Top 8 accesorii importante pentru telefonul mobil

Da un vot:

In ziua de astazi, smartphone-ul este considerat cel mai bun prieten al omului insotindu-l peste tot, indiferent de ora sau de ocazie. Acest gadget a ajuns chiar sa devina un simbol al statutului social al unei persoane. Astfel, fiecare incearca sa isi procure un telefon cat mai sofisticat si mai performant, asa ca valoarea acestui gadget ajunge sa fie una foarte mare in raport cu veniturile lunare ale unui roman obisnuit.

Din aceasta cauza, grija fata de telefon va fi una uriasa. Se intampla foarte des diferite accidente, mai ales in baie, unde telefonul sufera diferite deteriorari fiind scapat, de foarte multe ori, din greseala (display-ul se sparge cel mai des, se crapa carcasa, mufele nu mai intra in spatiile lor etc). Astfel, se naste si necesitatea de a gasi acele accesorii care apara telefonul de pericole.

Iata cele 8 accesorii utile pentru smartphone-ul tau:

  1. Pe primul loc in top se afla husa de protectie care fereste telefonul de eventuale socuri la care poate fi supus. Ea trebuie sa fie calitativa, sa se potriveasca perfect, sa protejeze de zgarieturi, de infiltratii de apa. In trend sunt husele foarte subtiri, colorate, cu inel.
BREAKING NEWS:  Tinder si Badoo: Aplicatii de intalniri care te pot pune la RISC! Iata de ce!

 

  1. Cablul de date nu poate fi uitat niciodata, mai ales atunci cand posesorul telefonului pleaca la drum, intr-o vacanta sau departe de serviciu si trebuie sa trimita informatii sau diverse documente sefului. Poti sa vezi site-ul https://www.itelmobile.ro/cabluri-usb/ unde poti descoperi mai multe modele de cabluri usb pentru telefonul tau. Necesitatea de a fi in preajma computerului il determina pe acesta sa isi procure un cablu de date, atat de necesar in incarcarea acumulatorului, cat si pentru transferul informatiilor, organizarea contactelor, update-ul de software etc. 

 

  1. Unele persoane au marturisit ca poarta intotdeauna dupa ele un accesoriu pe care il considera extrem de util cand merg in vizita la prieteni sau cand petrec concediul intr-un loc uitat de lume. Este vorba, mai exact, de cablul tv-out. Acesta ii ajuta sa vizioneze alaturi de rude toate fotografiile realizate in excursii sau in fiecare zi, sa urmareasca un film interesant intr-un loc in care programele de la tv nu sunt prea variate etc.
BREAKING NEWS:  Google anunţă data de lansare a noilor smartphone-uri

 

  1. Boxa externa este preferata mai ales de adolescentii care abia asteapta sa asculte muzica oriunde s-ar afla, dar si de adultii care uneori vor sa petreaca clipe frumoase si nu au la indemana niciun alt aparat audio. In ziua de astazi, o boxa pentru telefonul mobil are o autonomie de 40 de ore chiar si putere de a fi auzita pe o raza de 10 metri (pretul ei de achizitie este unul extrem de avantajos pentru oricine).

 

  1. Pentru orice telefon ramane important incarcatorul, un accesoriu care reuseste sa asigure alimentarea rapida a bateriei. Poti sa vezi aici cele mai bune produse. Uneori se intampla din cauza conversatiilor prea lungi, a bateriei prea slabe sau, pur si simplu, a faptului ca persoana a uitat sa-l incarce cu o seara inainte, ca incarcatorul sa fie absolut necesar pentru a impiedica descarcarea telefonului intr-un moment inoportun. 
BREAKING NEWS:  Principalele componente ale unui kit de supraveghere

 

  1. Casca Bluetooth ramane un accesoriu avantajos pentru un tanar ce doreste sa vorbeasca non-stop la telefon cu prietenii sau sa asculte muzica, dar si pentru un sofer care are nevoie sa comunice permanent cu sefii si, in acelasi timp, sa conduca ore in sir fara sa fie distras de manevrarea telefonului.

 

  1. Folia de protectie pentru display fereste telefonul de un ecran plin de zgarieturi care ar putea face imposibila pe viitor punerea sa in vanzare. In plus, fiecare om vrea ca telefonul sa arate impecabil, mai ales atunci cand este nou, asa ca nu si-ar dori sa atraga atentia celorlalti printr-un disconfort vizual evident.

 

  1. Bateria externa este foarte utila pentru ca ofera o independenta sporita telefonului impiedicand descarcarea lui pe parcursul zilei, mai ales atunci cand persoana nu este in apropierea unei prize sau a unui computer.

 

In concluzie, fiecare persoana trebuie sa inteleaga ca accesoriile sunt extrem de importante, mai ales atunci cand vrea sa foloseasca telefonul la capacitatea sa maxima.