Pantofii Stletto – cum sa alegi perechea potrivita!

Pantofii Stletto – cum sa alegi perechea potrivita! 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Relaţia dintre o femeie şi pantofii săi este întotdeauna deosebită. Pantofii sunt adesea elementul definitoriu al ţinutei, care te poate urca pe culmile admiraţiei, te pot face seducătoare sau te pot ajuta să “cucereşti lumea”.

Despre pantofi pot curge râuri de cerneală şi cu sigurantă tot vom avea câte ceva nou de spus. Ce putem afirma cu certitudine este că o pereche reuşită de pantofi stiletto îţi va oferi senzualitate , o siluetă alungită si bine proporţionată, o postură frumoasă şi măcar un strop în plus de încredere in sine.

Printre preferaţii femeilor din toate timpurile suntpantofii stiletto. Unul dintre cele mai seducătoare tipuri de încălţăminte, pantofii stiletto se caracterizează printr-un toc “ascuţit”, adesea conic, extrem de subţire spre vârf.

BREAKING NEWS:  Pantofii stiletto de culoare rosie din colectia Modlet.ro se poarta!

Pantofi cu toc stiletto eleganti si frumosi

De-a lungul timpului, pantofii stiletto s-au adaptat tendinţelor şi astfel vârful lor a fost de la ascuţit la rotunjit, cu platformă sau fără, iar tocul de asemenea s-a modelat conform vremurilor: de la cel de doar câţiva centimentrii până la înălţimi de 12 centimetri.

Caracteristici perioadei anilor ’60, stiletto actuali sunt promovaţi de cele mai mari case de modă şi reinventati de cei mai în vogă designeri de pantofi.

De la Manolo Blahnik, un promotor clasic al acestui tip de încălţăminte, la Christian Louboutin,modelele Sergio Rossi sau Giuseppe Zanotti, vei regăsi unele dintre cele mai deosebite modele de stiletto.

BREAKING NEWS:  Pantofi Stiletto din piele online in magazinul PantofiDianeMarie.ro

Unanim acceptaţi ca unul dintre cele mai sexy tipuri de pantofi, aceştia nu doar flatează silueta feminină, ci promit apariţii de neuitat.

Modelele stiletto, fie ele kitten-heel sau ultra înalte, sunt destinate oricărei femei curioase să îi încerce. In funcţie de fizionomia ta, poţi alege o pereche de pantofi cu platforma înaltă, cu vârful ascuţit alungit sau cu vârful rotunjit.

Diversitate de modele si culori

Woman trying on shoes in shoe shop

Tendinţele în încălţăminte în sezonul de primăvară/vară 2013, confirmă statutul de câştigător al modelului stiletto. Vei regăsi de la cele mai simple piese, în colori neutre, ca bej-ul, nude-ul, albul şi negrul, elemente esenţiale în garderoba ta, până la cele mai avangardiste item-uri.

BREAKING NEWS:  Ceasurile de dama vintage, intoarcerea fashion in timp

Tocurile cui metalice, culori îndrăzneţe şi texturi deosebite, ca pielea de şarpe, adaugă un plus de îndrăzneală unei piese deja atragătoare.

Vrei să epatezi? Alege o pereche de pantofi sexy din piele rosie lăcuită cum sunt cei din colecţia Giuseppe Zanotti. Tocul metalic contrastant iese în evidenţă şi toată atenţia va fi captată la picioarele tale.

Must have-ul absolut în acest sezon sunt pantofii din piele  albi, aşa că nu ezita să alegi o pereche de pantofi din piele naturala stiletto în această culoare. Deopotrivă clasici şi versatile, aceştia îţi vor fi aliatul principal în crearea unor outfituri speciale.