Oferta gradinita Bucuresti cu program after school

Oferta gradinita Bucuresti cu program after school 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

art & play kindergarten  Atunci cand cei mici au devenit junior, a merge la gradinita reprezinta un pas inainte pentru educatia ce vor urma sa o detina. Astfel, alegerea locului in care cei mici vor incepe sa deprinda abilitati, sa isi mareasca capacitatea de dezvoltare si cunoastere si mai ales in care isi vor petrece marea majoritate a timpului reprezinta o provocare pentru orice parinte. De aceea, toti seniorii care sunt in cautarea unor gradinite in Bucuresti, pot opta pentru Art & Play Kindergarten, gradinita din sectorul 6 in care cei mici se vor simti exact ca acasa!

BREAKING NEWS:  3 avantaje ale motocultoarelor pe care nu le stiai. Magazia lu' Costica iti ofera utilaje de gradinarit la preturi mici

Tarife pentru gradinite din Bucuresti

Gradinita Art & Play este o insitutie certificata in educatia si buna creste a celor mici, fiind alcatuita dintr-un personal calificat, cu o lunga experienta in domeniul invatamantului. Astfel personalul calificat in continua dezvoltare detine o atentie dedicate si sporita in ceea ce priveste colaborarea cu cei mici, ajutand la formarea unei bune educatii prin paleta larga de activitati si programe de dezvoltare personala pe care le pune la dispozitia prescolarilor.

gradinita bucuresti 1

In plus, Art & Play este una dintre gradinitele din Bucuresti care detin si program after school pentru ca parintii putandu-si desfasura activitatile profesionale intr-o maniera optima, timp in care micutii lor se afla sub atentia sporita a personalului Art & Play, desfasurand diferite activitati interactive pentru a le spori creativitatea, imaginatia si nu in ultimul rand, comunicarea cu toti cei care se afla in jurulul lor! Pentru mai multe detalii despre oferta gradinitei din Bucuresti Art&Play Kindergarten, accesati acest link.

BREAKING NEWS:  Wireless si ieftine: interfoanele marca A2t.ro

In centrul atentiei aceste gradinite din Bucuresti este chiar copilul, motiv pentru care puteti fi sigura ca micutul dumneavoastra va deprinde o educatie excelenta, dezvoltandu-si abilitatile si cunostintele in cele mai optime modalitati si cu cele mai mici tarife dintre toate gradinitele din Bucuresti.

Art & Play Kindergarten – informatii despre cea mai buna gradinita din Bucuresti

Art & Play Kindergarten este gradinita din sectorul 6 care si-a propus sa ii ajute pe parinti prin oferirea celor mai bune si rentabile servicii. Dorindu-si sa le traseze micutilor drumul catre succesul educational, Art & Play este locul perfect in care juniorii vor avea parte de cea mai frumoasa perioada a copilariei, imbinand dezvoltarea abilitatilor cu jocurile interactive! Pentru a intra in contact cu unul dintre reprezentantii gradinitei din Bucuresti, puteti accesa site-ul www.art-play.ro sau puteti apela numerele de telefon 0760.670.599 / 0760.670.980. De asemenea, cei de la Art & Play Kindergarten pot fi vizitati la adresa Str. Drumul Valea Danului, Nr.22, Sector 6, Bucuresti!

BREAKING NEWS:  Magazialucostica.ro pune la dispozitia clientilor o gama cuprinzatoare de motopompe