Peste 50 % din firmele romanesti nu folosesc aplicatii pentru management

Peste 50 % din firmele romanesti nu folosesc aplicatii pentru management 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

Succesul unei afaceri depinde foarte mult de viziunea celor care infiinteaza o firma. Insa foarte multi antreprenori nu inteleg faptul ca este esential sa folosesti anumite programe pentru a reusi sa dezvolti o afacere de succes. Intrucat tehnologia a avansat foarte mult, totul s-a simplificat, iar cei care nu se adapteaza, in mod cert raman in urma.

Investitii pe termen lung? Ai nevoie de un program de simplificare a lucrurilor

software erp

Administratorii firmelor romanesti cauta intotdeauna cele mai ieftine solutii. Ei se tem de investitii pe termen lung, in primul rand din cauza ca acestea se vor amortiza greu, dar si pentru ca nu au cunostintele necesare ca sa isi dea seama cat de mult pot ajuta si usura munca angajatilor si, implicit a sa, a managerului, anumite aplicatii. Una dintre ele este ERP. Acesta este prescurtarea de la “enterprise resource planning” si aduce pentru o firma avantaje multiple, despre care cititi pe http://bsgroup.ro/solutii/erp/, datorita faptului ca aceste softuri reusesc sa controleze si sa monitorizeze toate departamentele.

BREAKING NEWS:  Acțiune în premieră: Șeful Raiffeisen, 'sancționat' pentru că a protestat în fața Guvernului

O asemenea aplicatie are scopul de a-i facilita munca unui manager, intrucat ii ofera toate informatiile de care are nevoie in orice moment, dar si angajatilor sai. Interfata unui soft ERP nu este deloc complicata, iar functiile ei pot fi adaptate tuturor nevoilor. Intotdeauna aceste programe ofera informatie clara, astfel incat si managerii, si angajatii sa stie exact situatiile cu care se confrunta.

erp

Un soft erp este de folos pentru toate departamentele unei companii. Fie ca vorbim de marketing, fie de resurse umane, fara acesta, un manager nu va avea niciodata situatii clare. De asemenea, un alt departament care nu poate exista fara erp este contabilitatea. Cu ajutorul acestui soft de la bsgroup.ro o firma va functiona conform legislatiei in vigoare. Programul erp de contabilitate se updateaza singur si este capabil sa ofere rapoarte complete. Mai mult, presupunand ca un manager doreste sa aiba o viziune larga in fiecare zi, poate alege ca angajatii sai sa introduca zilnic documentele contabile primare. De asemenea, un administrator va putea verifica chiar si de la distanta, de pe telefonul mobil, in orice moment, daca lucrurile merg asa cum isi doreste.

BREAKING NEWS:  P3 se angajează să îmbunătățească performanța socială și de mediu cu participarea la programul global de evaluare a durabilității imobiliare globale

Iata care sunt alte beneficii ale unui program erp de contabilitate:

 • pune la dispozitie un plan contabil;
 • poate genera automat note contabile si state de salarii;
 • semnaleaza diferentele intre note;
 • se pot folosi sabloane pentru introducerea mai usoara a documentelor;
 • permite transformarea valutei automat;
 • genereaza automat declaratiile fiscale;
 • poate introduce chiar si semnaturile electronice;
 • calculeaza automat situatiile semestriale si anuale;
 • pot fi scoase extrem de usor jurnalele, balantele si registrele;
 • genereaza confirmarile de sold atat pentru clienti, cat si pentru furnizori;
 • ofera situatii clare pentru fiecare luna in parte.
BREAKING NEWS:  Siguranta angajatilor te preocupa? Afla cateva metode de a-i proteja!

afacere de succes

Asadar, firmele romanesti care doresc sa aiba succes si sa se dezvolte, trebuie neaparat sa aiba in vedere anumite softuri care sa le usureze munca. Informatiile pe care le pun la dispozitie programele erp sunt de maxima importanta pentru orice manager, intrucat il ajuta in luarea celor mai bune decizii pentru compania sa. De asemenea, el va reusi sa identifice punctele slabe si sa le elimine, astfel incat afacerea sa prospere. Astfel, o firma medie sau mare va avea de castigat in urma implementarii unui soft erp. Printre cele mai avantajoase se numara programul de contabilitate care ofera o perspectiva larga asupra afacerii.