Este momentul sa iti transformi pasiunea in meserie, la cursurile de barmani de la Barmania.ro

Da un vot:

barman profesionist

In urma cu cativa ani, barmanii erau priviti doar ca acele persoane care servesc bauturile clientilor, dar in prezent, a fi barman este o adevarata meserie, care imbina utilul cu arta. Astazi, oamenii recunosc rolul major pe care il au barmanii in dezvoltarea barurilor, cluburilor si restaurantelor in care muncesc. In cariera barmanilor este esential sa aveti cunostinte-cheie legate de acest domeniu, de care sa va puteti folosi pe parcursul dezvoltarii dumneavoastra.

Ce beneficii ai daca te inscrii la cursurile de barmani de la Barmania.ro?

Scoala Barmania.ro intelege importanta pe care o are aceasta meserie, de aceea introduce cursuri specializate pentru formarea barmanilor profesionisti, potrivite pentru cei care vor sa se dezvolte in acest domeniu. In plus, in cadrul cursurilor te vei bucura de anumite avantaje:

  • Vei participa la sesiunile de training, care se vor desfasura in conditii profesioniste.
  • Vei beneficia de o sala teoretica in care iti poti aprofunda cunostintele.
  • De asemenea, vei avea la dispozitie si o sala in care vei face practica, care este dotata cu echipament profesional si cu puncte de lucru individuale.
  • Procesul de studiu se desfasoara la un nivel superior, in care trainerii se vor asigura de faptul ca cei inscrisi la cursuri au inteles informatiile.
  • In plus, mai mult de jumatate din timp va fi dedicate actiunilor practice.
  • Veti primi un suport de curs pentru training, care va va ajuta sa va ghidati si sa va aprofundati cunostintele.
BREAKING NEWS:  Incredibil: 16 români pleacă din țară într-o oră!

Aceste cursuri specializate de barmani au ca scop transformarea barmanilor amatori in barmani profesionisti, de aceea trainerii le vor da cursantilor cat mai multe amanunt despre ceea ce presupune aceasta meserie.

BREAKING NEWS:  Room escape-ul Dilemador a captivat Bucurestiul

Ce cunostinte vei dobandi in timpul cursurilor de barmani de la Barmania.ro?

Cunostintele generale sunt esentiale, in momentul in care decideti sa va inscrieti la aceste cursuri, insa, la Scoala de barmani de la Barmania, veti dobandi cunostinte despre cum se prepara anumite bauturi si veti afla multe lucruri si despre istoria acestora, pentru ca atunci cand va trebui sa serviti clientii, sa ii impresionati.

  • In cadrul cursurilor specializate de barmani, veti invata sa pregatiti cocktailuri si alte bauturi alcoolice si non-alcoolice, dar si cafea.
  • Veti invata sa stapaniti tehnicile de mixologie, de turnare si de servire a bauturilor.
  • Veti aprofunda diverse tehnici de marketing.
BREAKING NEWS:  Administratorii contului de Facebook al trupei Nirvana îi ironizează pe adepţii unei noi teorii a conspiraţiei care îl vizează pe Kurt Cobain

Alaturi de aceste notiuni, vin in sprijin tehnicile de imbunatatire a relatiilor cu clientii, care contribuie la formarea unui barman profesionist.

Odata ce ati finalizat cursurile de barmani din cadrul Scolii Barmania, veti obtine un Certificat recunoscut de Ministerul Muncii si al Educatiei, care va va ajuta sa va gasiti rapid un loc de munca in acest domeniu.