Oferiti performanta masinii dumneavoastra cu noile baterii auto ieftine de la Baterix.ro!

Oferiti performanta masinii dumneavoastra cu noile baterii auto ieftine de la Baterix.ro! 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

baterii auto ieftineCa orice furnizor de acumulatori auto, Baterix isi doreste sa va ofere cele mai fiabile solutii pentru ca masina dumneavoastra sa cunoasca avantaje de viitor. In acest sens, pe baterix.ro veti intalni o gama variata de baterii auto ieftine produse de catre cele mai renumite branduri precum VARTA , BOSCH, ROMBAT, EXIDE, BANNER sau CARANDA. Fie ca doriti sa achizitionati o acumulatori auto ieftini produside branduri internationale, fie ca optati pentru producatorii romani, pe baterix.ro veti gasi cele mai mici preturi!

BREAKING NEWS:  Cum să facem faţă căldurii pe timp de vara? 6 trucuri care ne ajută

Achizitionati baterii auto ieftine si primiti garantie 2 ani!

Daca doriti sa achizitionati una dintre bateriile auto ieftine furnizate de catre echipa Baterix, trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte in cazul in care vizati si garantia produselor cumparate online. Baterix ofera garantie acumulatorilor auto ieftini doar in cazul in care acestia au beneficiat si de montaj la domiciul realizat de unul dintre expertii sai. In cazul in care ati achizitionat baterii auto ieftine de pe baterix.ro, iar montajul a fost realizat de catre o alta persoana terta, atunci garantia nu poate intra in serviciile pe care vi le ofera. Mai mult decat atat, nu vor beneficia de garantie bateriile auto montate pe autovechiculele de transport in comune, taxiurile, firmele de curierat, firmele de paza, cele care fac uz ridicat de consum de energie.

BREAKING NEWS:  Brick Toy lanseaza magazinul online de jucarii lego pentru copii in scop educativ

baterii auto ieftine

Cum cumparati baterii auto ieftine?!

Shopping online, telefonic sau prin e-mail? Toate cele trei variante va sunt puse la dispozitie de expertii Baterix pentru a achizitiona cei mai performanti acumulatori auto ieftini. In plus, puteti opta pentru livrarea si montajul la domiciul, iar in cazul in care donati vechea baterie ( asa cum prevede legea) atunci veti putea evita taxa de depozit, cea care percepea o suma cu 10% mai mult decat valoarea sumei initiale a acesteia! Intrati pe baterix.ro si verificati care sunt cele mai avantajoase baterii auto ieftine pentru automobilul dumneavoastra!

BREAKING NEWS:  ANT a scurtat "lista neagră” a agenţiilor de turism fără licenţă, care mai conţine 1.138 de nume. Christian Tour, scoasă de pe listă după ce a ameninţat că dă în judecată autoritatea