Pisici de zece! Expozitia internationala Felina de Primavara – SofistiCAT

Da un vot:

Peste 250 de pisici din toate colturile lumii se vor lasa admirate la Expozitia internationala Felina de Primavara – SofistiCAT, care va avea loc in zilele de 25 – 26 aprilie 2015, la Pavilionul F din complexul Romexpo, Bucuresti.

Pisici de zece! Expozitia internationala Felina de Primavara – SofistiCAT

Pisici de 10 – editie speciala, SofistiCAT aniversand 10 ani de la infiintarea asociatiei – va aduce in fata celor cinci arbitri internationali superbe exemplare de Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Ragdoll, Siberiana, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza.
Expozitia, deschisa in ambele zile intre orele 10-18, va avea ca punct culminant concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

BREAKING NEWS:  Blackmagic Camera lanseaza un up-grade de soft pentru videografi

Castigatorii primului loc din cadrul concursului BEST IN SHOW vor primi un premiu special: cazare gratuita la Mamaia in weekend-ul 19 – 21 iunie 2015.

BREAKING NEWS:  Camera speed Dome

In cadrul evenimentului, vor fi disponibile – la preturi promotionale – produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete, face-painting etc.).

De asemenea, atat expozantii, cat si vizitatorii, vor putea participa la o tombola speciala, avand ca premii 10 centre de joaca pentru pisici.

Ca la fiecare editie, in cele doua zile ale expozitiei se va desfasura si campania “ARATA CA ITI PASA”, in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor ROBI, Free Pets, Red Panda si Gia vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, spre adoptie.

BREAKING NEWS:  Comanda online karturi cu pedale de la ibebe.ro

Pretul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne contactati la sofisticatclub@gmail.com.