Noudinnou.ro: puncte de fidelitate care sa faca si mai accesibile calculatoarele SH

Noudinnou.ro: puncte de fidelitate care sa faca si mai accesibile calculatoarele SH 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

pc refurbishedMagazinul online Noudinnou.ro are doua mari arii in care activeaza; pe piata de PC SH si pe piata de calculatoare refurbished. Numai ca acestea doua se ingemaneaza si de aceea magazinul acesta comercializeaza produse din ambele tipuri, pentru ele dezvoltand si un sistem de fidelitate care sa se traduca printr-o noua reducere la pretul deja redus pe care calculatoarele SH il au fata de cele noi, chiar daca au fost reconditionate si li s-au redat capacitatile de performanta pe care le aveau initial. De asemenea, la orice calculator refurbished, se ofera anumite puncte de fidelitate, care sa se adauge la urmatorul calculator disponibil deja la pret foarte avantajos.

La fiecare noua achizitie, programul de loialitate depune in contul online al clientului puncte care valoreaza 5% din valoarea sumei. Iata cum a cumpara un PC refurbished sau unul second hand de la Noudinnou.ro implica trecerea de la un bun raport calitate/pret la un si mai bun raport de acest tip.

BREAKING NEWS:  Fortinet a primit din partea NSS Labs clasificarea ”produs recomandat” pentru categoria Sisteme de Detecție a Breșelor

Cum se prezinta calculatoarele SH si refurbished de la Noudinnou.ro?

calculatoare sh

Inca din primul moment merita mentionat ca ceea ce este pus in vanzare respecta anumite standarde care fac din orice achizitie o investitie pe termen lung intr-un produs electronic performant. Pe Noudinnou.ro exista calculatoare:

  • refurbished de catre specialistii NouDinNou

Actiunea de refurbish este realizata de specialistii care reprezinta site-ul pe sisteme Lenovo

  • refurbished din fabrica

Aproximativ 20 de modele, tot de la Lenovo, care au ajuns inapoi la producator, de unde au fost importate deja refurbished de reprezentantii Noudinnou.ro

  • SH relicentiate
BREAKING NEWS:  Google concurează direct Apple şi Amazon cu un nou smartphone Pixel şi dispozitive pentru realitate virtuală şi locuinţe.

Aceste PC-uri SH beneficiaza de sistem de operare cu licenta, Microsoft Windows 7 sau 8.1, si le sunt readuse capacitatile la valorile initiale, astfel incat second hand sa nu devina ceva peiorativ

Ce inseamna PC SH si care este diferenta fata de refurbished? Noudinnou.ro explica

Cele cateva zeci de computere second hand au ajuns in paginile acestui magazin online in urma unei selectii riguroase. Ulterior, au fost reconditionate, recertificate de fabricanti si abia mai apoi puse in vanzare.

Conceptul de refurbished implica un raport calitate/pret crescut, indiferent daca cea care creste este calitatea, pretul ramanand acelasi, sau daca pretul scade si calitatea ramane aceeasi. Asadar, avantajul reiese pe minim un plan din cele doua. Refurbished nu inseamna neaparat second hand, ci mai degraba produse noi care nu mai au ambalaj, care au fost expuse, care au fost deja achizitionate dar nu folosite la modul real – deci n-au devenit second hand.

BREAKING NEWS:  Energia e asigurata prin gama de acumulatori foto si video Powerconnect

pc sh

Piata de unitati a inceput sa explice diferenta dintre aceste doua stari de fapt ale unitatilor, dar este important ca aceasta diferenta sa fie comunicata cat mai des posibil. Magazinul Noudinnou.ro face cinste conceptului de refurbished, si salveaza imaginea conceptului de second hand prin grija dovedita fata de ceea ce ofera clientilor sai. In plus, sistemul de fidelizare ajuta si mai mult pe cei care nu dispun de bugete mari sau care vor sa faca economie, prin sumele mici care mai devreme sau mai tarziu devin reduceri mari de pret.

Noudinnou.ro este o platforma sustinuta de societatea ATXCOMPUTERS GROUP. Aceasta firma poate fi contactata la oricare dintre numerele 0725.555.525 ori 0244.519.019, sau prin e-mail, la adresa contact@noudinnou.ro.