Izolația casei este mai eficientă cu un polistiren expandat

Da un vot:

Atunci când vă doriți confort termic în locuința dumneavoastră și nu știți care e cel mai bun material termizolant, depozitul online magconstrucții.ro are soluția ideală. Astfel, beneficiați de polistiren expandat la un preț ieftin și accesibil oricui.

Beneficiile aduse de polistirenul expandat

polistiren expandat 2 martie

Locuința dumneavoastră sau spațiul de lucru vor beneficia de izolație termică de ultimă generație, cu ajutorul plăcilor de polistiren expandat. Plăcile conțin în proporție de 98% aer, această compoziție asigurând un coeficient mare de termoizolare și o greutate scăzută. Polisitirenul este folosit și la izolația fonică, putând fi aplicat atât  în exteriorul clădirilor, cât și pe interior. Contrar așteptărilor, polistirenul expandat are pret bun și corespunde tuturor normelor impuse materialelor de construcție, în ceea ce privește siguranța pe care acestea o oferă.

BREAKING NEWS:  Băneasa Shopping City a dat startul sărbătorilor cu Parada Poveștilor de Iarnă!

Polistirenul este foarte rezistent în timp, peste 80% dintre clădirile din Europa având în componență polistiren expandat. Polistirenul nu reprezintă un mediu proprice pentru dezvoltarea și hrănirea insectelor și rozătoarelor și este reciclabil și ecologic. Mai mult decât atât, plăcile sunt perfect drepte, astfel că pereții vor arăta impecabil și vor fi îmbrăcați astfel încât să se realizeze un confort termic și rezistență termică optimă.

BREAKING NEWS:  Fierbinteanu & guests - experiment digital pop, live la Galeria IX

Prețuri mici la polistiren expandat, numai cu magconstrucții.ro

Depozitul online magconstrucții.ro furnizează polistiren expandat  Austrotherm, Adeplast sau Swisspor la prețuri foarte mici, astfel încât toți clienții să fie multumiți și să se bucure din plin de beneficiile aduse de polistirenul expandat. Comandați cele mai bune materiale de construcții, la prețuri ieftine, la numărul de telefon 0736 361 728 sau online, numai de pe magconstructii.ro.

BREAKING NEWS:  Inaugurarea ARBIO: Toata lumea a fost de acord: Biomasa si Biogazul sunt o prioritate pentru Romania