Gafeurii de la Oscar au fost AMENINȚAȚI: Li s-a oferit protecție

Da un vot:

amenintari-la-oscar

Cei doi contabili ai PricewaterhouseCoopers (PwC) responsabili de gafa umilitoare produsă la premiile Oscar de duminică beneficiază de măsuri de securitate, a anunţat joi compania la care aceştia sunt angajaţi, informează Reuters.

Potrivit firmei de contabilitate, au fost luate măsuri de securitate la locuinţele lui Brian Cullinan şi Martha Ruiz după gafa de duminică când cei doi au încurcat plicurile care conţineau numele câştigătorului premiului pentru cel mai bun film, fapt ce a dus la anunţarea eronată de către prezentatorii Warren Beatty şi Faye Dunaway a peliculei “La La Land” şi nu “Moonlight”, cum era de fapt, scrie agerpres.ro.

PwC nu a oferit detalii cu privire la măsurile care au fost luate, însă site-ul TMZ.com, specializat în informaţii despre vedete, susţine că cei doi ar fi primit ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare şi că fotografii cu casele în care aceştia locuiesc au fost publicate online.

BREAKING NEWS:  Halloween Charity Ball revine la Palatul Parlamentului

Cullinan, care a publicat pe Twitter o fotografie din culise cu Emma Stone – care ulterior a fost ştearsă – cu doar câteva momente înaintea gafei, şi Ruiz au primit, miercuri, o interdicţie din partea Academiei americane de film de a mai participa la acest eveniment în viitor.

Managerul de scenă de la Oscar, Gary Natoli, a afirmat pentru site-ul hollywoodyan TheWrap că cei doi au îngheţat în culise când lucrurile au luat o turnură greşită la ceremonia de duminică.

Natoli a declarat că stătea lângă Ruiz când actorii Warren Beatty şi Faye Dunaway au anunţat greşit numele câştigătorului premiului pentru cel mai bun film. ”Ne-am uitat circa zece secunde şi în tot acest timp Martha nu era la mai mult de un metru şi jumătate de noi. Când a fost anunţat ”La La Land” ea nu a încercat să-mi atragă atenţia, nu a spus nimic. Şi se presupune că ar fi trebuit să memoreze câştigătorii”, a spus Natoli pentru TheWrap.

BREAKING NEWS:  Formaţia Pasărea Rock, înfiinţată de Mircea Baniciu împreună cu Josef Kappl şi Ovidiu Lipan ”Ţăndărică”, turneu în 14 oraşe din ţară

Mai bine de un minut a trecut până când Cullinan a spus în culise că ceva nu este în regulă, mai arată sursa citată.

Gafa – considerată deja cea mai gravă din istoria Academiei americane – a forţat PwC să-şi ceară scuze la scurt timp după cele întâmplate. “Prezentatorilor li s-a dat plicul de la o altă categorie şi când au descoperit acest lucru, situaţia a fost corectată imediat. În prezent investigăm cum s-a putut întâmpla acest lucru şi ne exprimăm regretele profunde. Apreciem graţia cu care nominalizaţii, Academia, canalul ABC şi Jimmy Kimmel au gestionat situaţia”, se menţionează în comunicatul emis de companie.

BREAKING NEWS:  Serialul Star Trek: Discovery va fi lansat la sfârşitul verii sau în toamnă

Cullinan şi Ruiz sunt angajaţi cu funcţii înalte la PricewaterhouseCoopers. Ei vor rămâne parteneri în cadrul companiei, însă nu se vor mai afla în echipa de la Oscar.

Cullinan se află în echipa de numărare a voturilor a firmei de contabilitate din 2014.

Ruiz îndeplineşte rolul de co-responsabil al echipei începând din 2015.

PwC supraveghează procesul de numărare a voturilor la premiile Academiei americane de film de 83 de ani.