Filtrele de apa cu carbune activ de pe Clack.ro fac apa limpede, cu gust bun

Filtrele de apa cu carbune activ de pe Clack.ro fac apa limpede, cu gust bun 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Filtrele de apa care actioneaza pe baza carbunelui activ ce sunt produse de compania americana Clack International Solutions se comercializeaza in Romania prin magazinul online Clack.ro. Aceste filtre de apa cu carbune activ au menirea de a elimina clorul si chimicalele din apa, de a filtra impuritatile si chimicalele din apa. Mixul care poate face posibil aceste lucruri deodata este format din una dintre resursele urmatoare: carbune, lemn, turba si coji de nuca de cocos. Un asemenea material filtrant este curatat, periodic, sub actiunea unei valve motorizate, de aceea rezista pana la 6 ani fara a fi inlocuit.

Multe persoane sunt nemultumite si declara ca apa de la chiuveta este mai mult clor decat apa, ca are un gust ciudat, nici in mancare nu poate fi pusa cu incredere, de aceea cheltuie banii pe ape minerale plate pe care le cara constant. Ei bine, o parte dintre aceste persoane se reorienteaza catre filtre de apa, dar nu cunosc caracteristicile lor, de aceea nu stiu nici de ce un filtru de apa pe baza de carbune activ se distinge prin puterea mare de filtrare.

BREAKING NEWS:  La Zevo primavara a adus reduceri la gentile office adresate tuturor femeilor

filtre cu carbune activ

Prin ce se distinge filtrul de apa cu carbune activ comercializat pe Clack.ro?

Un asemenea filtru de apa cu carbune activ are forma longitudinala, cu sisteme de conexiune cu teava de 1 inch (1 tol), si cuprinde:

  • Corpul filtrului, de forma cilindrica
  • Carbunele activ din interior, format fie din carbune, lemn, turba, fie din coji de nuca de cocos
  • Robinetii de intrare si de iesire sunt, de obicei, realizati din polietilena (PE), care se pot inlocui, la nevoie, cu alti robineti
  • Valva de comanda electronica, ce automatizeaza spalarea carbunelui activ, astfel incat spalarea sa se produca atunci cand nu folosesti apa, consta in trecerea apei in sens invers, periodic
  • Afisaj de monitorizare, contorizare si control
BREAKING NEWS:  Ofertele speciale de Black Friday de la www.Zega.ro pentru gecile de dama de iarna continua si in acest sfarsit de saptamana

Filtrele cu carbune activ Clack sunt folosite si in fabricile producatoare de bauturi alcoolice si de sucuri, astfel incat acestea sa se poata orienta spre surse de apa accesibile lor fara prea mari investitii sau eforturi de orice natura. Asadar, apa care este filtrata de un asemenea aparat poate fi folosita cu incredere in prepararea de alimente si bauturi.

Filtrul pe baza de carbune activ de pe Clack.ro si elementele impure filtrate de acesta

Printre compusii chimici inlaturati de carbunele activ dintr-un filtru de apa se afla si insecticidele, substante nocive ce ajung in panza freatica si sunt preluate, intr-un mod grosier, de retelele de apa potabila care trateaza cu clor imping prin presiune pana la chiuveta. Totusi, clorul distruge insuficient aceste particule nocive, si nu purifica apa intr-un mod suficient de bun.

BREAKING NEWS:  Cadouri pentru femei care sigur o vor impresiona, doar in magazinele ARIKI

De asemenea, calcarul, nisipul, fierul si nitratii existenti in apa in proportii de multe ori covarsitoare, sunt filtrati prin textura carbunelui activ. Iata cat de plurivalente sunt aceste filtre pentru apa cu carbune activ! Produse in Statele Unite, din materiale de o buna calitate, filtrele cu carbune activ pot fi achizitionate de persoanele pentru care conteaza ce apa beau zi de zi.

Clack International Solutions, compania care detine magazinul online Clack.ro, poate fi contactata telefonic, la numarul 0749.661.835, sau prin e-mail la adresa office@clack.ro, pentru orice nelamurire sau informatii dorite.