Ice World vă oferă cuburi de gheață și calupuri de calitate superioară

Ice World vă oferă cuburi de gheață și calupuri de calitate superioară 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Ice World este fabrica de gheață a cărei produse se deosebesc de toate celelalte prin calitatea ireproșabilă  și durabilitatea lor. Astfel, Ice World se mândrește cu o experiență vastă, atât pe plan internațional, cât și national, în producerea de cuburi de gheață și calupuri de gheață, care au un grad de topire mult mai încet decât toate celelalte astfel de produse de la firmele concurente.

BREAKING NEWS:  Phoenix Spor Construct iti ofera solarii legume!

De ce să comandați cuburi de gheață și calupuri de gheață de la Ice World?

cuburi de gheata la oferte speciale

Cuburile și calupurile de gheață de la Ice World sunt produși din cea mai pură apă, care, înainte de îngheț, este supusă unui întreg proces de filtrare. După ce devine cristalină și lipsită de orice fel de impurități, apa este înghețată sub formă de cuburi de gheață și calupuri, rezistenți la procesul de topire și care asigură un gust mult mai accentuat al lichidelor și alimentelor la care sunt folosite. Astfel, cuburile de gheață de la Ice World sunt ideale pentru folosirea lor în restaurante, baruri sau cafenele, acolo unde este necesară întrebuințarea unor produse din gheață de înaltă calitate.

BREAKING NEWS:  Cadouri pentru femei discrete si pline de rafinament

Calupurile de gheață de la IceWorld, cea mai mare fabrică de gheață din România, au la bază aceeași apă pură și care îi face rezistenți la dezgheț. Aceștia pot fi folosiți atât în mediile industriale, cele gastronomice, cât și în mediul casnic.

Transport frigorific intern la standarde ridicate ale calității

Pe lângă produsele de gheață de calitate ireproșabilă, fabrica Ice Wold dispune de un întreg parc auto, ale cărui mașini sunt dotate cu cele mai performante echipamente de transport frigorific. Acestea nu numai că asigură un transport frigorific în condiții de maximă igienă, ci și fără nici un fel de alterare a produselor  pe care le transportă clienților. Apelați cu încredere la Ice World și bucurați-vă de produse calitative și transport frigorific oriunde în țară.

BREAKING NEWS:  Pentru organizarea optima a activitatilor dumneavoastra Pintexim.ro va ofera cele mai noi agende ale anului 2015!