientul va veni pentru 1 singura sedinta de intretinere, in functie de propria evolutie.

mezoterapie-pret

De asemenea, Bioestetika.ro informeaza clientii sai ca nu pot beneficia de tratamentul de mezoterapie corporala daca se regasesc in urmatoarele situatii:

 • Au infectii acute ale pielii sau eczeme urate;
 • Au in corp placa metalica sau proteze metalice;
 • Au implant de stimulator cardiac sau cardioverter;
 • Sufera de epilepsie;
 • Sunt insarcinate sau alapteaza;
 • Au suferit de cancer in ultimii 5 ani.

Pentru informatii suplimentare referitoare la tratamentul de mezoterapie virtuala, Bioestetika.ro pune la dispozitie numarul de telefon 0720 226 699 si e-mailul client@bioestetika.ro.