Maxxperformance.ro ofera serficii de anulare EGR pentru Opel

Maxxperformance.ro ofera serficii de anulare EGR pentru Opel 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Maxxperformance.ro este o firma, care isi presteaza serviciile in mediul online si care s-a specializat in domeniul auto, mai exact in chiptuning-ul si tuning-ul masinilor.

anulare egrUnul dintre serviciile pe care le pune la dispozitia posesorilor de Opel consta in anularea Egr-ului.

Anularea Valvei Egr pentru Opel este o operatiune ce in absenta unor cunostinte riguroase de mecanica, a unei diagnosticarii auto facute cu profesionalism sau a echipamentelor licentiate nu poate fi efectuata.

Cu toate acestea, anularea valvei Egr pentru Opel, un proces greu de realizat, este dus la bun la sfarsit de specialistii in chiptuning si tuning  de la Maxxperformance.ro. Acestia efectueaza acest proces in conditii optime astfel incat parametrii impusi de constructor nu sunt dati peste cap.

In cazul in care acest proces nu este efectuat de experti din domeniul auto, masina va avea un consum de combustibil mult mai ridicat si va elibera mai multe noxe. De asemenea, ciclul de viata al motoarelor va fi redus in mod evident. Pe langa aceste aspecte, daca procesul nu este realizat in cele mai bune conditii, exista riscul ca masina sa se detoneze.

BREAKING NEWS:  Lista bolilor care-ti interzic sa conduci masina

Pentru a evita toate aceste consecinte mai mult decat nefavorabile, vi se recomanda sa optati pentru serviciile puse la dispozitie de firma Maxxperformance.ro.

Anularea Egr pentru Opel – cand este necesara efectuarea acestui proces?

anulare egr opelIn genere, persoanele care isi doresc sa participe la concursuri auto opteaza pentru anularea valvei EGR.

Masinile care intampina probleme cu valva EGR functioneaza intr-un mod defectuos. Acestea nu accelereaza in parametrii impusi de fabricant din cauza faptului ca turbinele intra in functiune doar dupa ce s-au depasit 3000 de turatii/ minut.

BREAKING NEWS:  Elemente de caroserie schimbate des pentru Dacia Logan

Asadar, daca turbina masinii dumneavoastra intra in functiune, de exemplu, la 2500 de rotatii/minut, acesteia ii este necesar procesul de anulare a valvei EGR.

 Pe langa aceste aspecte, procesul de anulare a valvei EGR mai este necesar in cazul in care conducatorul auto vede unul dintre lucrurile expuse in randurile de mai jos:

  • In cazul in care masina nu porneste sau porneste dupa mult timp atunci cand temperatura este scazuta
  • In cazul in care atunci cand se apasa pedala de acceleratie, masina trepideaza
  • In cazul in care motorul masinii se supraincinge
  • In cazul in care ventilatorul de racire functioneaza o perioada mai lunga decat in mod obisnuit
  • In cazul in care pe teava de esapament este emis un fum negru si dens
BREAKING NEWS:  TOP 5 aspecte pe care să le ai în vedere când cumperi o mașină second-hand

Maxxperformance.ro ,Firma specializata in anularea valvei EGR, efectueaza aceasta operatiune din softul computerului motorului.

Beneficiile acestei operatiuni constau in faptul ca masina va functiona doar cu aer curat deoarece gazele arse sunt eliminate definitiv.

De asemenea, maxxperformance.ro poate duce la bun sfarsit aceast proces si pentru alte tipuri de masini precum cele fabricate de companiile Afla Romeo, Renault, Smar, Volvo, Saab, Suzuki, Citroen, BMW, Jaguar, Dodge, Fiat, Iveco, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Porsche, Chevrolet, Nissan, Peugeot, Kia, Jeeo, Mini Cooper si multe altele.

Cum se poate contacta firma specializata in anularea valvei EGR?

anulare valva egr

In cazul in care aveti intrebari cu privire la acest proces sau daca va doriti efectuarea sa, puteti lua legatura cu un reprezentant al firmei Maxxperformance.ro la numarul de telefon 0765.44.64.22.