La dozatoarele de sapun, Arli.ro a redus preturile chiar cu 50%!

La dozatoarele de sapun, Arli.ro a redus preturile chiar cu 50%! 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Dozatorul de sapun lichid se poate achizitiona la pret redus pe magazinul online de profil Arli.ro, asadar este un prilej numai bun pentru reprezentantii HoReCa si pentru lanturile de retail sa isi doteze grupurile sanitare cu astfel de dozatoare de sapun elegante si rezistente. De asemenea, si institutiile bancare ori cabinetele medicale isi pot trata angajatii, clientii si pacientii cu profesionalism cand vine vorba de igiena mainilor in spatii cu trafic mare.

Sapunul lichid nu este singurul cu care aceste dozatoare de sapun profesionale se pot umple, dupa preferinte, sapunul spuma sta la dispozitie, si dupa necesitati, dezinfectantii pot fi aplicati prin apasarea manetei de la dozator (sau prin simpla asezare a mainilor sub dozatorul cu senzor).

BREAKING NEWS:  Alege Doctorul Jecan pentru o operatie de abdominoplastie

dozatoare sapun

Exemple de dozatoare de sapun aflate la promotie pe Arli.ro, in functie de categorie

Dozatoarele de sapun se pot incadra in doua categorii: cele confectionate din plastic ABS (un plastic extrem de rezistent) si cele din Inox. Primele sunt ideale pentru orice utilizare profesionala in HoReCa, centre comerciale, sfera medicala si invatamant, deoarece si-au dovedit, in timp, fiabilitatea de necontestat.

Pe de alta parte, dozatorul de sapun lichid care are un pret de neignorat in aceasta perioada pe Arli.ro si care este confectionat din inox, are un design elegant, o alura de produs premium, si sunt deosebit de fiabile. Se pot monta pe perete sau se pot incastra in blatul chiuvetei, pentru grupurile sanitare in care eleganta este o caracteristica obligatorie.

Iata care sunt cateva dintre modelele de dozatoare de sapun lichid la pret redus:

 • Jofel antibacterial, 1000 ml, cu SteriTouch – reducere de pret de -44%
  SteriTouch este o tehnologie patentata de sterilizare, care actioneaza prin ioni de argint
 • Jofel pentru dezinfectant, 800 ml, – reducerea de pret ajunge la -31%
  Clar Systems, 1100 ml – are pretul redus cu -55%
  Din inox, cu rezistenta crescuta la vandalism, si pentru sapun lichid, si pentru dezinfectant de maini, si pentru gel de dus
 • Dozator din inox lucios – nivelul de reducere de pret este de -48%
  Cu montare in blatul chiuvetei, pentru zone cu trafic ridicat de persoane
BREAKING NEWS:  Operatia de labioplastie - solutia pentru o viata de cuplu fericita!

dozatoare pentru sapun

Dozatoarele de sapun Arli au o garantie de minimum 3 ani

Dozatorul de sapun lichid se poate comanda acum la pret redus, insa si inainte de aceasta promotie, aceste aparate profesionale aveau atatea motive pentru a fi comandate. Unul dintre ele este ca au o garantie de minimum 3 ani, acordata chiar de catre producator, iar un al doilea motiv este ca dispun si de certificat de calitate emis de catre producator.

BREAKING NEWS:  Al 10-lea Simpozion Național „Interferențe în Reumatologie“: Bolile reumatice precum poliartrita, spondilartrita și artropatia psoriazică necesită o abordare complexă

Asadar, calitatea este garantata, inlocuirea este garantata, in cazul in care garantia acopera defectiunea, si varietatea de modele, de asemenea, este garantata pe site. In plus, Arli.ro comercializeaza si sapunuri lichide, pentru o igiena a mainilor adecvata, astfel incat printr-o comanda sa se obtina si dozatorul de sapun, dar si sapunul pentru acesta.

Arli Co este numele companiei care comercializeaza dozatoare de sapun lichid prin intermediul Arli.ro. Pentru informatii suplimentare, adresele de e-mail office@arli.ro sau vanzari@arli.ro stau la dispozitie. De asemenea, Arli Co poate fi apelata la oricare dintre numerele 0744.86.557 sau 021.320.6364.

dozator sapun