Cauti un apartament nou? Iata 5 caracteristici pe care TREBUIE sa le aiba

Ai decis ca este timpul sa cauti primul tau apartament, in care sa te muti dupa ani de chirie sau de locuit alaturi de familie? Alegerea locului in care investesti trebuie sa iti apartina, sa se potriveasca nevoilor, dar si visurilor tale. Cu toate acestea, nu trebuie sa te lasi purtat de val, ci sa gandesti constructiv aceasta investitie de lunga durata.

Aflandu-te la prima experienta de acest tip, este posibil sa ai nevoie de putin ajutor si mici recomandari pentru a lua cea mai buna decizie. De cele mai multe ori, le poti obtine cu doar un telefon dat parintilor, insa experienta iti va demonstra ca marile decizii iti apartin, la fel si timpul petrecut pentru a incheia toate actele si contractele necesare. Aceasta este partea mai putin placuta a achizitiei primei tale case. Cautarile, de asemenea, pot fi considerate de multi o adevarata povara. Nu si daca stii ce iti doresti de la prima ta locuinta!

Afla care sunt cel 5 aspecte pe care sa le iei in considerare cand cumperi un apartament:

 1. In cautarile tale trebuie sa primeze apartamentele din noile complexe rezidentiale. Principalul motiv il reprezinta costurile mult mai mici la intretinere. Datorita dotarilor pe care le au apartamentele noi, ai sansa de a reduce costurile in orice anotimp. Suprafata utila si pozitionarea in bloc sunt importante pentru a evalua aceste aspecte. Inainte de a cumpara, intra aici pentru mai multe detalii privind planurile ideale pentru apartamente cu 2 camere. Acestea sunt printre cele mai cautate de catre cei care se afla la prima achizitie a unei locuinte si care isi doresc sa optimizeze intretinerea casei.
 2. La fel de importanta este si pozitionarea fata de centrul orasului. Preferi zgomotul, poluarea si excesul de beton din oras, sau te gandesti sa achizitionezi unul dintre apartamentele noi de la Romco Rezidential, care iti pun la dispozitie aer curat, liniste si facilitati urbane excelente? Gandeste in perspectiva si fii practic. Distanta scurta fata de centrul orasului nu garanteaza un timp redus petrecut in trafic sau conditii de trai mai bune. In schimb, locuind departe de aglomeratie, beneficiezi de relaxare la orice ora din zi si din noapte.
 3. Unul dintre aspectele esentiale, ce ii determina pe cumparatori sa se orienteze catre apartamentele de la marginea orasului este lipsa locurilor de parcare din centru. Infrastructura neadaptata numarului tot mai mare de masini din capitala transforma traficul si parcarile insuficiente intr-un cosmar. Evita aceasta problema alegand un cartier linistit, departe de bine cunoscutul haos din Bucuresti. Locuintele din cartiere nou construite iti pun la dispozitie propriul loc de parcare, un avantaj substantial.
 4. Finisajele apartamentului sunt la fel de importante in momentul in care te afli in cautarea noii locuinte perfecte. Calitatea acestora si modul in care sunt executate determina nevoia ta de a investi pe viitor. Daca apartamentele vechi pot prezenta urme de uzura la nivelul instalatiilor si finisajelor, in cazul celor noi ai chiar posibilitatea de a te implica personal in alegerea lor, fara cheltuieli suplimentare
 5. Apartamentele in centrul orasului iti ofera acces la o serie de facilitati, cu exceptia spatiilor verzi si a hipermarketurilor. In schimb, complexurile rezidentiale din zonele laturalnice se dezvolta rapid si din acest punct de vedere. Ai acces la gradinite, scoli, magazine mari si piete de unde poti cumpara fructe si legume proaspete. Algerea este numai a ta, insa este important sa gandesti pe termen lung cand hotarasti in ce zona iti cumperi un nou apartament.

Include aceste 5 puncte pe lista de specificatii a locuintei pe care o cauti si stabileste-ti prioritatile. Atunci cand vizionezi apartamente si proiecte noi, trebuie sa fii, de asemenea, constient la ce esti dispus sa renunti si ce iti trebuie in mod deosebit.

AFI City, primul proiect rezidențial de amploare

București, 18 aprilie 2018: AFI Europe România intră în faza de pre-certificare a ROGBC ca proiect verde, cu primele 2 clădiri rezidențiale ale proiectului AFI City dezvoltat de companie în București.

 

AFI Europe România susține sustenabilitatea și standardele înalte de calitate,  conștientizarea sporită a eficienței energetice și importanța acesteia în faza de construcție a proiectului.

 

Procesul de certificare pentru case “verzi” măsoară opt componente distincte ale sustenabilității: leadership pentru mediu, performanță continuă, teren și amplasament sustenabil, eficiența consumului de apă, materiale și resurse, sănătatea și bunăstarea ocupanților, inovația, precum și performanța energetică. Accesarea fazei de pre-certificare „Green Homes” oferă viitorilor rezidenți ai AFI City posibilitatea de a se înrola în programul Ipoteca Verde, program ce acordă o serie de noi beneficii viitorilor proprietari de locuințe prin intermediul anumitor bănci precum Alpha Bank România și Raiffeisen.

 

Pre-certificarea “Green Homes” transformă AFI City într-unul dintre ansamblurile rezidențiale a căror valoare va crește în timp și care se va bucura de beneficii tangibile în ceea ce privește economiile generate de izolarea îmbunătățită, consumul redus de apă, reducerea consumului total de energie, încălzirea eficientă, condiții mai bune ale mediului interior sau ventilație naturală. Acestea conduc, în plus, către un mediu de viață semnificativ mai sănătos și o experiență generală îmbunătățită a vieții pentru întreaga familie.

 

“Tranziția către sustenabilitate reprezintă viitorul, iar prin pre-certificarea obținută de AFI City, oferim cumpărătorilor noștri o construcție bine proiectată și sustenabilă, a cărei valoare și apreciere va crește datorită finanțării pe care băncile o oferă prin intermediul programului de creditare “Ipoteca Verde”. Un proiect pe care potențialii cumpărători trebuie să îl ia în calcul, având în vedere valoarea adăugată de apreciere – deoarece locuințele verzi vor avea cea mai mare valoare de revânzare de pe piața imobiliară rezidențială. Suntem un pas mai aproape în a deveni cea mai bună alegere de pe piață pentru viitorii rezidenți ai AFI City”, declară Tal Roma, Business Development Manager, AFI Europe Romania.

 

“Pentru a obține certificarea din partea ROGBC, dezvoltatorul unui proiect rezidențial trebuie să îndeplinească anumite cerințe obligatorii și să obțină un număr minim de puncte în urma evaluării de clădire verde. Proiectele se pot califica pentru pre-certificare odată ce dezvoltatorul în cauză a încorporat cerințele ROGBC în proiectarea construcției și a transmis organizației noastre documentele relevante. Certificarea finală a ROGBC se acordă de îndată ce proiectul este finalizat” adaugă Elena Rastei, Certification Coordinator, Romanian Green Building Council.

 

 

*****

 

 

Despre AFI Europe

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în ceea ce privește dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală şi de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

Despre AFI Europe România:

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează “AFI Cotroceni”, cel mai mare şi de succes mall din România şi unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est. Centrul comercial se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA) şi oferă vizitatorilor săi o zonă extinsă dedicată activităților de divertisment, care include o varietate de opțiuni de petrecere a timpului liber și peste 300 de magazine ale brandurilor locale şi internaţionale, vizitate în medie de 50.000 de clienţi pe zi.

În octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiești, primul și singurul mall modern dezvoltat în centrul orașului Ploiești, în urma unei investiții de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial are o suprafață închiriabilă (GLA) de 34.000 de metri pătrați, disponibilă pe două etaje ce cuprind peste 100 de branduri naționale și internaționale, alături de peste 7.000 de metri pătrați de divertisment.

Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe România a dezvoltat AFI Park, cel mai nou și mai modern parc de business de clasa A din București. AFI Park oferă 70.000 metri pătrați de spaţii de birouri, ocupate de companii multinaționale din domeniu IT&C. Clădirile de birouri AFI Park 1-5 au atins un grad de închiriere de aproape 100%. În aprilie 2016, AFI Europe România a finalizat lucrările la clădirile de birouri AFI Park 4 și 5, pe o suprafață închiriabilă de 32.000 de metri pătrați. Printre cele mai cunoscute companii multinaționale care au sediul în complexul de birouri se numără: Microchip Technologies, Electronic Arts, Endava Romania, Cameron USA, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation, TELUS International, Veeam Software și Dell SecureWorks.

În prezent, AFI Europe România dezvoltă în centrul orașului Brașov proiectul AFI Brașov, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați.

Pe segmentul de birouri, AFI România are în dezvoltare AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, aflat în apropierea hotelului J.W. Marriott și a Parlamentului României. Parcul de business va include două clădiri de birouri de înălţime redusă și un turn de birouri, care vor avea spații verzi amenajate într-o grădină centrală, proiectul fiind un campus high tech care răspunde nevoilor de extindere a companiilor IT&C din România prin oferirea unui spațiu potrivit din punct de vedere al dotărilor tehnice și al posibilităților de dezvoltare.

De asemenea, AFI Europe România va începe în viitorul apropiat dezvoltarea a încă două proiecte: unul va consta într-un parc de retail care va fi construit pe un teren de 80.000 de metri pătrați din Arad, a cărui ancoră va fi un hypermarket și un magazin tip „DYI”, iar cel de-al doilea, AFI City, un proiect rezidențial amplu, care va fi dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătrați din Bucureștii Noi (sectorul 1 din București).

 

P3 se angajează să îmbunătățească performanța socială și de mediu cu participarea la programul global de evaluare a durabilității imobiliare globale

P3 a devenit membru al GRESB, un program global de referință social, de mediu, și de guvernanță (ESG) pentru companiile care lucrează în domeniul imobiliar. GRESB evaluează performanța durabilă în sectorul imobiliar și permite companiilor să adopte practici durabile. Calitatea de membru va ajuta P3 să-și implementeze angajamentele extinse de sustenabilitate și îi va permite să continue să fie lider al industriei de dezvoltare și gestionare a depozitelor durabile.

Mișcarea se bazează pe angajamentul pe care P3 l-a făcut la sfârșitul anului trecut (2017), când a devenit primul dezvoltator de depozite din lume care s-a înscris ca participant activ la Global Compact, cea mai mare inițiativă de sustenabilitate corporativă din lume. Global Compact solicită companiilor să-și alinieze strategiile și operațiunile la principiile universale privind drepturile omului, forța de muncă, mediul și anticorupția.

Sînziana Pardhan, Director General P3 în România, a comentat: “P3 este deja una dintre cele mai ecologice companii din Europa în sectorul proprietăților logistice, având în portofoliu un număr de clădiri evaluate cu “Very Good” prin metoda BREEAM. Echipa noastră care se ocupă de soluțiile durabile din cadrul companiei se asigură că depozitele din noua generație sunt construite la cele mai înalte standarde pentru a satisface și depăși cele mai stricte criterii de impact asupra mediului în Europa, oferind în același timp economii operaționale reale. Calitatea de membru al GRESB va contribui la asigurarea continuării atât a angajamentului nostru în favoarea durabilității, cât și a conducerii sectorului imobiliar în acest domeniu”.

P3 este dedicat dezvoltării unor proprietăți durabile cu un impact minim asupra mediului, care aduc în același timp și beneficii clienților. Toate depozitele P3 sunt construite conform standardelor globale de eficiență energetică și de construcție durabilă. P3 lucrează cu clienții săi pentru a-i ajuta să-și implementeze propriile strategii de mediu pentru facilitățile lor de logistică. De asemenea, P3 extinde în mod constant gama de inițiative ecologice pe care le utilizează pentru a satisface – dacă nu depăși – standardele pentru un viitor durabil. Compania utilizează tehnologia ecologică pentru a reduce impactul clădirilor asupra mediului, crescând în același timp profitabilitatea clienților prin reducerea costurilor de exploatare. Prin proiectarea și construirea măsurilor durabile chiar de la început și prin includerea acestora în managementul zilnic, P3 poate reduce costurile totale.

P3 utilizează soluții de înaltă performanță pentru a se asigura că izolația noilor sale depozite din parcul P3 Bucharest atinge un nivel excelent de performanță energetică, cu panouri compozite cu grosime de 100 mm cu izolație PIR, și performanțe îmbunătățite la ușile secționale din zonele de andocare. Aceste panouri au, de asemenea, o rezistență ridicată la foc de până la 30 de minute.

P3 a implementat o membrană hidroizolantă de tip PVC “SIKA” finisată în culoare deschisă pe toată suprafața acoperișului, care reflectă lumina, îmbunătățind performanța reflectorizantă a izolației acoperișului.

P3 folosește încălzirea radiantă ca alternativă pentru centralele termice clasice cu ventiloconvectoare. Tuburile radiante din oțel oferă o sursă mai economică de încălzire: cu până la 35% mai puțin consum de gaze, costuri reduse de întreținere și materiale, flexibilitate în execuție și posibilitatea de a furniza încălzire zonală acolo unde este necesar. Debitul de căldură poate fi direcționat spre o zonă de lucru, importantă la înălțimi de 4 până la 5 m, în timp ce cu sistemele de încălzire cu aer cald sau clasic nu este posibil. Sistemul oferă confort fără curenți de aer sau praf indus din procesul de fabricație. Este foarte flexibil în utilizare, permițând încălzirea stațiilor individuale la distanțe unele de altele. O altă caracteristică este mecanismul suplimentar de acţionare a trapelor de fum pentru a permite ventilarea naturală și/sau răcirea pe timpul nopții în sezonul de vară și de tranziție.

De asemenea, P3 a implementat un mod eficient de controlare a consumului de apă pentru zonele administrative: robinete cu debit scăzut de apă și canal de toaletă de 2/4 l.

În plus, iluminarea în noile zone de depozitare va fi asigurată cu ajutorul corpurilor dimabile LED tip Philips “MAXOS LED industry, cu sistem wireless de control al luminozității. Corpurile de iluminat au o speranță de viață de 50.000 de ore, o utilizare redusă a puterii (până la 40-50%) și, atunci când luminile sunt estompate, durata de viață a LED-urilor este chiar mai lungă. Stâlpi cu LED sunt, de asemenea, prevăzuţi pentru zonele externe, parcarea camioanelor și drumuril.

Un exemplu foarte bun de construcție durabilă în P3 Bucharest park este centrul de logistică de 81.000 mp pentru Carrefour. Pentru a reduce costurile operaționale, a fost instalată iluminarea cu LED-uri împreună cu placarea eficientă din punct de vedere energetic. În magazia frigorifică se folosește învelișul cu etanșare suplimentară. Împreună cu iluminatul cu LED, care emite mai puțină căldură reziduală în comparație cu iluminatul tradițional, sarcina de răcire este redusă. Acest lucru nu numai că economisește costurile de energie, ci permite și ca un sistem de răcire cu capacitate redusă să fie suficient. O altă caracteristică utilă pentru o instalație mare ca aceasta este sistemul complex de management al clădirii, care permite FM să monitorizeze utilizarea energiei și să verifice funcționarea echipamentelor de la distanță. În plus, managementul aprovizionării cu apă monitorizează și reduce consumul de apă.

P3 are, în acest moment, un total de 372.000 m² în 14 depozite în parcul P3 Bucharest și alți 100.000 m² care permit dezvoltarea de noi spații. P3 încearcă, de asemenea, să se extindă atât în București, cât și în partea centrală și de vest a țării.

Mai multe informații despre GRESB pot fi găsite pe https://gresb.com

Casele din Popesti Leordeni de la Premier Imobiliare.ro – locuinte de vis!

vila-popesti-leordeni

Daca doriti sa deveniti proprietarii unei superbe case intr-o zona rezidentiala de exceptie, ofertele de pe premierimobiliare.ro va sar in ajutor! Scapati de aglomeratia si poluarea orasului si schimbati un apartament neincapator cu o vila la cheie intr-o zona cu toate utilitatile si acces facil la mijloace de transport si cu zeci de alte avantaje.

Vilele de vanzare in Popesti Leordeni se afla la un click distanta si puse la dispozitia dumneavoastra de agentia Premier Imobiliare, fiind construite din materiale de cea mai buna calitate, sunt proiectate de arhitecti de top si construite de mesteri priceputi pentru a rezista in timp. Familia dumneavoastra se poate bucura de un camin modern, cu un design inovator si cu materiale de ultima generatie. Doar pe premierimobiliare.ro puteti gasi:

 • Vile cu curte
 • Case de vanzare de tip duplex
 • Vile aproape de metrou
 • Vile la cheie
 • Vile cu mansarda sau pod spatios

Vilele de vanzare din Popesti Leordeni, solutii ingenioase pentru bugetul tau!

casa-popesti-leordeni

Mutatul la casa, in special intr-un cartier rezidential, are numeroase avantaje. In primul rand, locuintele achizitionate sunt mult mai spatioase, luminoase si, fiind construite recent, sunt realizate dupa ultimele tehnologii in domeniul constructiilor. Dezvoltarea durabila este principal dupa care vilele de vanzare de pe premierimobiliare.ro au fost construite. In plus, puteti scapa de poluare si zgomot, iar cartierele rezidentiale din zonele din imediata apropiere a Bucurestiului sunt ideale pentru familiile cu copii, deoarece ofera o siguranta fara egal si un mediu placut, inconjurat de parcuri si spatii verzi.

casa-de-vanzare-popesti-leordeni

Pe premierimobiliare.ro puteti gasi si vile de vanzare la cheie in Popesti Leordeni, in zone de exceptie si cu dotari excelente. Ofertele Premier au preturi accesibile pentru orice buzunar! Dumneavoastra puteti achizitiona o vila complet utilata, superba, cu parter, etaj si mansarda, cu preturi incepand de la 68.000 de euro. Mai mult decat atat, daca nu dispuneti de bugetul necesar, casele de vanzare din Popesti Leordeni oferite de Premier Imobiliare pot fi achizitionate si prin credit de nevoi personale, credit ipotecar sau prin programul Prima Casa.

Casele noi din Popesti Leordeni disponibile pe PremierImobiliare.ro!

Pe premierimobiliare.ro, multe dintre casele de vanzare dispun de o curte mare. Terenul liber din jurul acestor vile moderne depaseste de cele mai multe ori chiar si suprafata de o suta de metri patrati! Puteti ajunge in oras in numai 15 minute cu masina, iar cartierele rezidentiale din zona de sud sunt in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida. Aveti acces facil la parcuri, scoli, supermarketuri si multe altele. De aceea, daca doriti sa va mutate in Popesti Leordeni, la casa, ati luat deja o decizie inteleapta. Vilele cu trei sau chiar patru camere sunt ideale pentru o familie numeroasa, iar cele de tip duplex va ofera apropiere si independenta in acelasi timp!

Pentru a vizualiza ofertele de vile de vanzare in Popesti Leordeni ale agentiei Premier, intrati pe site-ul premierimobiliare.ro la sectiunea Vile Popesti Leordeni, sunati la numarul de telefon 0727.737.225 sau trimiteti un e-mail la office@premierimobiliare.ro. Gasiti locuinta pe care v-ati dorit-o intotdeauna, cu ajutorul unei echipe de adevarati profesionisti!

Apartamente in Splaiul Independentei cu 3 camere sunt scoase la vanzare de Novuminvest.ro

Apartamente situate pe Splaiul Independentei, cu 3 camere, a caror suprafata utila totala este de 78.36 mp, de 83.25 mp, de 98 mp sau de 89 mp, apartamente noi in pretul carora sunt incluse si locurile de parcare sunt scoase la vanzare de agentia imobiliara Novuminvest.ro.

Novuminvest.ro este un dezvoltator imobiliar ce si-a extins aria de activitate si pe Internet. In acest sens, ofertele sale cu privire la noile apartamente situate pe Splaiul Independentei cu 3 camere va sunt mult mai la indemana intrucat se pot accesa de pe site-ul agentiei. Astfel, deplasarea la reprezentanta acestui dezvoltator imobiliar nu mai este necesara.

De asemenea, Novum Invest accepta mai multe modalitati de plata. In conformitate cu acest aspect, pentru a intra in posesia unui apartament nou scos la vanzare, puteti plati cash, se poate face un credit ipotecar sau se pot achiziona prin intermediul programului de finantare “Prima Casa”. De asemenea, in vederea achizitionarii unei locuinte, se pot incheia parteneriate cu BCR.

ARP_6803

Ce finisaje au apartamentele scoase la vanzare de pe Splaiul independentei cu 3 camere?

Finisajele apartamentelor de vanzare situate pe Splaiul Independentei, ce au 3 camere, se pot executa in functie de preferintele si de bugetele dumneavoastra. Se mentioneaza faptul ca finisajele sunt realizate cu materiale de inalta calitate si sunt moderne. De asemenea, scarile de bloc ale imobilelor in care se gasesc aceste apartamente sunt placate cu granit de 1.5 cm.

Interioarele apartamentelor sunt finisate cu materiale precum marmura, travertin, gresie, faianta. Totodata, apartamentele noi de pe Splaiul Independenti ce au 3 camere au podelele realizate fie din parchet din lemn stratificat, fie din parchet din lemn laminat. In pretul de achizitie intra si centralele termice individuale. Acestea sunt fabricate de Immergas si au 24 KV. Spatiile sanitare ale apartamentelor sunt utilate integral, iar blocurile sunt prevazute cu lifturi de 4-6 persoane.

Cu privire la structura de rezistenta a imobilelor in care sunt situate noile apartamente se mentioneaza urmatoare aspecte:

 • Blocurile se incadreaza in domeniul de exigenta A1, respectiv A2. Astfel, blocurile au un grad de rezistenta optim la solicitarile statice, dinamice sau cele seismice
 • Structura de rezistenta a blocurilor este realizata din cadre de beton armat din grupa B350 si B400. Peretii structurali sunt realizati din beton armat monolit
 • Zidaria exterioara a blocurilor este realizata din caramida de tip Porotherm de 25 de cm si din tencuiala. De asemenea, tencuiala este izolata cu un strat gros de 10 cm de polistiren expandat si de tencuiala pe baza de cuart
 • Peretii interiori sunt confectionati din caramida Porotherm

ARP_6932

Ce facilitati aduc apartamentele de vanzare de pe Splaiul Independentei, ce au 3 camere?

Optand pentru un apartament de pe Splaiul Independentei cu 3 camere veti gasi in apropierea acestuia o multime de supermarketuri, de centre comerciale, de piete, de banci sau de restaurante. De asemenea, in proximitate apartamentelor se gasesc sali de fitness, terenuri de sport, locuri de joaca, gradinite, scoli sau spalatorii auto.

Pentru mai multe detalii, un reprezentant al agentiei va sta la dispozitie la numerele de telefon 0722.434.557/0723.551.494.

ARP_7240

PremierImobiliare.ro va pune la dispozitie apartamente de vanzare cu curte proprie

apartamente curte proprie

PremierImobiliare.ro este o pagina de prezentare a agentiei imobiliare Premier Imobiliare care va pune la dispozitie mai multe tipuri de apartamente, case, vile, penthouse-uri si multe altele, toate in Zona de Sud a Bucurestiului, amplasate in ansambluri rezidentiale noi si moderne. Printre spatiile imobiliare disponibile se numara si apartamentele cu curte proprie care, la fel ca toate celelalte tipuri, se afla tot in ansabluri rezidentiale.

Cei ce sunt in cautarea unei locuinte pot apela cu incredere la aceasta agentie imobiliara, Premier Imobiliare, pentru ca ofertele vin direct de la dezvoltator, ceea ce inseamna ca sunt mult mai avantajoase. Un apartament cu curte proprie in Bucuresti poate fi locuinta ideala de a va construi un viitor alaturi de familia dumneavoastra. Pe langa toate avantajele apartamentelor cu curte proprie, Premier Imobiliare le ofera clientilor si viitorilor clienti posibilitatea de a locui intr-un ansamblu nou, civilizat, modern, construit din materiale de cea mai buna calitate.

Apartamentele de vanzare cu curte proprie puse la dispozitie de catre Premier Imobiliare tuturor celor ce isi doresc un alt nivel de trai pot fi vizualizate in cadrul site-ului de prezentare PremierImobiliare.ro.

Avantajele apartamentelor cu curte proprie amplasate in ansambluri rezidentiale

Toate aceste apartamente cu curte proprie pe care Premier Imobiliare le pune la vanzare sunt amplasate in ansambluri rezidentiale in zona de Sud a Bucurestiului.

apartamente cu curte proprie

Iata care sunt avantajele unui apartament cu curte proprie pe care PremierImobiliare.ro le pune la dispozitia dumneavoastra:

 • Va puteti bucura de un spatiu exterior ori de cate ori doriti, acesta fiind chiar proprietatea dumneavoastra. Dupa-amiezile relaxante vor fi cele mai placute momente ale zilei pentru ca acestea pot fi petrecute in curtea proprie a apartamentelor de care Premier Imobiliare dispune
 • Cartierul nou, modern si civilizat va fi o adevarata incatare. In plus, aceste ansambluri rezidentiale in care sunt plasate apartamentele cu curte proprie sunt construite din materiale de calitate superioara
 • Preturile apartamentelor de vanzare cu curte proprie sunt avantajoase datorita faptului ca agentia imobiliara Premier Imobiliare dispune de oferte direct de la dezvoltator

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele acestor apartamente de vanzare cu curte proprie in Bucuresti pe care le puteti vizualiza in cadrul site-ului oficial PremierImobiliare.ro.

Mai multe tipuri de apartamente de vanzare cu curte proprie in Bucuresti

apartament cu curte proprie

Premier Imobiliare dispune de mai multe tipuri de apartamente cu curte proprie in zona de Sud a Bucurestiului, astfel incat chiar daca va doriti doua sau trei camere, cu ajutorul acestei echipe va puteti gasi casa visurilor dumneavoastra.

O locuita precum este apartamentul cu curte proprie este, de fapt, o investitie in viitorul dumneavoastra si al familiei. Profitati de faptul ca o agentie imobiliara vi le pune la dispozitie la oferte avantajoase direct de la dezvoltator.

Dupa cum a fost mentionat mai sus, aceste apartamente de vanzare cu curte proprie pot fi vizualizate pe site-ul oficial: PremierImobiliare.ro, aici veti regasi toate informatiile si detaliile cu privire la toate ofertele puse la dispozitie de catre agentia imobiliara Premier Imobiliare. De asemenea, echipa va sta la dispozitie la numarul de telefon: 0727 737 225 si la adresa de e-mail: office@premierimobiliare.ro.

Apartamentele din Bragadiru de la Cubic Residence.com – cea mai buna investitie!

IMG_7840Apartamentele din Bragadiru de la dezvoltatorul Cubic Residence reprezinta alegerea multor persoane, in special a celor care locuiesc in inima Bucurestiului si care stiu cum este sa te afli, in permanenta, intr-o zona in care predomina poluarea si zgomotele.

Cubic Residence este dezvoltatorul preferat al celor ce se afla in cautarea unei noi locuinte, iar cea mai buna investitie sunt apartamentele din Bragadiru care se afla in complexul rezidential Cubic 6, intrucat indeplinesc toate cerintele si satisfac toate necesitatile potentialilor cumparatori.

Locuintele din Bragadiru – avantaje si superavantaje

IMG_7789Locuintele din Bragadiru constituie, fara indoiala, cea mai buna optiune pentru persoanele care isi doresc sa inceapa o noua viata, departe de poluarea fonica si de aerul imbacsit al Capitalei. In plus, aceste unitati locative le vor aduce viitorilor proprietari foarte multe beneficii, odata ce vor vedea cum a fost gandit si creat Complexul Rezidential Cubic 6:

 • Pentru ridicarea unor cladiri de calitate, s-au folosit materiale exceptionale, de la brand-uri recunoscute atat national, cat si international.
 • Apartamentele ce se afla in cadrul acestor cladiri dispun de toate finisajele interioare, astfel incat, viitorilor proprietari sa nu le lipseasca nimic.

IMG_7930

 • De asemenea, unul dintre cele mai avantajoase lucruri este faptul ca acest complex rezidential se afla in apropierea Bucurestiului, iar cu masina nu depasiti mai mult de 15 minute pentru a ajunge, de exemplu, la mall-ul AFI Palace Cotroceni.
 • Zona din Bragadiru in care se afla aceste apartamente este foarte curata si este ideala pentru cei ce isi doresc sa aiba natura aproape, cladirile fiind construite astfel incat sa se imbine armonios cu spatiile verzi.

Acestea sunt doar o parte din avantajele pe care vi le ofera Cubic Residence.com daca veti opta pentru mutarea intr-un astfel de apartament.

Apartamentul din Bragadiru – caminul la care aspira toata lumea

cubic residence

Fiecare persoana are nevoie de un loc al sau, pe care sa si-l transforme intr-un camin, de aceea in cadrul ansamblului rezidential Cubic 6, acest lucru este posibil, atata timp cat sunt disponibile apartamentele din Bragadiru.

Apartamentele din aceasta locatie au reprezentat alegerea multor oameni si poate fi si a dumnevoastra, pentru ca dezvoltatorul Cubic Residence.com dispune de oferte pentru acest unitati locative. Optand pentru aceste apartamente, veti beneficia de liniste, de siguranta si de incredere, pentru ca paza ansamblului rezidential este permanenta, iar accesul persoanelor straine este interzis. In plus, avand la dispozitie spatii verzi, va veti simti ca si cum ati fi mereu departe de aglomeratia Capitalei, in ciuda faptului ca Bucurestiul se afla la cateva minute departare de dumnevoastra.

Apartamentele din Bragadiru reprezinta toate dorintele dumnevoastra cumulate, transformate in realitate de catre Cubic Residence.

Apartamentele noi din Bucuresti de la Premier Imobiliare.ro va vor schimba viata in bine

Achizitionarea unui apartament nou, mai ales in Bucuresti, poate fi un proces de lunga durata, daca nu stiti cui sa va adresati. In plus, trebuie sa va ganditi foarte bine inainte, in ceea ce priveste zona in care doriti sa va mutati, sa fie intr-o continua dezvoltare si sa fie linistita si sigura.

Premier Imobiliare are doua solutii pentru cei ce vor sa aiba un nou apartament in Bucuresti

Dezvoltatorul Premier Imobiliare.ro vine cu oferte pentru apartamentele noi din Bucuresti si va pune la dispozitie un portofoliu impresionant, din care va puteti alege locuinta preferata. Aceasta agentie este cunoscuta ca fiind cea mai mare din zona de sud a Capitalei si activeaza pe piata imobiliara din Romania, inca din anul 1994. Cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu, Premier Imobiliare a reusit sa puna bazele a sase sucursale, dintre care una in Sectorul 3, iar celelalte cinci in Sectorul 4 si in Popesti-Leordeni. Apeland la specialistii din domeniu, va puteti achizitiona rapid un apartament nou in Bucuresti. In plus, Premier Imobiliare isi pretuieste clientii si doreste sa le faciliteze intregul proces, de aceea le pune la dispozitie doua solutii, prin care acestia isi pot cumpara locuintele:

 • In primul rand, Premier imobiliare le pune la dispozitie clientilor sai un sistem Buy-Back, care presupune sa achizitioneze un apartament si sa plateasca o parte o parte din contravaloarea acestuia cu locuinta veche pe care o detin. In cazul in care va exista o diferenta de pret, ea va putea fi achitata numerar sau prin credite de tipul: Ipotecar, Imobiliar sau prin programul Prima Casa. Achizitionarea unui nou apartament in Bucuresti, cu ajutorul acestui sistem Buy-Back va fi mai simpla. In plus, veti putea intra in posesia noii locuinte in 3-6 luni.

apartamente noi

 • In al doilea rand, dezvoltatorul Premier Imobiliare a inceput o colaborare cu o firma de brokeraj din Capitala, cu scopul de a va furniza asistenta grauita in ceea ce priveste intocmirea dosarului ce trebuie depus la banca. Consultantii acestei firme de brokeraj din Bucuresti va vor face o oferta personalizata, in functie de veniturile dumnevoastra si vor avea grija ca intregul proces sa se desfasoare in siguranta, dar si rapid si eficient, fara ca dumnevoastra sa fiti nevoiti sa scoateti bani din buzunare.

Dezvoltatorul imobiliar Premier Imobiliare.ro este sprijinul de care aveti nevoie, pentru a fi mai aproape cu cativa pasi de caminul mult dorit, pe care vi-l puteti construi intr-un apartament nou din Bucuresti.

Alege ansamblurile rezidentiale din Prelungirea Ghencea ale dezvoltatorului Cubic Residence

Ansamblurile rezidentiale au devenit locurile ideale in care se pot muta oamenii care isi doresc sa evadeze dintr-un oras aglomerat, zgomotos si poluat. Fiind construite cu scopul de a usura traiul omenesc, ansamblurile rezidentiale ofera nenumarate beneficii celor care isi doresc sa se mute in locuintele din cadrul lor.

Cine este dezvoltatorul care a ridicat ansamburile rezidentiale din Prelungirea Ghencea?

Cubic Residence este renumit printre bucuresteni, intrucat detine un portofoliu de proiecte de dezvoltare imobiliara care au cunoscut rapid succesul. Acest dezvoltator imobiliar si-a dorit sa puna la dispozitia clientilor sai o zona linistita in care sa locuiasca, in care cladirile ridicate sa se imbine armonios cu spatiile verzi.

Dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence este cel care a vazut in ansambluri mai mult decat simple case sau apartamente. El a vrut sa implementeze pe piata din Romania un nou concept care sa caracterizeze aceste ansambluri rezidentiale din Prelungirea Ghencea si, ascultandu-le dorintele clientilor sai, a infiintat Complexul Rezidential Cubic 6, care se afla in judetul Ilfov, la o distanta de aproximativ 10-15 minute de mers cu masina pana la mall-urile AFI Palace Cotroceni sau Plaza Romania.

Ce beneficii aveti daca va mutati in ansamblurile rezidentiale din Prelungirea Ghencea?

ansamblu cubic

Bazele Complexului Rezidential Cubic 6 au fost puse de curand, insa locuintele din cadrul sau au fost luate cu asalt de catre bucurestenii dornici de o evadare din oras, astfel incat in prezent se mai gasesc doar locuinte cu patru camere.

 • Apartamentele si casele fac parte din cladiri solide, care au fost construite cu atentie, de catre cei mai buni arhitecti.
 • Din punct de vedere structural, apartamentele dispun de o bucatarie, un living, trei dormitoare, doua bai, un grup sanitar. Cei care opteaza pentru case, vor beneficia si de gradini si locuri de parcare proprii.
 • Spatiul locuintelor depaseste 100 m, ceea ce le face ideale pentru familiile numeroase care isi doresc sa petreaca cat mai mult timp impreuna, dar sis a dispuna de intimitate, atunci cand au nevoie.
 • In ansamblurile rezidentiale puteti beneficia de paza permanenta, astfel incat sa nu patrunda niciun individ strain.
 • Cubic Residence va ofera locuinte la cheie, care au realizate toate finisajele interioare si care isi asteapta noii proprietari cu idei ingenioase de decorare.
 • Optand pentru acest ansamblu rezidential din Prelungirea Ghencea, veti beneficia de un raport al calitatii, al pretului si al costurilor de intretinere foarte avantajos.

Complexul Rezidential Cubic 6 este alegerea multor persoane care au vazut potentialul de a se dezolta intr-o asemenea zona in care predomina spatiile verzi si in care se pot bucura de liniste si de siguranta.

Cu sistemul Buy-Back de la Premier Imobiliare.ro poti achizitiona usor o locuinta in ansamblurile rezidentiale din Bucuresti

Ansamblurile rezidentiale sunt din ce in ce mai cautate, intrucat oamenii isi doresc locuinte in care sa se simta in siguranta si in cadrul carora sa beneficieze de liniste. Acestea par alegerile ideale pentru foarte multe persoane care s-au saturat ca intimitatea lor sa fie invadata de privirile curioase ale vecinilor, dar si de faptul ca orice strain poate patrunde in imobilele lor, fara ca macar sa fie prinsi.

De ce este acest sistem potrivit pentru a cumpara o locuinta in ansamblurile rezidentiale din Bucuresti?

premierimobiliare

Astfel, in cautarea unui loc in care sa se simta cu adevarat acasa, ei opteaza pentru ansamblurile rezidentiale din Bucuresti, care le ofera tot ceea ce au nevoie. Unul dintre cei mai apreciati dezvoltatori imobiliari care va poate ajuta sa achizitionati o locuinta intr-unul dintre cele mai bune ansambluri rezidentiale este Premier Imobiliare. Activand pe piata romaneasca de peste 20 de ani, aceasta agentie imobiliara a reusit sa deschida in acest timp sase sucursale, dintre care una in Sectorul 3, iar restul in Sectorul 4 si in Popesti-Leordeni. Cu aceasta experienta in spate, Premier Imobiliare are un portofoliu de unitati locative, cu adevarat impresionant, din care dumnevoastra puteti sa va alegeti apartamentul sau casa pe care v-ati dorit-o atata timp.

In plus, acest dezvoltator imobiliar, pe langa faptul ca dispune de numeroase oferte, are si cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Ce reprezinta sistemul Buy-Back al dezvoltatorului Premier Imobiliare.ro?

Sistemul Buy-Back este marca proprie a dezvoltatorului Premier Imobiliare si reprezinta modalitatea de achizitie a unei noi locuinte dintr-un ansamblu rezidential achitand o parte din cat valoreaza cu ajutorul apartamentului pe care il detineti deja. Daca exista o diferenta de pret, ea poate fi achitata atat in numerar, cat si prin credite de tipul: ipotecar, imobiliar, chiar si Prima Casa. Daca pretul noii locuinte este mai scazut, dumnevoastra veti primi diferenta cash.

ansamblu premier

 • Primul pas care trebuie demarat dupa ce v-ati hotarat sa apelati la sistemul Buy-Back al celor de la Premier Imobiliare.ro este sa vina un expert evaluator de la aceasta agentie si sa va evalueze apartamentul pe care il aveti in proprietate. Evaluarea locuintei se va face cu ajutorul compararii preturilor de pe piata.
 • Dupa acest proces, urmeaza ca dumnevoastra sa va alegeti unu dintre apartamentele pe care le are dezvoltatorul Premier Imobiliare in portofoliu.
 • Apoi, dezvoltatorul trebuie sa fie de acord cu conditiile sistemul Buy-Back si sa incheie un contract pe o perioada de 3, pana la 6 luni.
 • Urmatorul pas este scoaterea la vanzare a apartamentului dumnevoastra vechi, care isi va gasi un cumparator in aproximativ 1-3 luni. Pretul acestui imobil va reprezenta plata pentru noua locuinta din cadrul ansamblurilor rezidentiale.
 • Ultimul lucru care mai ramane de facut este sa incheiati contractile.

Dezvoltatorul imobiliar Premier Imobiliare.ro le-a pus clientilor sai la dispozitie sistemul Buy-Back, astfel incat acestia sa isi poata achizitiona caminul pe care si l-au dorit atata timp, dintr-unul dintre ansamblurile rezidentiale din Bucuresti, la un pret avantajos.