Detergentii pentru masina de spalat vase de la Dacris ’94: solutia optima de spalare si clatire

Atunci cand te plictisesti de spalat vasele manual, iti dai seama ca o masina de spalat vase poate fi cel mai util lucru pe care ti l-ai dori, in acel moment. Daca ai deja o masina de spalat vasele sau te gandesti sa iti iei una, trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte, printre care calitatea detergentilor pentru masina de spalat vase pe care ii vei folosi. Dacris ’94 iti pune la dispozitie una dintre cele mai performante game, in materie de detergenti destinati masinilor de spalat vase.

Spalarea vaselor este, adeseori, o corvoada, mai ales daca esti proaspata mamica sau daca ai dat o petrecere acasa si, dupa plecarea invitatilor, te-ai ingrozit de teancul de vase ramas in urma. Insa, cu detergentii pentru masina de spalat vase de la Dacris ’94, vei rezolva rapid si simplu totul.

Degresarea se face usor, cu detergentii pentru masina de spalat vase potriviti

detergenti masina de spalat vase

Daca ti-ai luat masina de spalat vase, cu siguranta unul dintre avantajele ulterioare la care te-ai gandit a fost si acela ca vei face economie de apa. Multe gospodine folosesc apa rece la masina de spalat vase, iar, in acest caz, este nevoie de un detergent eficient pentru masina de spalat vase, care sa aiba o putere de degresare mare.

  • Dacris ’94 are, in gama sa de produse de curatat, un detergent lichid care lupta eficient impotriva depunerilor de grasime regasite pe vase, chiar si de pe cele care, aparent, se vor curata extrem de greu. Acesta este detergent nespumant, pentru a nu lasa urme de spuma pe vase si pentru ca procesul de clatire sa fie mai usor de realizat si eficient, totodata.
  • Potrivit pentru orice tip de masina de spalat vase, detergetul puternic degresant pe care il poti comanda online, de la magazinul Dacris94.ro, elimina, cu succes, orice urma de grasime animala si vegetala care se regaseste pe vasele si tacamurile bagate la spalat, in masina.
  • In ceea ce priveste partea de clatire a vaselor, Dacris ’94 propune un agent activ de clatire. Acesta este alegerea perfecta pentru clatirea cat mai rapida a veselei si a tacamurilor sau paharelor. In plus, este perfect pentru impiedicarea acumularii depunerilor de calcar de pe vase. Daca te grabesti si nu vrei sa astepti ca vasele sa se usuce mai repede lasand, eventual, un geam deschis la bucatarie pentru a permite intrarea aerului, acest agent de clatire va avea un efect formidabil si asupra procesului de uscare.

Detergentii pentru masina de spalat vase de la Dacris ’94: aliatul in bucatarie

In bucatarie, exista o multime de treaba; de la gatit, la stransul mesei si spalatul vaselor, apoi punerea la loc in rafturi a fiecarei farfurii. Gospodinele au prea putin timp sa se mai ocupe de toate activitatile casnice, mai ales ca femeia din ziua de astazi isi doreste, inainte de toate, o cariera. De aceea, se cauta produse profesionale, care sa usureze substantial munca si acestea sa aiba mai mult timp pentru alte activitati sau pentru a se odihni, dupa o zi obositoare la munca.

Dacris94.ro este expert in comercializarea de detergenti pentru masina de spalat vase, dar si pentru alte destinatii, atat pentru uz casnic, cat si detergenti concentrati, care se folosesc in sistemul HoReCa, de invatamant sau cel sanitar.

Pentru mai multe informatii despre detergentii pentru masina de spalat vase, accesati site-ul oficial. Dacris ’94 va asteapta cu orice intrebare sau sugestie, cat si comenzi, la numarul de telefon 0751 13 10 70. Puteti lasa un e-mail, pe adresa: office@dacris94.ro.