Revizieshop.ro ofera 16 kituri cu piese pentru ambreiaj potrivite la 6 marci auto

Revizieshop.ro ofera 16 kituri cu piese pentru ambreiaj potrivite la 6 marci auto 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

kituri-ambreiaj

Revizieshop.ro este magazinul online care asigura piese de schimb utile in procedura de revizie periodica, iar pentru 6 marci auto, asigura kiturile de ambreiaj chiar aici, pe care oricine si le doreste pentru masina sa. Kiturile sunt complete in functie de marca si tip de motor; de pe Revizieshop.ro se pot comanda nu mai putin de 16 kituri din acestea, cate unul sau mai multe pentru fiecare marca auto. Producatorii de la care reprezentantii Revizieshop.ro au obtinut piesele sunt LUK si SACHS, de aceea calitatea pieselor oferite aici nu poate fi pusa la indoiala.

Un ambreiaj trebuie sa functioneze bine pentru ca masina ca intreg sa poata functiona optim. Semnele care arata ca anumite componente de la ambreiajul auto trebuie schimbat sunt mai multe insa de obicei, o situatie exacta se poate afla numai dupa o diagnoza facuta in service.

BREAKING NEWS:  Amortizoarele de Opel Astra G va sunt puse la dispozitie de RevizieShop.ro

Cu toate acestea, este oricand binevenita achizitionarea unui kit care sa cuprinda toate piesele, astfel incat daca la revizia periodica se inlocuieste o parte din sistem, ulterior reviziei sa fie disponibile imediat celelalte piese.

Care sunt marcile auto pentru care se dedica kiturile de ambreiaj de la Revizieshop.ro?

kit-ambreiaj

Volanta, discul de ambreiaj si placa de presiune sunt regasite la oricare dintre ambreiajele auto, si de aceea se vor regasi in fiecare dintre cele 16 kituri. Iata marcile auto si variantele de motor de la fiecare pentru care o comanda de pe Revizieshop.ro ar asigura piesele necesare:

  • Pentru marca BMW sunt disponibile 3 seturi de piese, fiecare continand piese auto cu specificatiile variantelor de motor IM52B20, M47 204 D1 ori M47N 204 D1
  • Un detinator de Audi gaseste pe Revizieshiop.ro kituri potrivite pentru BKE sau BGK
  • Persoanele cu Skoda pot plasa comenzi de piese daca varianta lor de motor este una dintre BGU, ALH sau BMM
  • BRU, CBDC si BKP sunt variantele de motor specifice Volkswagen; pentru fiecare dintre acestea, exista pe stoc kituri cu piese pentru ambreiaj
  • Se gaseste un kit pentru Ford, aferent variantei G8DA de motor
  • Masina Seat de tip BKG poate beneficia in acest mod de piese noi la ambreiaj
BREAKING NEWS:  EIT Forum Auto estimează o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro pentru 2018

Ambreiajele auto sunt intretinute usor datorita Revizieshop.ro

kit-ambreiaj-auto

Revizieshop.ro este unul dintre cele mai avantajoase magazine online dedicate livrarii de piese auto utile in cadrul procesului de revizie, dar si in afara acestuia. Calitatea pieselor auto potrivite pentru inlocuirea pieselor uzate din cadrul ambreiajelor auto este una ridicata daca acestea sunt procurate printr-o comanda online plasata pe pagina aferenta de la Revizieshop.ro.

BREAKING NEWS:  Cum iti INCALZESTI CORECT masina iarna! Sfaturi UTILE pentru toti soferii

Preturile practicate sunt avantajoase, iar vinderea pieselor la kit aduce posesorilor auto avantaje de ordin financiar si al disponibilitatii (nu mai este necesara consultarea mai multor magazine online pentru a gasi toate piesele de care este nevoie).

Pentru toate tipurile de informatii suplimentare referitoare la produsele comercializate (componenta kitului, informatii despre producatori, comenzi), specialistii auto reprezentanti ai Revizieshop.ro pot fi apelati fie pe numarul 0728.672.787, fie pe numarul 0773.903.69 sau numarul special 072SERVICE (0727378423). Comunicarea prin scris este asigurata datorita disponibilitatii adresei de e-mail service@revizieopel.ro.