Lovitură pentru Putin: Ministrul rus al economiei a fost ARESTAT

Da un vot:

Ministrul rus al economiei, Alexei Uliukaev, a fost arestat sub acuzaţia de a fi primit peste două milioane de dolari mită, a anunţat marţi Comitetul de Investigaţii de la Moscova. “Uliukaev a fost arestat azi-noapte, imediat după un interogatoriu”, a informat Comitetul, citat de Reuters.

BREAKING NEWS:  Niciun dar nu va avea acelasi farmec precum florile de Craciun, livrate de OrasulFlorilor.ro

alexei-uliukaev

Potrivit acuzaţiilor, ministrul ar fi primit mită pentru o evaluare “pozitivă” în urma căreia compania petrolieră cu capital majoritar de stat Rosneft a achiziţionat cu aproximativ cinci miliarde de dolari, în octombrie, 50% din acţiunile Bashneft din Republica Başkiria, parte a Federaţiei Ruse, anunță Agerpres.

BREAKING NEWS:  Romgaz anunţă că întrerupe de marţi livrările de gaze către Elcen, după ce producătorul de energie a anunţat că nu mai poate onora plăţile

Comitetul pentru Investigaţii este subordonat direct preşedintelui Vladimir Putin. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat agenţiei TASS, preluate de Reuters, că acuzaţiile la adresa lui Uliukaev sunt grave şi “numai o instanţă va putea decide”.

BREAKING NEWS:  MAPN vrea să cumpere patru nave pentru misiuni în Marea Neagră