Dreamfish.ro comercializeaza furaje ideale pentru pastravi

Da un vot:

Specialistii considera ca pestele este o parte importanta a unei diete sanatoase, care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia unei persoane. Cu un continut bogat in Omega-3, in vitamine si seleniu, pestele ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange si a inimii. Fiind o sursa importanta de substante nutritive si avand o carne mult mai sanatoasa fata de alte animale si pasari, pestele trebuie consumat doar in anumite conditii, astfel ca hrana pestilor joaca un rol esential in acest aspect.

Pastravul si beneficiile de a il introduce in alimentatia de zi cu zi

Furaje pentru pastravi

Hrana pestilor este compusa dintr-un amestec special de faina, uleiuri si proteine, care variaza, in functie de tipul de peste si de stadiul de dezvoltare in care se afla acesta.

BREAKING NEWS:  McDonald’s IT Europa a desemnat ACROM România drept unul dintre cei mai buni parteneri IT în 2014

Unul dintre cei mai apreciati pesti este pastravul, bogat in acizi grasi Omega-3, in vitaminele D si B12, are o cantitate scazuta de mercur si este la mare cautare printre cei care prefer carnea alba. Astfel ca, alimentatia pastruvului este foarte importanta, daca oamenii vor sa consume peste sanatos, in special pentru cei care se ocupa de piscicultura.

Unde se gasesc furajele potrivite pentru pastravi?

Furaje pentru pastrav

Pentru detinatorii de pastravarii poate parea complicat sa gaseasca hrana potrivita, insa astazi pot gasi furajele pentru pastravi marca DreamFish. Aceasta companie ofera servicii complete si eficiente pentru piscicultura si garanteaza faptul ca orice client va fi multumit de ofertele ei, deoarece exista o gama larga de produse pe site, la preturi avantajoase.

BREAKING NEWS:  Litera și Happy Tour anunță câștigătorul campaniei Cărți citești, în Kos călătorești!

Unul dintre cele mai bune furaje pentru acest tip de pesti il reprezinta Nutra, care este recomandat ca si furaj de pornire, fiind un produs flexibil, potrivit pentru etapa de crestere de inceput. Este disponibil pe Dreamfish, in patru granulatii:

  • Nutra 4.0, cu cea mai fina granulatie, folosit inca de la prima hranire.
  • Nutra 3.0, folosit pentru pastravii cu greutatea cuprinsa intre 0.2 grame si 0.5 grame.
  • Nutra 2.0 este utilizat pentru pestii de la 0.5 grame pana la 1.5 grame.
  • Nutra 0 reprezinta furajul cu cea mai mare granulatie dintre cele patru tipuri si este adecvat pentru pastravii ce au o greutate cuprinsa intre 1.5 grame si 5 grame.
BREAKING NEWS:  Ce este si cum se manifesta sindactilia?

Pastravul este o specie de pesti extraordinara, a carei carne are un gust deosebit, dar care trebuie hraniti eficient, pentru a avea o evolutie optima atunci cand sunt crescuti in pastravarii. Caracterizata de profesionalism si de calitatea excelenta, serviciile firmei Dreamfish.ro se ridica la nivelul asteptarilor celor mai pretentiosi clienti.