Medic specialist chirurgie plastica Bucuresti

Medic specialist chirurgie plastica Bucuresti 3.00/5 (60.00%) 2 vot[uri]

Dr. Angela Petre este medic specialist chirurgie plastica – microchirurgie reconstructiva, cu interes deosebit in chirurgia sanului, contur corporal si reintinerirea faciala. In toate interventiile chirurgicale pe care le realizeaza, sunt utilizate cele mai noi tehnici chirurgicale la nivel international, adaptate nevoilor si dorintelor pacientului.

BREAKING NEWS:  Află care sunt beneficiile aduse de chimenul negru pentru sănătate

Scopul dr. Angela Petre este de a oferi fiecarui pacient rezultate cu aspect natural, cu durata indelungata, intr-un mediu sigur si confidential. In rezumat: o experienta pozitiva de cand veti veni sa ne cunoastem si pana ne vom desparti ca prieteni.

BREAKING NEWS:  Alertă medicală în SUA: S-au raportat mii de cazuri de infecţie cu virusul Zika

Dr. Angela Petre ( chirurg plastic bucuresti ) pune intotdeauna accent pe educația pacientului pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie posibilă cu privire la operatiile de chirurgie estetica si este cea care va va „insoti” pe toata perioada tranzitiei catre corpul pe care vi-l doriti.
Consultatiile se desfasoara in clinica din Bucuresti dar pot avea loc si online, pentru pacientii care locuiesc in afara tarii.

BREAKING NEWS:  4 beneficii neaflate ale ULEIULUI de MASLINE!