Invata cum sa iti faci ghetele de dama din piele sa straluceasca!

Invata cum sa iti faci ghetele de dama din piele sa straluceasca! 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

ghetele de dama din piele, ghete dama, ghete femei, ghete din pieleGhetele de dama din piele trebuie sa fie ingrijite destul de mult pentru a isi mentine durata de viata cat mai lunga. Daca nu aveti grija de piele, aceasta se poate strica intr-un final si se ghetele de dama din piele se pot rupe foarte usor.

Cum ingrijim ghetele de dama din piele?

Toate ghetele de dama din piele de pe walkin-incaltaminte.ro folosesc un tip de piele natural. Acestea sunt ingrijite cu ceara pentru a arata impecabil si pentru a va proteja mai bine. Multe ghete din piele de la alte magazine abuzeaza de acest tip de ceara si este posibil ca atunci cand dai de schimbari mari de temperatura ceara sa iasa la suprafata si sa lase urme albe pe piele.

BREAKING NEWS:  In premiera in Romania, expertii britanici de la Royal Academy of Dramatic Art vor sustine un curs pentru profesionistii din business Citeste mai mult: In premiera in Romania, expertii britanici de la Royal Academy of Dramatic Art vor sustine un curs pentru profesionistii din business

Desi aceasta problema se poate remedia usor cu o carpa umeda, totusi daca vrei ca ghetele de dama din piele pe care le cumperi sa fie de calitate, trebuie sa apelezi neaparat la Walkin-incaltaminte.ro. Trebuie sa ai mare grija la ce fel de creme si solutii folosesti pentru a iti ingriji ghetele pentru ca multe pot fi daunatoare.

De obicei curatarea ghetelor de dama din piele este cel mai important lucru. Fara o suprafata curata, praful se poate asterne mult mai usor pe frumoasele tale ghete de dama din piele. Pentru curatarea ghetelor din piele este recomandata o carpa uscata sau putin umeda cu care sa curatati incet praful sau noroiul. Daca aveti mult noroi si nu iese, udati putin carpa, dar atentie sa o udati foarte putin, pentru ca multa apa strica piele ghetelor. Pentru ghetele de dama din piele nu este recomandat sa folositi un sapun de casa.

BREAKING NEWS:  Ce dezvăluie înălţimea unei femei despre riscul acesteia de a suferi de cancer?

Ghetele de dama din piele naturala de la Walkin nu au nevoie de polish

Daca locuiti intr-o zona mai arida si v-ati comandat ghetele de dama din piele de aici o sa trebuiasca sa aveti un pic mai multa grija de ele. Trebuie sa aveti grija foarte mare de ele si sa le dati cu crema mult mai des din cauza zonei aride pentru ca ele se strica mult mai repede. Dupa ce ati terminat de dat cu crema, luati o carpa uscata si stergeti excesul care a ramas pe ghete.

BREAKING NEWS:  Interada a ales SeniorERP si SeniorVisualBI pentru a-si mentine pozitia de lider pe piata de interfoane

Pentru ca ghetele de dama din piele de la Walkin sunt din piele naturala, nu este necesar sa le dati cu polish ca sa arate ca pielea naturala. Ba chiar nu este indicat sa folositi polish pe piele naturala. Daca totusi vreti ca ghetele de dama din piele ale dumneavoastra sa luceasca, este recomandat sa le stergeti cu o carpa uscata pana acestea devin stralucitoare.