Liviu Pop a declarat ca este necesara o noua sesiune de BAC!

Da un vot:

Ministrul Educatiei, Liviu Pop a afirmat ca exista o discutie privind introducerea unei noi sesiuni de Bacalaureat care ar trebui organizata „undeva in decembrie, poate februarie“. El spune ca „deocamdata este o chestiune de discutii“ si ca nu se va schimba nimic pentru cei care urmeaza sa dea bacalaureatul anul viitor.

BREAKING NEWS:  Scaune auto Nania - ofera-i bebelusului tau siguranta de care are nevoie

Iata declaratia ministrului:

  • „Este o discutie de a introduce o noua sesiune de Bacalaureat si eu cred ca este necesara. Cat de utila este sesiunea din august, deja stim. Am vazut in ultimii zece ani de zile cati absolventi s-au prezentat in august si cati au luat examenul de bacalaureat. Si anul acesta am avut un numar mare de persoane care s-au inscris si totusi prezenta a fost foarte, foarte mica. Din punctul meu de vedere, cred ca un examen de Bacalaureat, o alta sesiune ar trebui organizata undeva in decembrie, poate februarie fiind vacanta de iarna“, a spus Pop, opinand ca legea permite organizarea unei a treia sesiuni de bacalaureat.
BREAKING NEWS:  Ministrul Educaţiei, despre OUG privind doctoratele: Dacă universităţile nu îşi asumă răspunderea, autonomia universitară este grav ştirbită

Ministrul vorbeste si despre bugetul alocat educatiei pentru anul viitor, salariile cadrelor didactice, proiectul privind introducerea manualului unic, dar si despre motivele pentru care numele sau ar fi figurat pe lista de remanieri intr-un interviu pentru Agerpres.

BREAKING NEWS:  Masa calda pentru elevi din 50 de scoli. In ce costa suportul alimentar acordat acestora?

Sursa: http://adevarul.ro/educatie/scoala/liviu-pop-cred-necesara-noua-sesiune-bacalaureat-1_5a0ab7a45ab6550cb823d97f/index.html