Montarea unui filtru de apa cu osmoza inversa de la Clack.ro: cheia pentru o viata mai sanatoasa

Da un vot:

Clack International Solutions este brandul raspandit pe trei continente, care, de peste 65 de ani, este lider mondial in producerea si comercializarea de echipamente profesionale pentru purificarea apei.

Cu scopul de a ii ajuta pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa, Clack.ro, site-ul de prezentare din Romania, aduce pe piata filtre de apa cu osmoza inversa, a caror durata de functionare este mare, intrucat sunt confectionate din materiale de inalta calitate, care se pot achizitiona la preturi competitive si care se pot utiliza usor.

Riscul unei “morti albastre” este eliminat de filtrele cu osmoza inversa

filtre cu osmoza inversa

„Moartea albastra” sau sindromul „baby blue” are loc din cauza faptului ca apa de la robinet contine nitrati; tocmai de aceea, este nevoie de cele mai eficiente filtre de apa cu osmoza inversa. Nitratii (N03) sau ceea ce deriva din ei –nitritii (N02)- sunt niste substante benefice pentru plante. Nitratii sau nitritii sunt prezenti in bazinele de apa de sub pamant. Din aceste bazine, nitritii urca catre radacinile anumitor plante, printre care se numara si morcovul, patrunjelul, castravetele, mararul, ceapa verde, ridichea si se depun uniform fie in tulpina, fie in frunze.

BREAKING NEWS:  Vindecarea de Alzheimer: un pas mai aproape in 2018!

Totodata, nitratii pot fi prezenti in apa de la robinet. Daca pentru plante nitritii sunt niste substante nutritive, pentru bebelusi, oamenii in etate, mamele care doar ce au nascut sau pentru femeile insarcinate aceste substante, daca ajung in corp, pot fi fatale. Cantitatea de 5 mil/kg de nitriti este suficienta pentru a provoca moartea. Astfel, cei care au aceasta cantitatea prezenta in corp mor intrucat nitritii distrug hemoglobina, substanta organica care contribuie la procesul respirator. Corpul decedatilor dobandeste o culoare albastra, de unde si denumirea de „moartea albastra”.

BREAKING NEWS:  Malta, campioana Europei la obezitate, România cea mai puțin afectată

Filtrele de apa cu osmoza inversa reprezinta o solutie eficienta de a anula riscul unei „morti albastre”. Echipamentele in cauza purifica apa de la robinet si se pot monta fie pentru uzul rezidential, fie pentru uzul general. Totodata, prin montarea unui filtru de apa cu osmoza inversa se reduce conductivitatea apei si se suprima urmatoarele elemente:

  • Sarurile
  • Particulele din apa
  • Metalele grele

Care sunt marile avantaje ale unui filtru de apa cu osmoza inversa de la Clack?

Pachetul de servicii pus la dispozitia clientilor de Clack.ro nu consta doar in comercializarea filtrelor cu osmoza inversa. Pe langa acest lucru, echipa Clack stabileste diagnosticul problemelor cu privire la calitatea apei, ofera consiliere in alegerea filtrului cu osmoza potrivit pentru nevoile clientilor, efectueaza livrari la domiciliu, instaleaza aparatele si ofera servicii de intretinere si de reparatie a filtrelor. De asemenea, Clack.ro asigura garantia produselor sale pe o perioada de minim 2 ani.

BREAKING NEWS:  Trateaza fribromul uterin cu Esmya

Printre avantajele filtrelor de apa cu osmoza inversa se numara si urmatoarele:

  • In procesul de purificare al apei nu sunt folosite clorul sau iodul
  • Filtrele nu necesita curatarea la un termen prestabilit
  • Apa rezultata in urma procesului este pura
  • Se pot achizitiona la preturi competitive
  • Se reduce la zero pericolul unei „morti albastre

Filtrele de apa cu osmoza inversa se monteaza usor, iar cartusele filtrante se schimba intr-un timp scurt. De asemenea, cele din urma pot fi prevazute cu cartuse de reminalizare sau cu lampe UV. In urma montarii, debitul apei va fi de 7-8 litri/h.

In cazul in care subzista nelamuriri cu privire la filtrele de apa cu osmoza inversa, reprezentantii Clack.ro va stau la dispozitie cu mai multe informatii la numarul de telefon 0749.661.835.