Limbajul buchetelor de flori. Ce transmiți când oferi trandafiri roșii?

Limbajul buchetelor de flori. Ce transmiți când oferi trandafiri roșii? 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Unele dintre cele mai populare flori pe care orice bărbat le-a oferit, măcar o dată în viață, sunt trandafirii roșii. Însă câți dintre aceștia știu care este semnificația reală a florilor pe care le oferă? Chiar dacă sunt destul de comuni și parcă se potrivesc oricărei ocazii, în realitate, buchetele de trandafiri roșii au o însemnătate aparte și trebuie să fie trimiși sau oferiți în ocazii cu adevărat speciale.

Istoria trandafirului roșu- de la simbol al discreției, până la mesagerul iubirii

buchete de trandafiri rosii

Cele mai vechi legende spun despre trandafir că era folosit încă de pe vremea Greciei Antice, când acesta era asociat cu zeul Adonis, care o iubea pe zeița Afrodita. În schimb, în timpul sărbătorilor dedicate lui Dyonisios, oameni purtau ghirlande de trandafiri, crezând că acestea îi vor ocroti de tentații. Creștinii au preluat, la rândul lor, acest mit și decorau confesionalele cu trandifiri, care simbolizau discreția și securitatea confesională. Cu timpul, însemnătatea trandafiirlor roșii s-a tot schimbat, însă, cu toate acestea, trandafirul roșu rămâne un simbol al dragostei și al sentimentelor de iubire dintre doi oameni.

BREAKING NEWS:  Noile tricouri de la BMan sunt ideale de purtat in sezonul cald de catre barbatii ce prefera vestimentatia sport si confortabila

Buchetele de trandafiri roșii, o dedicație cât o mie de cuvinte

Poate puțini dintre amatorii buchetelor de flori știu cât de important este și numărul de trandafiri pe care îl oferă. De exemplu, se oferă un singur trandafir atunci când relația dintre 2 persoane este la început și semnifică, mai mult, dragoste la prima vedere. Iar cu cât buchetele de flori devin mai voluminoase, cu atât și semnificația florilor oferite se schimbă. De exemplu, se spune că atunci când oferi buchete de trandafiri rosii, înseamnă aceștia țin locul unui “Te iubesc!”, iar pe măsură ce numărul florilor crește peste 6 fire, cresc si sentimentele.

BREAKING NEWS:  3 lucruri IN vs. OUT in 2018!

Orașul Florilor te ajută să dăruiești cele mai frumoase buchete de trandafiri roșii

Atunci când vrei să le faci o surpriză plăcută celor mai dragi persoane, apelează la florăria online Orașul Florilor și alege un buchet de trandafiri roșii care să se potrivească sentimentelor și ocaziei cu care le oferi. Din florăria online, poți alege buchete de trandafiri simple sau în combinație cu alte flori ornamentale, precum gerbere, frezii sau alte plante ornamentale.

BREAKING NEWS:  Balerinii au devenit un trend setter in ultimii ani

DESPRE Orașul Florilor
Orașul Florilor este florăria online din București care, împreună cu maeștrii săi florari, oferă buchete de flori sau aranjamente florale pentru orice tip de ocazie și adaptat cerințelor clientului. Dacă vreți să le faceți o surpriză plăcută persoanelor dragi și să trimiteți buchetele de flori direct la destinație, comandați online un buchet de flori, completând formularul prezent pe site sau sunați la numărul de telefon 0743 256 525. Pentru mai multe detalii despre viitoarea comandă, contactați-i pe cei de la Orașul Florilor și la adresa de e-mail suntem@orasulflorilor.ro.

orasul florilor
###