Tancul de racire a laptelui oferit de Inoxcenter.ro – performanta si calitate superioara la cele mai bune preturi

Tancul de racire a laptelui oferit de Inoxcenter.ro – performanta si calitate superioara la cele mai bune preturi 5.00/5 (100.00%) 1 vot[uri]

tancuri racire lapte

Tancul de racire a laptelui este un utilaj absolut necesar pentru fermierii care isi doresc succesul afacerii lor. Inoxcenter.ro propune o gama larga de astfel de produse indispensabile in procesul de prelucrare a laptelui, in asa fel incat sa multumeasca toate cererile clientilor sai, iar preturile acestora sa fie avantajoase pentru ambele parti.

Mai mult decat un simplu rezervor care pastreaza in conditii bune laptele, tancul de racire este un utilaj performant in zootehnie, indiferent de marimea fermei de animale pe care o detine clientul.  Inoxcenter.ro invita fermierii sa-si achizitoneze un astfel de produs pentru racirea rapida a laptelui, dar si pentru a intretine calitatea lui, deoarece izolatia tancului de racire este una superioara, adecvata tehnologiei moderne.

Recipient de racire pentru lapte – aspecte importante de retinut pentru un shopping online excelent

tanc racire lapteRecipientul de racire pentru lapte este obligatoriu de folosit atunci cand fermierul vrea sa-l transporte catre clientii sai. Laptele bun este un produs cumparat de toata lumea, dar pentru a ajunge in magazine si ulterior la consumatori, el trebuie sa fie transportat in cele mai bune conditii direct de la ferma.  Acum intervine fermierul care pentru a avea garantia ca laptele din ferma lui ajunge bun de consum, trebuie sa-si achizitioneze un tanc de racire a laptelui.

BREAKING NEWS:  Motocositori pentru orice buget de gospodar, oferite doar de Magazialucostica.ro

In acest sens, el va tine cont de cateva aspecte importante pentru ca produsul cumparat sa fie cel mai bun:

  • Firma de la care cumpara tancul de racire a laptelui trebuie sa fie una serioasa, de incredere, care sa comercializeze produse garantate, de calitate superioara, dotate cu o tehnologie moderna. In acest sens, ar fi foarte bine sa se documenteze si sa cerceteze oferta magazinului online Inoxcenter.co, care activeaza pe piata din Romania deja de 10 ani.
  • Pretul produsului este un alt aspect de care un fermier trebuie sa tina cont. Raportul calitate-pret sa fie unul optim.
  • Livrarea tancului de racire pentru lapte sa fie rapida, direct la domiciliu. Inoxcenter.ro ofera clientilor sai transportul gratuit al tancului de racire a laptelui.
BREAKING NEWS:  A2t.ro va asigura controlul asupra locuintei cu ajutorul interfoanelor si videointerfoanelor

Tancuri de racire pentru lapte – modele pentru care un fermier poate opta usor online

tancuri racire lapteOrice fermier urmareste sa detina cel mai performant utilaj, mai ales cand este vorba despre mentinerea in cele mai bune conditii a laptelui pentru consumul populatiei. Daca acest produs nu va fi optim, atunci este logic sa fie respins pe piata, iar ferma lui sa dea faliment curand.

De aceea, Inoxcenter.ro propune cateva variante de tancuri de racire pentru lapte pe care un fermier bun trebuie sa le cerceteze inainte sa ia decizia finala:

  • Rezervor pentru transportul laptelui cu o capacitate de la 1 la 10 tone, construit din otel inoxidabil, compus din trei compartimente, fiecare prevazut cu cate o deschizatura, are un dispozitiv de curatare automat CIP, iar bazinul este izolat cu spuma poliuretanica in strat de 10 cm pentru a se evita pierderile termice.
  • Tancuri de racire orizontale, cu sistem automat de spalare si egalizator de presiune extern din otel inoxidabil.
  • Tancul de racire a laptelui IC 100 are rezervor cilindric de tip vertical, stabil fara sustinere, picioare ajustabile pentru podele neregulate.
  • Tancul de racire a laptelui IC 200 – designul placilor evaporatorului impiedica inghetarea laptelui, chiar si in cazul unor volume mici de lapte.
  • Tancul de racire a laptelui IC 300 are o scala de mare precizie din otel inoxidabil pentru citirea usoara si directa a volumului in mm.
  • Tancul de racire a laptelui IC 500 – are o capacitate de 523 L, este monofazic astfel putand fi conectata la o instalatie electrica obisnuita, nefiind nevoie de investii in plus pentru conectarea la curentul electric.
BREAKING NEWS:  Vrei in casa produse de curatenie in numar cat mai mare? Intra pe dacris94.ro si profita de preturile mici!

Inoxcenter.ro garanteaza calitatea produselor sale fie ca este vorba despre un tanc de racire pentru lapte orizontal, fie ca este un racitor pentru lapte vertical. Fermierii stiu astfel ca se vor bucura de roadele muncii lor. Pentru informatii suplimentare legate de achizitionarea unui racitor pentru lapte, numarul firmei este pus la dispozitie pe site 0728499119, la fel si e-mailul comenzi@inoxcenter.ro.