Ficus Construct ofera servicii pentru renovarile de casa la preturi avantajoase

Ficus Construct ofera servicii pentru renovarile de casa la preturi avantajoase 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Firma Ficus Construct specializata in domeniul constructiilor de cladiri civile sau industriale, ofera servicii si pe ramura de renovari de case, special create pentru reamenajarea locuintei dumneavoastra. Indiferent ca locuinta nu necesita o schimbare de mare anvergura, precum schimbarea structurii locuintei, o renovare a casei este binevenita oricand, daca este realizata de o persoana avizata.

Renovari de case la standarde europene

servicii de renovari case la oferte speciale

Serviciile oferite de firma de renovari de case Ficus Construct sunt realizate de profesionisti, care ofera cele mai fiabile solutii si idei inovative, iar materialele folosite si tehnica de lucru sunt doua caracteristici prin care se remarca ca fiind una dintre cele mai apreciate firma de renovari de case pe domeniul constructiilor. Astfel, daca aveti nevoie de o renovare a casei vechi, echipa  din cadrul firmei Ficus Construct va ofera cele mai bune servicii, intr-un timp real, pentru ca clientul sa se bucure de locuinta in cel mai scurt timp. De asemenea,  firma de Ficus Construct ofera servicii de calitate, moderne si optimizate pentru un nivel sigur de trai.
Avantajul pe care clientii il au apeland la firma de renovari case Ficus Construct, este ca beneficiaza de cea mai avantajoasa oferta de pret, costurile unei renovari realizate de echipa Ficus Construct fiind o afacere buna pentru fiecare client. De asemenea, Ficus Construct nu face rabat de la calitate, de fiecare data cand ofera servicii de renovare case, oferind cele mai performante servicii de renovare de fiecare data, astfel ca, fiecare client va fi totalmente multumit.

BREAKING NEWS:  Generator de curent fiabil doar pe MagaziaLuCostica.ro gasesti

Despre Ficus Construct

logo ficus construct

Ficus Construct este o firma care se ocupa de proiectarea si construirea cladirilor, pana in faza “la cheie”: construire, finisare, instalatii termice sanitare, electrice, amenajari curte.
Ficus Construct detine 20 de ani de activitate pe piata constructiilor si renovarilor de locuinte atat in Bucuresti, cat si in localitatile limitrofe capitalei, dar si in zona mai indepartate precum Calimanesti, Valea Prahovei, Campina
La constructiile de case oferite de firma se ofera o garantie generala pentru lucrarile de instalatii termice, sanitare, electrice timp de 2 ani, pentru vicii ascunde timp de 10 ani si garantie pe viata.
Pentru mai multe detalii consultati adresa de email ficusconstruct@yahoo.com sau nr. de tel: 0722650099
###

BREAKING NEWS:  Pompele submersibile de la Vexio.ro- ideale atat pentru apele murdare, cat si pentru cele curate