De ce prefera parintii gradinitile private?

De ce prefera parintii gradinitile private? 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Deja din momentul in care copilasii se pregatesc de gradinita, parintii incep sa se gadeasca la traseul educational pe care cei mici il vor urma. Din pacate, la gradinitile de stat din Bucuresti, nu fiecare copilas primeste atentia cuvenita dezvoltarii sale, iar activitatile pe care acesta le face in timpul programului nu sunt mereu gandite pentru varsta celui mic. Poate ca si din acest motiv, tot mai multi parinti prefera sa plateasca un tarif luna pentru o gradinita privata din Bucuresti si sa fie siguri ca fiecare ora petrecuta de micutul lor este folositoare pentru dezvoltarea asa cum trebuie a acestuia.

Pe site-ul celor de la Art & Play Kindergarten veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie, tarife si activitati educationale disponibile.

BREAKING NEWS:  Ariki.ro impodobeste femeile cu bijuterii de chihlimbar

gradinita bucuresti art & play

Printre avantajele pe care le ofera gradinita privata Art & Play Kindergarten se numara faptul ca cei mici vor incepe sa descopere universul inconjurator, fiind in permanenta alaturi de copilasii din grupa.

  • Program bine structurat – copii au parte de activitati foarte variate, care ii vor stimula imaginative si fizic.
  • Zona linistita – Art & Play Kindergarten se afla in sectorul 6, in Drumul Taberei, intr-un cartier foarte linistit.
  • Mancare asigurata – mesele sunt foarte hranitoare, foarte gustoase, pregatite din ingredient proaspete si naturale.

Bineinteles ca fiind o gradinita privata din sectorul 6 al capitalei, exista anumite tarife care trebuie platite de parinti la inceputul fiecarui an. Tarifele sunt exprimate in anumite sume care trebuie sa fie platite pe luna.

BREAKING NEWS:  Ministrul Educaţiei, despre OUG privind doctoratele: Dacă universităţile nu îşi asumă răspunderea, autonomia universitară este grav ştirbită

Program si tarife la Art & Play Kindergarten din sectorul 6?

  • Program scurt de gradinita – de luni pana vineri de la 8 pana la 13, la pretul de 11000 de lei/luna.
  • Program normal de gradinita – de luni pana vineri de la 8 la 18, la pretul de 1350 de lei/luna.
  • Program prelungit de gradinita – de luni pana vineri de la 8 pana la 19, la pretul de 1450 de lei/luna.
  • Program normal after-school – de luni pana vieri, de la ora 12 la ora 18, la pretul de 900 de lei/luna.
  • Program prelungit de after-school – program special, de luni pana vineri de la ora 12 la ora 19, cu un tarif de 1000 de lei pe luna.
BREAKING NEWS:  Cum faceti din procesul de invatare unul mai placut? Cu ajutorul caietelor scolare ieftine, de la Total-Office.ro

Despre Art&Play

art & play kindergarten

Art & Play este gradinita privata din Bucuresti cu programe speciale pentru toti micutii aflati la inceput de drum si care sunt extrem de curiosi sa cunosca lumea. Aceste programe includ diverse tipuri de activitati practice si distractive, care au ca scop invatarea celor mici a unor notiuni generale din domenii diverse, prin joaca si stimulare a curiozitatii. Art & Play le propune tuturor parintilor o metoda simpla, dar foarte variata, de educatie pentru toti copilasii dornici de explorare a lumii inconjuratoare.

###