Dacris94.ro ofera o gama variata de produse de uz casnic ieftine

Da un vot:

Dacris94.ro este un magazin online ce le ofera clientilor si viitorilor sai clienti produse de tip HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele), produse de uz casnic, produse de uz profesional si multe alte tipuri.

In cazul in care inca nu ati gasit produsele profesionale care sa va ajute, usurandu-va munca, in realizarea curateniei, va puteti baza oricand pe magazinul Dacris94.ro, pentru ca aici veti regasi o varietate de produse de uz casnic de calitate superioara. Acest magazin online isi doreste sa vina in ajutorul clientilor sai si de aceea cuvantul ce descrie cel mai bine gama de produse de uz casnic este varietatea, astfel incat indiferent de cerinte sau nevoi aceste produse sa fie cu exactitate ceea ce se cauta.

produse de uz casnic

In plus, acest magazin online dispune de preturi accesibile, iar produsele de uz casnic din gama oferita de Dacris94.ro sunt ieftine.

BREAKING NEWS:  Cheltuiti prea multi bani pe haine? Orientati-va spre achizitia de incaltaminte en gros online si puneti bani la pusculita

Cele mentionate mai sus sunt si cerintele oricarei gospodine, si nu numai, adica produse de uz casnic de calitate superioara si preturi avantajoase. Brandurile produselor de uz casnic comercializate de catre Dacris94.ro sunt recunoscute la nivel international, acestea fiind: Airwick, Axion, Glade si multe altele. Insa atuul acestui magazin si a acestei game sunt produsele de uz casnic marca Dacris ’94, care este si producator.

Care sunt produsele de uz casnic care compun gama variata?

Curatenia este un factor important pentru o viata sanatoasa, insa produsele folosite in realizarea acesteia sunt cele ce pot influenta cel mai mul. Calitatea detergentilor de uz casnic regasiti in cadrul magazinului online Dacris94.ro este una superioara.

Detergenti de uz casnic produsi de Dacris94.ro au o formula speciala si concentrata, ce actioneaza rapid atat in eliminarea microbilor, cat si in indepartarea grasimilor si a murdariei. Rezultatul fiind stralucirea diferitelor suprafete unde acestea sunt utilizate.

BREAKING NEWS:  Eurocel.ro ofera modele noi si moderne de husa pentru Allview P8 Energy

produse curatenie uz casnic

Iata cateva dintre produsele de uz casnic ce compun aceasta gama variata:

  • Detergent pentru spalari grele – producatorul acestui detergent de uz casnic este Dacris ’94 si este un produs universal. Cu ajutorul acestui detergent veti putea spala si degresa suprafete foarte murdare
  • Detartrant gel forte – cu un continut ultraconcentrat acesta vine sub forma de gel si dizolva depunerile de rugina, de calcar si sedimente urinare
  • Detergent de vase „Dacris Super” – cu acest produs de uz casnic aveti garantia ca toate depunerile de grasime vor fi indepartate pentru ca eficienta si concentratia detergentului de vase produs de Dacris ’94 reprezinta varianta ideala pentru spalarea manuala a vaselor. Formula speciala a acestui detergent de uz casnic va actiona rapid impotriva tuturor tipurilor de grasime, redand stralucirea vaselor
BREAKING NEWS:  Ceaiuri pentru slabit - beneficii si riscuri

Acestea sunt doar cateva dintre produsele de uz casnic ieftine ce compun gama variata disponibila in cadrul magazinului online Dacris94.ro.

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia produselor de uz casnic ieftine de calitate superioara?

Este foarte simplu. Accesati site-ul oficial Dacris94.ro, intrati la sectiunea produselor de uz casnic si alegeti detergetii potriviti cerintelor dumneavoastra, pentru a face curatenie asa cum trebuie. Veti vizualiza rapid aceasta gama variata si veti putea comanda online produsele de uz casnic necesare.

De asemenea, echipa Dacris ’94 poate fi contactata prin e-mailul: office@dacris94.ro sau la numarul de telefon: 0751 13 10 70.

produse uz casnic ieftine