Pompele submersibile de la Vexio.ro- ideale atat pentru apele murdare, cat si pentru cele curate

Pompele submersibile de la Vexio.ro- ideale atat pentru apele murdare, cat si pentru cele curate 5.00/5 (100.00%) 2 vot[uri]

Pompele submersibile sunt niste echipamente moderne care se folosesc, in genere, la terenurile cultivate. Vexio.ro este un magazin online care plaseaza pe piata pompe submersibile. De curand, magazinul in cauza a lansat o noua gama de pompe submersibile.

Aceste echipamente au un grad de aplicabilite mare, ceea ce inseamna ca sunt optime utilizarii in urmatoarele situatii:

  • Atunci cand este necesara eliminarea unor cantitari de apa. De exemplu, din terenurile mlastinoase
  • Atunci cand este necesara evacuarea unor ape statute din terenul agricol
  • Atunci cand fermierul isi doreste sa asigure apa necesara cresterii legumelor sau a pomilor fructiferi
  • Atunci cand se doreste purificarea apei
  • In cazul in care are loc un incendiu, se pot folosi pompele submersibile intrucat acestea pot functiona ca niste stropitori puternice
BREAKING NEWS:  Camerele IP wireless, sisteme de supraveghere video cu cea mai mare mobilitate. A2T.ro ti-a pregatit ofertele lunii indragostitilor

pompe-submersibile

Pompa submersibila- cum functioneaza?

pompa submersibila

Pompa submersibila, pentru a putea fi utilizata, este necesar sa fie montata langa o fantana, un put sau langa un bazin de apa. De exemplu, atunci cand gradinarii urmaresc sa asigure o cantitate de apa constanta pentru gradini sau pentru livezi, pompele sunt niste echipamente care ii vor ajuta in acest sens. Pentru ca acest lucru sa fie cu putinta, trebuie sapate niste santuri si montate niste furtunuri.  Astfel, pompele submersibile extrag apa din bazinul de apa si o imping in furtunuri.

Magazinul online Vexio.ro plaseaza pe piata pompe submersibile fabricate de unii dintre cei mai cunoscuti producatori din acest domeniu. Printre acestia se numara si urmatorii:

  • Gardena, Karcher, Stern
  • Tricomserv, Ruris, Progarden
  • Cadopii, Zenit, Saer
  • Filedmann, Water Technologies
BREAKING NEWS:  Ghivecele pentru florile de vara se gasesc oricand in magazinul online ArtaGradinilor.ro

Producatorii mentionati mai sus fabrica pompe submersibile, care se pot folosi atat in cazul apelor murdare, cat si in cel al apelor curate. Dat fiind faptul ca inglobeaza o tehnologie de ultima generatie, consumul de curent electric si nivelul de zgomot al echipamentelor sunt reduse. Inaltimea la care pot pompa aceste echipamente este cuprinsa intre 5 metri si 150 de metri, iar adancimea la care pot aspira apa variaza intre 5 metri si 45 de metri. Dat fiind faptul ca Vexio.ro furnizeaza pompe submersibile fabricate de cei mai buni producatori, echipamentele plasate pe piata sunt confectionate din materiale de inalta calitate, care asigura un grad de rezistenta mare.

pompe submersibile

Unele dintre cele mai perfomante pompe submersibile pot epura apele in care sunt continute fibre textile sau filamentoase, pot fi folosite in canalizarile civile sau in cele industriale. Acestea au motoare electrice monofazate, pompe din fonta si axele motoarelor din inox.

BREAKING NEWS:  Lampi cu led de la BenefitLED- eficienta maxima cu consum minim

Avand in vedere faptul ca in stocul magazinului online Vexio.ro se gasesc zeci de modele de pompe submersibile, Vexio.ro are drept miza faptul de a se adresa catre un spectru cat mai larg de clienti. Preturile echipamentelor difera de la model la model in functie de aspectele tehnice, de performante si de producatori.

Pompele submersibile- cum se pot achizitiona?

Persoanele interesate de achizitionarea unei pompe submersibile nu mai sunt nevoite sa se deplaseze la magazinele stradale. Vexio.ro le pune la indemana posibilitatea de a efectua o comanda online. Totusi, daca subzista intrebari, un reprezentant Vexio.ro va sta la dispozitie la numarul de telefon 0374477111.