Samsung le cere tuturor posesorilor de telefoane Galaxy Note 7 să le închidă şi să le returneze cât mai repede

Da un vot:

s7

Grupul sud-coreean Samsung a cerut în mod oficial tuturor posesorilor de smarphone-uri Galaxy Note 7 să le stingă şi să le înapoieze cât mai repede, pentru a fi înlocuite, din cauza bateriilor care riscă să ia foc, relatează Reuters.

În ultimele săptămâni  au fost semnalate mai multe cazuri în care aparatele au luat foc în timpul încărcării, din cauza unei probleme la baterii.

BREAKING NEWS:  Principalele componente ale unui kit de supraveghere

“Le cerem utilizatorilor să stingă telefoanele Galaxy Note 7 şi să se ducă să le schimbe cât mai curând posibil”, a declarat şeful diviziei de smartphone-uri din cadrul Samsung, Koh Dong-jin, într-un comunicat.

Samsung a precizat că urgentează programul de schimbare a smartphone-urilor rechemate cu telefoane Note 7 noi.
Anunţul vine la puţin timp după ce Comisia americană pentru protecţia consumatorilor (CPSC) a cerut posesorilor de telefoane să le stingă şi să nu le mai folosească.

BREAKING NEWS:  Cisternele pentru transportul laptelui se gasesc in magazinul online Fermierulafacerist.ro

Anterior, Administraţia Federală pentru Aviaţie (FAA) a avertizat pasagerii avioanelor să nu folosească la bord smartphone-urile Galaxy Note 7.

Săptămâna trecută, Samsung a oprit vânzările telefoanelor Galaxy Note 7, urmând să recheme de pe piaţă 2,5 milioane de aparate din 10 ţări, inclusiv din Coreea de Sud şi SUA.

BREAKING NEWS:  DVR-urile cu 4 canale de pe A2t.ro pentru siguranta

Problemele apărute la modelul de vârf Galaxy Noote 7, pe care Samsung îl vindea cu circa 890 de dolari, reprezintă o lovitură dură pentru producătorul sud-coreean.

Măsura de rechemare a aparatelor cu defecte este fără precedent pentru Samsung şi o lovitură serioasă pentru reputaţia sa, în condiţiile în care fiabilitatea era unul dintre principalele atuuri în strategia de vânzări.