Super oferta la echipamente de gatit pentru restaurante in magazinul online Dactrust

Super oferta la echipamente de gatit pentru restaurante in magazinul online Dactrust 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

echipamente de gatitEchipamentele profesionale sunt foarte importante in orice bucatarie de restaurant, indiferent de specificul sau. Niste echipamente de gatit bune pot facilita in mod considerabil activitatea zilnica in bucatarie si pot ajuta la organizarea mai buna a sistemului de gatit. Pentru ca un sistem de gatit bine pus la punct poate sa transforme gatitul intr-o arata si mancarea obisnuita in adevarate preparate gastronomice. Standardele de calitate, de curatenie si de excelenta in gastronomie pot fi obtinute si pastrate mult mai usor daca ai la dispozitie echipamentul necesar.

BREAKING NEWS:  Bumbacul satinat este disponibil in peste 150 de modele pe Sabaev.ro

Echipamente de gatit cu garantia calitatii

Alege doar echipamente de gatit de calitate de la DACTRUST si fa o investitie inteligenta pentru bucataria ta, de care sa te bucuri pe termen lung. Cele mai potrivite echipamente pentru bucatariile profesionale sunt cele din otel inoxidabil. Datorita proprietatilor sale deosebite, inoxul este de un real folos in orice astfel de bucatarie; in primul rand, este necoroziv, asa ca va ramane intact la actiunea factorilor externi, si nu va rugini. In plus, se curata si se intretine foarte usor, facilitand mentinerea standardelor de curatenie si arata foarte bine.

BREAKING NEWS:  Vrei o schimbare in restaurantul tau? Comanda mobilier de restaurant de la Dactrust!

Dactrust – furnizorul tau de echipamente de gatit

La Dactrust gasesti intreaga gama de echipamente de gatit pentru restaurante si pentru bucatarii profesionale. Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente HoReCa de pe piata din Romania si are o experienta vasta in domeniu. Aici se pot gasi toate echipamentele de gatit: echipamente de prepareare termica, echipamente de ventilatie, utilaje pentru preparari dinamice, echipamente speciale pentru pizza si patiserie, utilaje pentru refrigerare, echipamente de bar si de gelaterie, masini profesionale de spalat vase si rufe, mobilier din otel inoxidabil, mobilier pentru restaurant etc. Dactrust lucreaza doar cu producatori de renume, cu traditie in domeniu si care ofera garantia calitatii. De aceea, veti beneficia intotdeauna de cele mai bune servicii din domeniu.

BREAKING NEWS:  Vezi aici noua oferta la echipamente de gatit de la dactrust.ro