Fii un adevarat domn purtand camasile business pentru barbati facute de Simona Hulber

Fii un adevarat domn purtand camasile business pentru barbati facute de Simona Hulber 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Magazinul online Hulber tocmai a lansat noua colectie de camasi business pentru barbati create de vestitul designer Simona Hulber. Aceasta noua colectie isi propune sa vina in intampinarea barbatilor care doresc sa isi personalizeze stilul vestimentar personal. Camasile business de la Hulber se adreseaza barbatului cu un stil vestimentar unic si elegant in acelasi timp.

BREAKING NEWS:  Comunicat lansare proiect POSDRU ID 126383

Unicitate si stil autentic pentru camasile business de la Hulber

camasi business pentru barbatii eleganti si cu personalitateSimona Hulber a creat aceste camasi pe baza unui studiu in randul barbatilor privind conformatiile corporale si confortul in purtarea camasii. Fiind produse in Romania, acestea se adreseaza barbatului roman elegant si stilat care adopta un stil office in ceea ce priveste tinutele sale obisnuite.

BREAKING NEWS:  Orbis devine platformă de management pentru Accor în Europa Centrală printr-o tranzacţie de 142 milioane Euro

Atunci cand a creat aceste camasi business pentru barbati, Simona Hulber a adaugat si niste accesorii precum balenele detasabile care le-au dat o oarecare versatilitate. Personalizarea este un alt atu vestimentar al camasilor business create de Simona Hulber care s-a gandit si la acest aspect prin introducerea monogramei prin broderie, buzunarul de la piept sau sistemul de nasturi de la gulerul camasii care ajuta la obtinerea unei pozitii verticale perfecte. Poti fi si tu un adevarat domn purtand camasile business pentru barbati de la Hulber.

BREAKING NEWS:  Pandera, sursa ta ideala pentru parfumuri originale

Diversitatea de culori le fac sa fie accesibile mai multor categorii de barbati indiferent de preferintele acestora in materie de culori ale camasilor pe care obisnuiesc sa le poarte fie la serviciu fie la o simpla plimbare in oras.