STUDIU: Ce mobila pentru living este cumparata mai des

STUDIU: Ce mobila pentru living este cumparata mai des 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

coltare-extensibileComportamentul clientilor in magazinele cu mobila este de multe ori identic, sau poate fi inclus in cateva categorii bine definite: exista familiile care aleg impreuna piesele de mobilier, apoi cuplul care nu are copii, apoi un barbat care locuieste singur, o femeie care locuieste singura si, intr-un final, persoanele care cumpara pentru altcineva.

Mobila pentru living trebuie aleasa asemenea mobilei pentru dormitor, deoarece daca pe timp de noapte, relaxarea se realizeaza in dormitor, pe timp de zi se realizeaza in living (sau seara, dupa serviciu, inainte de culcatul efectiv, in dormitor).

Orice moment din timpul liber, altul in afara de gatit/mancat si de spalat, este petrecut in living. Dar mobila pentru living trebuie sa permita statul in pozitii odihnitoare, ceea ce un scaun, chiar si directorial, nu permite la nesfarsit.

BREAKING NEWS:  Compresoarele de aer bune sunt modelele cele mai vandute pe Vexio.ro

De aceeea, macar un fotoliu trebuie sa existe in living, desi canapeaua este cunoscuta ca parte integrata a livingului. Canapeaua care are zona centrala intr-un colt al camerei si se intinde partial pe doi pereti alaturati se numeste coltar, si este preferata din ce in ce mai mult pentru ca permite o suprafata confortabila fara sa blocheze coltul camerei si sa-l lase fara utilitate.

Coltarul de living este o piesa de mobilier foarte utila in ceea ce priveste umplerea spatiilor de pe lateral si eliberarea spatiilor din mijlocul camerei, exact asa cum este indicat in orice camera.

Ce analizeaza clientii cand doresc sa cumpere un coltar de living?

coltar-extensibil-pret

Sunt cinci aspecte care trebuie analizate atunci cand se cumpara o asemenea piesa de mobilier, insa de regula, numai doua-trei dintre ele sunt luate in considerare. Iata care sunt acestea:

  • Coltar mai mare si extensibil precum cele de pe Modela.ro, sau mai mic si simplu
  • Coltar de stofa sau din piele
BREAKING NEWS:  Amenda pentru buchetele de flori rupte din gradini

Pielea este parca mai luxoasa, mai confortabila, in plus se intretine usor. Dar o pisica in casa implica in mod automat un coltar de stofa, altfel pielea ar fi deteriorata imediat si distrusa repede

  • Coltar de living care sa se asemene cu celelalte piese de mobilier din living, sau nu
  • Coltar luxos sau unul in stil minimalist, practic si comod totodata
  • Coltar disponibil in magazinele stradale sau in magazinele online

coltar-extensibil-online

Tendinta este sa se achizitioneze coltare extensibile, „pentru ca nu se stie niciodata”, din piele (si acoperita in caz ca exista pisica in casa). Tendinta este de a integra coltarul la nivel vizual cu celelalte piese de mobilier din camera. Se inregistreaza din ce in ce mai multe comenzi online de coltare, semn ca experientele anterioare de cumparare a mobilei din online nu au dezamagit.

BREAKING NEWS:  Sa iti cumperi sau nu calorifere din aluminiu? Iata cat de avantajoase pot fi acestea, cumparate de la Inicinstal.ro

coltar-extensibil

Nu de putine ori, cei aflati in cautarea unei mobile pentru living aleg un coltar din acesta, mai ales ca exista modele in mai multe culori, cu diferite tipuri de manere, cu finisaje luxoase si variante de design care sa incante in mod deosebit. Insa nu de putine ori, achizitionarea este facuta in limita timpului disponibil. De aceea, faptul ca se gasesc pe Modela.ro mai multe varietati, descrise atat de bine, permite ca toti doritorii sa isi poata pune intrebari referitoare la aspectele de mai sus si sa isi raspunda la ele.