Casele din Popesti Leordeni de la Premier Imobiliare.ro – locuinte de vis!

vila-popesti-leordeni

Daca doriti sa deveniti proprietarii unei superbe case intr-o zona rezidentiala de exceptie, ofertele de pe premierimobiliare.ro va sar in ajutor! Scapati de aglomeratia si poluarea orasului si schimbati un apartament neincapator cu o vila la cheie intr-o zona cu toate utilitatile si acces facil la mijloace de transport si cu zeci de alte avantaje.

Vilele de vanzare in Popesti Leordeni se afla la un click distanta si puse la dispozitia dumneavoastra de agentia Premier Imobiliare, fiind construite din materiale de cea mai buna calitate, sunt proiectate de arhitecti de top si construite de mesteri priceputi pentru a rezista in timp. Familia dumneavoastra se poate bucura de un camin modern, cu un design inovator si cu materiale de ultima generatie. Doar pe premierimobiliare.ro puteti gasi:

 • Vile cu curte
 • Case de vanzare de tip duplex
 • Vile aproape de metrou
 • Vile la cheie
 • Vile cu mansarda sau pod spatios

Vilele de vanzare din Popesti Leordeni, solutii ingenioase pentru bugetul tau!

casa-popesti-leordeni

Mutatul la casa, in special intr-un cartier rezidential, are numeroase avantaje. In primul rand, locuintele achizitionate sunt mult mai spatioase, luminoase si, fiind construite recent, sunt realizate dupa ultimele tehnologii in domeniul constructiilor. Dezvoltarea durabila este principal dupa care vilele de vanzare de pe premierimobiliare.ro au fost construite. In plus, puteti scapa de poluare si zgomot, iar cartierele rezidentiale din zonele din imediata apropiere a Bucurestiului sunt ideale pentru familiile cu copii, deoarece ofera o siguranta fara egal si un mediu placut, inconjurat de parcuri si spatii verzi.

casa-de-vanzare-popesti-leordeni

Pe premierimobiliare.ro puteti gasi si vile de vanzare la cheie in Popesti Leordeni, in zone de exceptie si cu dotari excelente. Ofertele Premier au preturi accesibile pentru orice buzunar! Dumneavoastra puteti achizitiona o vila complet utilata, superba, cu parter, etaj si mansarda, cu preturi incepand de la 68.000 de euro. Mai mult decat atat, daca nu dispuneti de bugetul necesar, casele de vanzare din Popesti Leordeni oferite de Premier Imobiliare pot fi achizitionate si prin credit de nevoi personale, credit ipotecar sau prin programul Prima Casa.

Casele noi din Popesti Leordeni disponibile pe PremierImobiliare.ro!

Pe premierimobiliare.ro, multe dintre casele de vanzare dispun de o curte mare. Terenul liber din jurul acestor vile moderne depaseste de cele mai multe ori chiar si suprafata de o suta de metri patrati! Puteti ajunge in oras in numai 15 minute cu masina, iar cartierele rezidentiale din zona de sud sunt in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida. Aveti acces facil la parcuri, scoli, supermarketuri si multe altele. De aceea, daca doriti sa va mutate in Popesti Leordeni, la casa, ati luat deja o decizie inteleapta. Vilele cu trei sau chiar patru camere sunt ideale pentru o familie numeroasa, iar cele de tip duplex va ofera apropiere si independenta in acelasi timp!

Pentru a vizualiza ofertele de vile de vanzare in Popesti Leordeni ale agentiei Premier, intrati pe site-ul premierimobiliare.ro la sectiunea Vile Popesti Leordeni, sunati la numarul de telefon 0727.737.225 sau trimiteti un e-mail la office@premierimobiliare.ro. Gasiti locuinta pe care v-ati dorit-o intotdeauna, cu ajutorul unei echipe de adevarati profesionisti!

Apartamente in Splaiul Independentei cu 3 camere sunt scoase la vanzare de Novuminvest.ro

Apartamente situate pe Splaiul Independentei, cu 3 camere, a caror suprafata utila totala este de 78.36 mp, de 83.25 mp, de 98 mp sau de 89 mp, apartamente noi in pretul carora sunt incluse si locurile de parcare sunt scoase la vanzare de agentia imobiliara Novuminvest.ro.

Novuminvest.ro este un dezvoltator imobiliar ce si-a extins aria de activitate si pe Internet. In acest sens, ofertele sale cu privire la noile apartamente situate pe Splaiul Independentei cu 3 camere va sunt mult mai la indemana intrucat se pot accesa de pe site-ul agentiei. Astfel, deplasarea la reprezentanta acestui dezvoltator imobiliar nu mai este necesara.

De asemenea, Novum Invest accepta mai multe modalitati de plata. In conformitate cu acest aspect, pentru a intra in posesia unui apartament nou scos la vanzare, puteti plati cash, se poate face un credit ipotecar sau se pot achiziona prin intermediul programului de finantare “Prima Casa”. De asemenea, in vederea achizitionarii unei locuinte, se pot incheia parteneriate cu BCR.

ARP_6803

Ce finisaje au apartamentele scoase la vanzare de pe Splaiul independentei cu 3 camere?

Finisajele apartamentelor de vanzare situate pe Splaiul Independentei, ce au 3 camere, se pot executa in functie de preferintele si de bugetele dumneavoastra. Se mentioneaza faptul ca finisajele sunt realizate cu materiale de inalta calitate si sunt moderne. De asemenea, scarile de bloc ale imobilelor in care se gasesc aceste apartamente sunt placate cu granit de 1.5 cm.

Interioarele apartamentelor sunt finisate cu materiale precum marmura, travertin, gresie, faianta. Totodata, apartamentele noi de pe Splaiul Independenti ce au 3 camere au podelele realizate fie din parchet din lemn stratificat, fie din parchet din lemn laminat. In pretul de achizitie intra si centralele termice individuale. Acestea sunt fabricate de Immergas si au 24 KV. Spatiile sanitare ale apartamentelor sunt utilate integral, iar blocurile sunt prevazute cu lifturi de 4-6 persoane.

Cu privire la structura de rezistenta a imobilelor in care sunt situate noile apartamente se mentioneaza urmatoare aspecte:

 • Blocurile se incadreaza in domeniul de exigenta A1, respectiv A2. Astfel, blocurile au un grad de rezistenta optim la solicitarile statice, dinamice sau cele seismice
 • Structura de rezistenta a blocurilor este realizata din cadre de beton armat din grupa B350 si B400. Peretii structurali sunt realizati din beton armat monolit
 • Zidaria exterioara a blocurilor este realizata din caramida de tip Porotherm de 25 de cm si din tencuiala. De asemenea, tencuiala este izolata cu un strat gros de 10 cm de polistiren expandat si de tencuiala pe baza de cuart
 • Peretii interiori sunt confectionati din caramida Porotherm

ARP_6932

Ce facilitati aduc apartamentele de vanzare de pe Splaiul Independentei, ce au 3 camere?

Optand pentru un apartament de pe Splaiul Independentei cu 3 camere veti gasi in apropierea acestuia o multime de supermarketuri, de centre comerciale, de piete, de banci sau de restaurante. De asemenea, in proximitate apartamentelor se gasesc sali de fitness, terenuri de sport, locuri de joaca, gradinite, scoli sau spalatorii auto.

Pentru mai multe detalii, un reprezentant al agentiei va sta la dispozitie la numerele de telefon 0722.434.557/0723.551.494.

ARP_7240

PremierImobiliare.ro va pune la dispozitie apartamente de vanzare cu curte proprie

apartamente curte proprie

PremierImobiliare.ro este o pagina de prezentare a agentiei imobiliare Premier Imobiliare care va pune la dispozitie mai multe tipuri de apartamente, case, vile, penthouse-uri si multe altele, toate in Zona de Sud a Bucurestiului, amplasate in ansambluri rezidentiale noi si moderne. Printre spatiile imobiliare disponibile se numara si apartamentele cu curte proprie care, la fel ca toate celelalte tipuri, se afla tot in ansabluri rezidentiale.

Cei ce sunt in cautarea unei locuinte pot apela cu incredere la aceasta agentie imobiliara, Premier Imobiliare, pentru ca ofertele vin direct de la dezvoltator, ceea ce inseamna ca sunt mult mai avantajoase. Un apartament cu curte proprie in Bucuresti poate fi locuinta ideala de a va construi un viitor alaturi de familia dumneavoastra. Pe langa toate avantajele apartamentelor cu curte proprie, Premier Imobiliare le ofera clientilor si viitorilor clienti posibilitatea de a locui intr-un ansamblu nou, civilizat, modern, construit din materiale de cea mai buna calitate.

Apartamentele de vanzare cu curte proprie puse la dispozitie de catre Premier Imobiliare tuturor celor ce isi doresc un alt nivel de trai pot fi vizualizate in cadrul site-ului de prezentare PremierImobiliare.ro.

Avantajele apartamentelor cu curte proprie amplasate in ansambluri rezidentiale

Toate aceste apartamente cu curte proprie pe care Premier Imobiliare le pune la vanzare sunt amplasate in ansambluri rezidentiale in zona de Sud a Bucurestiului.

apartamente cu curte proprie

Iata care sunt avantajele unui apartament cu curte proprie pe care PremierImobiliare.ro le pune la dispozitia dumneavoastra:

 • Va puteti bucura de un spatiu exterior ori de cate ori doriti, acesta fiind chiar proprietatea dumneavoastra. Dupa-amiezile relaxante vor fi cele mai placute momente ale zilei pentru ca acestea pot fi petrecute in curtea proprie a apartamentelor de care Premier Imobiliare dispune
 • Cartierul nou, modern si civilizat va fi o adevarata incatare. In plus, aceste ansambluri rezidentiale in care sunt plasate apartamentele cu curte proprie sunt construite din materiale de calitate superioara
 • Preturile apartamentelor de vanzare cu curte proprie sunt avantajoase datorita faptului ca agentia imobiliara Premier Imobiliare dispune de oferte direct de la dezvoltator

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele acestor apartamente de vanzare cu curte proprie in Bucuresti pe care le puteti vizualiza in cadrul site-ului oficial PremierImobiliare.ro.

Mai multe tipuri de apartamente de vanzare cu curte proprie in Bucuresti

apartament cu curte proprie

Premier Imobiliare dispune de mai multe tipuri de apartamente cu curte proprie in zona de Sud a Bucurestiului, astfel incat chiar daca va doriti doua sau trei camere, cu ajutorul acestei echipe va puteti gasi casa visurilor dumneavoastra.

O locuita precum este apartamentul cu curte proprie este, de fapt, o investitie in viitorul dumneavoastra si al familiei. Profitati de faptul ca o agentie imobiliara vi le pune la dispozitie la oferte avantajoase direct de la dezvoltator.

Dupa cum a fost mentionat mai sus, aceste apartamente de vanzare cu curte proprie pot fi vizualizate pe site-ul oficial: PremierImobiliare.ro, aici veti regasi toate informatiile si detaliile cu privire la toate ofertele puse la dispozitie de catre agentia imobiliara Premier Imobiliare. De asemenea, echipa va sta la dispozitie la numarul de telefon: 0727 737 225 si la adresa de e-mail: office@premierimobiliare.ro.

Apartamentele din Bragadiru de la Cubic Residence.com – cea mai buna investitie!

IMG_7840Apartamentele din Bragadiru de la dezvoltatorul Cubic Residence reprezinta alegerea multor persoane, in special a celor care locuiesc in inima Bucurestiului si care stiu cum este sa te afli, in permanenta, intr-o zona in care predomina poluarea si zgomotele.

Cubic Residence este dezvoltatorul preferat al celor ce se afla in cautarea unei noi locuinte, iar cea mai buna investitie sunt apartamentele din Bragadiru care se afla in complexul rezidential Cubic 6, intrucat indeplinesc toate cerintele si satisfac toate necesitatile potentialilor cumparatori.

Locuintele din Bragadiru – avantaje si superavantaje

IMG_7789Locuintele din Bragadiru constituie, fara indoiala, cea mai buna optiune pentru persoanele care isi doresc sa inceapa o noua viata, departe de poluarea fonica si de aerul imbacsit al Capitalei. In plus, aceste unitati locative le vor aduce viitorilor proprietari foarte multe beneficii, odata ce vor vedea cum a fost gandit si creat Complexul Rezidential Cubic 6:

 • Pentru ridicarea unor cladiri de calitate, s-au folosit materiale exceptionale, de la brand-uri recunoscute atat national, cat si international.
 • Apartamentele ce se afla in cadrul acestor cladiri dispun de toate finisajele interioare, astfel incat, viitorilor proprietari sa nu le lipseasca nimic.

IMG_7930

 • De asemenea, unul dintre cele mai avantajoase lucruri este faptul ca acest complex rezidential se afla in apropierea Bucurestiului, iar cu masina nu depasiti mai mult de 15 minute pentru a ajunge, de exemplu, la mall-ul AFI Palace Cotroceni.
 • Zona din Bragadiru in care se afla aceste apartamente este foarte curata si este ideala pentru cei ce isi doresc sa aiba natura aproape, cladirile fiind construite astfel incat sa se imbine armonios cu spatiile verzi.

Acestea sunt doar o parte din avantajele pe care vi le ofera Cubic Residence.com daca veti opta pentru mutarea intr-un astfel de apartament.

Apartamentul din Bragadiru – caminul la care aspira toata lumea

cubic residence

Fiecare persoana are nevoie de un loc al sau, pe care sa si-l transforme intr-un camin, de aceea in cadrul ansamblului rezidential Cubic 6, acest lucru este posibil, atata timp cat sunt disponibile apartamentele din Bragadiru.

Apartamentele din aceasta locatie au reprezentat alegerea multor oameni si poate fi si a dumnevoastra, pentru ca dezvoltatorul Cubic Residence.com dispune de oferte pentru acest unitati locative. Optand pentru aceste apartamente, veti beneficia de liniste, de siguranta si de incredere, pentru ca paza ansamblului rezidential este permanenta, iar accesul persoanelor straine este interzis. In plus, avand la dispozitie spatii verzi, va veti simti ca si cum ati fi mereu departe de aglomeratia Capitalei, in ciuda faptului ca Bucurestiul se afla la cateva minute departare de dumnevoastra.

Apartamentele din Bragadiru reprezinta toate dorintele dumnevoastra cumulate, transformate in realitate de catre Cubic Residence.

Apartamentele noi din Bucuresti de la Premier Imobiliare.ro va vor schimba viata in bine

Achizitionarea unui apartament nou, mai ales in Bucuresti, poate fi un proces de lunga durata, daca nu stiti cui sa va adresati. In plus, trebuie sa va ganditi foarte bine inainte, in ceea ce priveste zona in care doriti sa va mutati, sa fie intr-o continua dezvoltare si sa fie linistita si sigura.

Premier Imobiliare are doua solutii pentru cei ce vor sa aiba un nou apartament in Bucuresti

Dezvoltatorul Premier Imobiliare.ro vine cu oferte pentru apartamentele noi din Bucuresti si va pune la dispozitie un portofoliu impresionant, din care va puteti alege locuinta preferata. Aceasta agentie este cunoscuta ca fiind cea mai mare din zona de sud a Capitalei si activeaza pe piata imobiliara din Romania, inca din anul 1994. Cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu, Premier Imobiliare a reusit sa puna bazele a sase sucursale, dintre care una in Sectorul 3, iar celelalte cinci in Sectorul 4 si in Popesti-Leordeni. Apeland la specialistii din domeniu, va puteti achizitiona rapid un apartament nou in Bucuresti. In plus, Premier Imobiliare isi pretuieste clientii si doreste sa le faciliteze intregul proces, de aceea le pune la dispozitie doua solutii, prin care acestia isi pot cumpara locuintele:

 • In primul rand, Premier imobiliare le pune la dispozitie clientilor sai un sistem Buy-Back, care presupune sa achizitioneze un apartament si sa plateasca o parte o parte din contravaloarea acestuia cu locuinta veche pe care o detin. In cazul in care va exista o diferenta de pret, ea va putea fi achitata numerar sau prin credite de tipul: Ipotecar, Imobiliar sau prin programul Prima Casa. Achizitionarea unui nou apartament in Bucuresti, cu ajutorul acestui sistem Buy-Back va fi mai simpla. In plus, veti putea intra in posesia noii locuinte in 3-6 luni.

apartamente noi

 • In al doilea rand, dezvoltatorul Premier Imobiliare a inceput o colaborare cu o firma de brokeraj din Capitala, cu scopul de a va furniza asistenta grauita in ceea ce priveste intocmirea dosarului ce trebuie depus la banca. Consultantii acestei firme de brokeraj din Bucuresti va vor face o oferta personalizata, in functie de veniturile dumnevoastra si vor avea grija ca intregul proces sa se desfasoare in siguranta, dar si rapid si eficient, fara ca dumnevoastra sa fiti nevoiti sa scoateti bani din buzunare.

Dezvoltatorul imobiliar Premier Imobiliare.ro este sprijinul de care aveti nevoie, pentru a fi mai aproape cu cativa pasi de caminul mult dorit, pe care vi-l puteti construi intr-un apartament nou din Bucuresti.

Alege ansamblurile rezidentiale din Prelungirea Ghencea ale dezvoltatorului Cubic Residence

Ansamblurile rezidentiale au devenit locurile ideale in care se pot muta oamenii care isi doresc sa evadeze dintr-un oras aglomerat, zgomotos si poluat. Fiind construite cu scopul de a usura traiul omenesc, ansamblurile rezidentiale ofera nenumarate beneficii celor care isi doresc sa se mute in locuintele din cadrul lor.

Cine este dezvoltatorul care a ridicat ansamburile rezidentiale din Prelungirea Ghencea?

Cubic Residence este renumit printre bucuresteni, intrucat detine un portofoliu de proiecte de dezvoltare imobiliara care au cunoscut rapid succesul. Acest dezvoltator imobiliar si-a dorit sa puna la dispozitia clientilor sai o zona linistita in care sa locuiasca, in care cladirile ridicate sa se imbine armonios cu spatiile verzi.

Dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence este cel care a vazut in ansambluri mai mult decat simple case sau apartamente. El a vrut sa implementeze pe piata din Romania un nou concept care sa caracterizeze aceste ansambluri rezidentiale din Prelungirea Ghencea si, ascultandu-le dorintele clientilor sai, a infiintat Complexul Rezidential Cubic 6, care se afla in judetul Ilfov, la o distanta de aproximativ 10-15 minute de mers cu masina pana la mall-urile AFI Palace Cotroceni sau Plaza Romania.

Ce beneficii aveti daca va mutati in ansamblurile rezidentiale din Prelungirea Ghencea?

ansamblu cubic

Bazele Complexului Rezidential Cubic 6 au fost puse de curand, insa locuintele din cadrul sau au fost luate cu asalt de catre bucurestenii dornici de o evadare din oras, astfel incat in prezent se mai gasesc doar locuinte cu patru camere.

 • Apartamentele si casele fac parte din cladiri solide, care au fost construite cu atentie, de catre cei mai buni arhitecti.
 • Din punct de vedere structural, apartamentele dispun de o bucatarie, un living, trei dormitoare, doua bai, un grup sanitar. Cei care opteaza pentru case, vor beneficia si de gradini si locuri de parcare proprii.
 • Spatiul locuintelor depaseste 100 m, ceea ce le face ideale pentru familiile numeroase care isi doresc sa petreaca cat mai mult timp impreuna, dar sis a dispuna de intimitate, atunci cand au nevoie.
 • In ansamblurile rezidentiale puteti beneficia de paza permanenta, astfel incat sa nu patrunda niciun individ strain.
 • Cubic Residence va ofera locuinte la cheie, care au realizate toate finisajele interioare si care isi asteapta noii proprietari cu idei ingenioase de decorare.
 • Optand pentru acest ansamblu rezidential din Prelungirea Ghencea, veti beneficia de un raport al calitatii, al pretului si al costurilor de intretinere foarte avantajos.

Complexul Rezidential Cubic 6 este alegerea multor persoane care au vazut potentialul de a se dezolta intr-o asemenea zona in care predomina spatiile verzi si in care se pot bucura de liniste si de siguranta.

Cu sistemul Buy-Back de la Premier Imobiliare.ro poti achizitiona usor o locuinta in ansamblurile rezidentiale din Bucuresti

Ansamblurile rezidentiale sunt din ce in ce mai cautate, intrucat oamenii isi doresc locuinte in care sa se simta in siguranta si in cadrul carora sa beneficieze de liniste. Acestea par alegerile ideale pentru foarte multe persoane care s-au saturat ca intimitatea lor sa fie invadata de privirile curioase ale vecinilor, dar si de faptul ca orice strain poate patrunde in imobilele lor, fara ca macar sa fie prinsi.

De ce este acest sistem potrivit pentru a cumpara o locuinta in ansamblurile rezidentiale din Bucuresti?

premierimobiliare

Astfel, in cautarea unui loc in care sa se simta cu adevarat acasa, ei opteaza pentru ansamblurile rezidentiale din Bucuresti, care le ofera tot ceea ce au nevoie. Unul dintre cei mai apreciati dezvoltatori imobiliari care va poate ajuta sa achizitionati o locuinta intr-unul dintre cele mai bune ansambluri rezidentiale este Premier Imobiliare. Activand pe piata romaneasca de peste 20 de ani, aceasta agentie imobiliara a reusit sa deschida in acest timp sase sucursale, dintre care una in Sectorul 3, iar restul in Sectorul 4 si in Popesti-Leordeni. Cu aceasta experienta in spate, Premier Imobiliare are un portofoliu de unitati locative, cu adevarat impresionant, din care dumnevoastra puteti sa va alegeti apartamentul sau casa pe care v-ati dorit-o atata timp.

In plus, acest dezvoltator imobiliar, pe langa faptul ca dispune de numeroase oferte, are si cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Ce reprezinta sistemul Buy-Back al dezvoltatorului Premier Imobiliare.ro?

Sistemul Buy-Back este marca proprie a dezvoltatorului Premier Imobiliare si reprezinta modalitatea de achizitie a unei noi locuinte dintr-un ansamblu rezidential achitand o parte din cat valoreaza cu ajutorul apartamentului pe care il detineti deja. Daca exista o diferenta de pret, ea poate fi achitata atat in numerar, cat si prin credite de tipul: ipotecar, imobiliar, chiar si Prima Casa. Daca pretul noii locuinte este mai scazut, dumnevoastra veti primi diferenta cash.

ansamblu premier

 • Primul pas care trebuie demarat dupa ce v-ati hotarat sa apelati la sistemul Buy-Back al celor de la Premier Imobiliare.ro este sa vina un expert evaluator de la aceasta agentie si sa va evalueze apartamentul pe care il aveti in proprietate. Evaluarea locuintei se va face cu ajutorul compararii preturilor de pe piata.
 • Dupa acest proces, urmeaza ca dumnevoastra sa va alegeti unu dintre apartamentele pe care le are dezvoltatorul Premier Imobiliare in portofoliu.
 • Apoi, dezvoltatorul trebuie sa fie de acord cu conditiile sistemul Buy-Back si sa incheie un contract pe o perioada de 3, pana la 6 luni.
 • Urmatorul pas este scoaterea la vanzare a apartamentului dumnevoastra vechi, care isi va gasi un cumparator in aproximativ 1-3 luni. Pretul acestui imobil va reprezenta plata pentru noua locuinta din cadrul ansamblurilor rezidentiale.
 • Ultimul lucru care mai ramane de facut este sa incheiati contractile.

Dezvoltatorul imobiliar Premier Imobiliare.ro le-a pus clientilor sai la dispozitie sistemul Buy-Back, astfel incat acestia sa isi poata achizitiona caminul pe care si l-au dorit atata timp, dintr-unul dintre ansamblurile rezidentiale din Bucuresti, la un pret avantajos.

Cele mai bune oferte imobilare pentru casele si vilele noi de la Premier Imobiliare.ro

In ultima perioada, tot mai multi bucuresteni isi doresc sa scape de aglomeratia orasului, de poluare si de zgomot si sa se indrepte spre o zona unde predomina linistea, siguranta si aerul curat. Dezvoltatorul imobiliar Premier Imobiliare vine cu o solutie si le propune celor ce se afla in cautarea unei noi locuinte, sa se mute in zona de sud a Capitalei.

Aceasta agentie imobiliara a aparut pe piata romaneasca in anul 1994 si, de atunci, a reusit sa puna bazele a sase sucursale, dintre care cinci in Popesti-Leordeni si in Sectorul 4 si una in Sectorul 3. Portofoliul pe care il detine Premier Imobiliare.ro este impresionant, intrucat in cadrul acestuia, puteti descoperi numeroase oportunitati de achizitionare a unitatilor locative.

De ce sa optati pentru noile case si vile de la Premier Imobiliare.ro?

Zona de sud a devenit, in ultima perioada, una dintre cele mai apreciate din Bucuresti, datorita faptului ca a cunoscut o dezvoltare rapida si, desi se afla spre marginea orasului, cei care urmeaza sa achizitioneze locuinte aici, nu se vor simti nicicand ca la periferie.

Premier Imobiliare reprezinta liderul imobiliar de pe piata din sud, care are numeroase oferte de vanzare pentru noile case si vile din Bucuresti. Printre cele mai preferate puncte de reper din zona de sud se afla Berceni, Giurgiului, Metalurgiei, Oltenitei, Tineretului, Popesti-Leordeni, care le ofera locuitorilor numeroase avantaje, care nu se intalnesc in alte parti din Bucuresti:

case de vanzare premier

 • Daca in urma cu 40 de ani, zona Berceni era caracterizata drept un camp pustiu, in prezent, ea se afla intr-o continua dezvoltare.
 • Zona Giurgiului este cautata pentru liniste si siguranta
 • Zona Metalurgiei este ideala pentru cei pasionati de shopping, deoarece in jurul ei se afla numeroase supermarketuri.
 • Soaseaua Oltenitei este una dintre cele mai mari artere rezidentiale din Capitala, in care puteti gasi foarte multe oferte pentru case si vile.
 • Pentru zona Tineretului opteaza multe persoane, care isi doresc sa nu se afle chiar in mijlocul aglomeratiei, dar care nu vor nici sa fie foarte prea departe de centrul orasului.
 • Cei care opteaza pentru Popesti-Leordeni vor beneficia de siguranta, de liniste si de preturi foarte avantajoase in ceea ce priveste casele si vilele.

Oamenii care isi doresc sa achizitioneze case si vile in zona de sud, vor putea alege, dupa propriile preferinte, daca se vor muta in locuinte de tipul duplex, cuplate sau single. Indiferent care va fi alegerea lor, preturile de achizitionare sunt foarte avantajoase, spre deosebire de cele ale concurentei, iar confortul, linistea si siguranta sunt garantate.

Case noi de vanzare in Complexul Rezidential Cubic 6 din Bragadiru, judetul Ilfov

Bucurestiul a devenit un oras aglomerat, in care cei mai multi oameni simt ca se sufoca si isi doresc sa scape de aceasta atmosfera, indreptandu-se astfel spre periferie, unde aerul este mult mai curat. Chiar daca Capitala a devenit un loc foarte populat, cei care decid sa achizitioneze o locuinta la iesirea din oras, nu vor sa se indeparteze foarte mult, deoarece Bucurestiul ramane in continuare un loc in care va puteti dezvolta din punct de vedere profesional.

case 4 camere

Dorindu-si sa evadeze dintre peretii apartamentelor, cetatenii cauta cele mai avantajoase oferte ale dezvoltatorilor imobiliari, iar printre cei mai cunoscuti se numara Cubic Residence. Aceasta companie a adus pe piata romaneasca un nou concept, punand accentul pe deschidere, siguranta si liniste, dezvoltand o comunitate in cadrul proiectului Complexului Rezidential Cubic 6, care se afla in Bragadiru, in judetul Ilfov.

Casele noi de vanzare din Bragadiru sunt de cea mai buna calitate

Cubic Residence a ridicat standardele si, cu ajutorul celor mai buni arhitecti din domeniu, a pus bazele unor cladiri de calitate, tinand cont de cele mai mici detalii, pentru a fi pe placul oricarui potential comparator. In Complexul Rezidential Cubic 6 puteti vedea casele noi de vanzare din Bragadiru, de la dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence, care au fost ridicate cu scopul de a satisfice toate dorintele si nevoile viitorilor proprietari.

casa la cheie 2

 • Casele din cadrul acestui ansamblu rezidential sunt disponibile doua modele si sunt situate pe doua nivele, avand in componenta lor patru camere.
 • Din punctul de vedere al structurii, o casa cu patru camere este alcatuita dintr-o bucatarie, un living, trei dormitoare, doua bai, un grup sanitar, o gradina proprie si doua locuri de parcare.
 • Casele ce se afla la vanzare in Bragadiru sunt foarte spatioase, depasind 100 mp si fiind ideale pentru familiile cu mai mult membri, care isi doresc intimitate.
 • Complexul Rezidential Cubic 6 se afla in imediata apropiere a Bucurestiului, fiind situat la aproximativ 10 minute de Mall-ul Plaza Romania si zona Militari si la 15 minute de Mall-ul AFI Palace Cotroceni.
 • Persoanele care isi doresc o locuinta in Bragadiru vor beneficia de o casa la cheie, noua, in care au fost realizate toate finisajele interioare si care asteapta sa fie cat mai curand decorate.
 • Intrucat bucurestenii sunt in cautarea aerului mai putin poluat, planul Complexului Rezidential Cubic 6 cuprinde numeroase gradini, spatii verzi si locuri de joaca, special amenajate pentru copii.

Fara indoiala, casele cu patru camere din Bragadiru care se afla la vanzare reprezinta varianta ideala pentru cetatenii care isi doresc sa traiasca intr-un mediu sanatos si sa detina o locuinta ridicata la cele mai inalte standarde, la cele mai avantajoase preturi!

Rocazare.ro va pune la dispozitie apartamente de 3 camere in regim hotelier

Compania Rocazare.ro isi propune sa vina in intampinarea celor care isi cauta un apartament de trei camere in regim hotelier in Bucuresti. ROcazare.ro este o companie foarte activa pe piata imobiliara din Bucuresti intrucat aceasta analizeaza cu maxima seriozitate si profesionalism zonele care sunt de interes pentru persoanele venite in Bucuresti fie cu afaceri, fie in vacante.

Mai mult decat atat, prin intermediul unui site interactiv si usor de accesat, firma ROcazare.ro pune la dispozitia potentialilor clienti posibilitatea de a inchiria un apartament de 3 camere in regim hotelier in Bucuresti. Aceasta idee a aparut din dorinta acestei companii de a facilita comunicarea dintre potentialii clienti si aceasta.

Astfel, din dorinta de a satisface o gama cat mai variata de interese si nevoi ale oamenilor care se afla in situatia de a inchiria un apartament de 3 camere in regim hotelier in Bucuresti, ROcazare  ofera servicii de cazare in cele mai importante si frecventate zone ale Bucurestiului. Printre ofertele gasite pe aceste link, putem mentiona ca cele mai cautate sunt urmatoarele:

 • Piata Unirii deoarece reprezinta punctul de intersectie al celor trei magistrale ale metroului. Astfel, puteti beneficia de o deplasare rapida in Bucuresti, evitand traficul orelor de varf care poate fi extrem de aglomerat
 • Piata Alba Iulia intrucat este o zona aflata in imediata apropiere de Piata Unirii, la aproximativ 15 minute de mers pe jos
 • Calea Mosilor datorita dezvoltarii economice este o artera importanta a Bucurestiului
 • Corneliu Coposu este, de asemenea, o zona extrem de cautata intrucat se intersecteaza cu Splaiul Independentei si cu Bulevardul Ion C. Bratianu

ROcazare.ro reuseste sa acopere cele mai importante zone ale Bucurestiului datorita faptului ca isi actualizeaza in permanenta baza de data cu locatiile noi aparute unde puteti inchiria un apartament de trei camere in regim hotelier.

Avantajele oferite de Rocazare.ro in privinta apartamentelor de trei camere aflate in regim hotelier?

apartament 3 camere regim hotelier

Prin apelarea la serviciile oferite de ROcazare.ro in detrimentrul serviciilor pe care hotelurile obisnuite din Bucuresti vi le ofera, puteti beneficia de o varietate de avantaje care va vor asigura o calatorie lipsita de incoveniente si experiente neplacute.

Primul avantaj este chiar aspectul financiar, intrucat inchirierea unui apartament de trei camere in regim hotelier va ajuta sa economisiti sume importante de bani. Astfel, in ceea ce priveste tariful unui apartament de trei camere in regim hotelier, pretul pe noapte poate varia intre 50 si 70 de euro. Un alt avantaj al inchirierii unui apartament de trei camere in regim hotelier este faptul ca acesta va ofera comfortul propriului camin, datorita design-ul acestor apartamente care difera considerabil de cel al unui apartament oferit de hotelurile obisnuite.

Cum puteti beneficia de un apartament de trei camre in regim hotelier prin intermediul Rocazare.ro?

Compania ROcazare.ro pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a inchiria un apartament sau o garsoniera in regim hotelier si prin intermediul mediului online. Astfel, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul ROcazare.ro si sa cautati apartamentul potrivit pentru dumneavoastra. In conditiile in care intampinati dificultati puteti beneficia de ajutorul telefonic sau prin e-mail al unui specialist ROcazare.ro care va va oferi tot ajutorul de care aveti nevoie ( intra pe sectiunea contact). Numarul de telefon la care puteti apela in cazul in care aveti dificultati este (+40) 768 001 001, iar adresa de e-mail office@rocazare.ro